• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GLACIERAtletika - je jako život sám - poražení a vítězové, nakonec všechno co zní dostane je přimo úměrné vašemu úsilí
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK: No moc lidí na takovýdle akce nechodí, takže by třeba Glacík kdyby totálně neposral disk mohl být vysoko :)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    PLUTO: jo, tak 2. místo je solidní výsledek, to tam byla tak mizerná úroveň? Pak sázím pětikorunu na Glaciera, kombinaci oštěp a 1500m by mohl slušnou, dvoustovku dá snad taky dobře.
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    PLUTO: tak to jsou casy z detstvi:) Mirka Petronukova bezela 36:06 asi v 16
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK: jestli to je on tak průměrný výsledky měl...dokonce nevypadá na to postavou že by měl 10ku za 32 :)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    PLUTO: Uz se s nimi nestykam, ale myslel jsem, ze uz skoncili; uz netrenejou. Tipuju, ze synator mel jen prumerny vysledek, ne?
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK: aha aha, vidíš to, to jsem nevěděl :)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    KEVIN182: Naposledy jsem skakal ve 13 letech a 4m, ale ve 2. tride na ZS 290cm, coz byl skolni rekord:) Otec ma PB 550cm a ja nemuzu byt horsi nez on, takze verim v 550-600!

PLUTO: To mi vubec nemusis rikat, jeho celou rodinu znam velmi dobre, jeho syn mel desitku za cca 32:30, s jeho dcerou jsem byl i na Ukrajine a ta ma desitku za 36:06. Nebeha jen manzelka, ale ta aspon fandi na vsech zavodech a funguje jako sofer:)
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK: to je škoda...ale tak určitě bys taky nebyl marnej i když si pamatuju na tvoje pokusy na Strahově a nebylo to zrovna to pravý ořechový :)
    Ted jsem koukal do výsledků z minulýho roku a vypadá to, že tvůj oblíbený soupeř Petronyuk má synátora co taky atletí :)
    KEVIN182
    KEVIN182 --- ---
    MAKOSHARK: Kolik máš PB na dálku? :)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    PLUTO: Skoda ze tam nejsem. Ostep a disk by nedopadly tak dobre, ale kvuli dalce jsem zacinal s atletikou!
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    Co kucka...nedáme? :)
    Klasický pětiboj: Dálka, Oštěp, 200m, Disk, 1500m
    Stadion mládeže, Na Kotlářce 1
    Sobota 5.10.2013 od 11:00 potažmo registrace cca v 10:00
    Zápisné 0Kč (podpořeno magistrátem Prahy)
    Propozice - Klasický pětiboj a MČR veteránů - Atletika
    http://www.atletika.cz/propozice1/propozice-klasicky-petiboj-a-mcr-veteran1/
    KEVIN182
    KEVIN182 --- ---
    MAKOSHARK: jj, udělala rekord v masters
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    KEVIN182: Za celou dobu přenosu taky tady neukázali vůbec vedoucí ženy, jen Irinu Mikitěnko. Teď ale koukám, že jí už je 41 a 2:24:5? je nový světový rekord 40+
    KEVIN182
    KEVIN182 --- ---
    MAKOSHARK: Toho týpka jsem nepochopil...škoda, ale čas super. Tak Němec si zlepšil osobák o 6s, to je přeci víc než WR ;)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    KEVIN182: cílovou pásku proťal jako první ale nějakej kretén
    a kometátoři v Německu projevili první emoci během přenosu až teď, když první Němec právě proběhl za 2:13:03
    KEVIN182
    KEVIN182 --- ---
    new world record! :)
    MAURL
    MAURL --- ---
    GLACIER: skoda tech bot, jinak by byli od helmutu k nerozeznani :D-
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    Italian Athlete Attempts to Dodge Doping Test with "Fake Penis" | News from the Track and Field World - Flotrack
    http://www.flotrack.org/...ticle/22352-Italian-Athlete-Attempts-to-Dodge-Doping-Test-with-Fake-Penis
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam