• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GLACIERAtletika - je jako život sám - poražení a vítězové, nakonec všechno co zní dostane je přimo úměrné vašemu úsilí
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    GLACIER: Asbel Kiprop prý na FB napsal, že zrovna zahájil speciální trénink a 18.7. chce překonat El Guerroujův rekord na 1500m. A vy jste s ním ani neudělali ten rozhovor.
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    ha ha :)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    GLACIER: Já se nemůžu dočkat, až se objeví zas další Daniel Komen, co se neschovává v balíku, nepočítá kola a jenom řekne trenérovi, ať na něj řve "zrychli" nebo "zpomal". A když trenér řve "zrychli", tak běží 7:20 a 12:39
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK: nj ale on běžel úžasně celej závod :)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    GLACIER: no tyvole, ty seš jak ukázkovej fanoušek Moa, na časy seru, líbilo se mi zrychlení
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK: na časy seru, líbil se mi alamirew a jeho zrychlení a jak krásně běžel gallen
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    GLACIER: podle mě celkem za vyližprdel, co to je za časy? měli by udělat bonusy za čas, 13:01 se běhalo před 30 lety
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    Ty PICO!TA PĚTKA!
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    GLACIER: Lehce to vyhrál, to jsem měl pravdu, ale časem překvapil, už je jen 4 desetiny od českého rekordu. Chce to ale podle mě čas ještě o vteřinu lepší, aby se stal kandidátem na medaili.
    Jinak jak jsem psal, je to předprogram, ne diamantová liga. Tenhle čas by mu ale mohl nějaký start v DL zaručit.
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    Diamantová Liga - 3:35:26 NASRAT - KUBA je MISTR
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    GLACIER: no to, jak vidíš podle jmen, není zrovna prestižní závod. to je předprogramová 1500, to ve vysílání neuvidíme a Holuša to lehce vyhraje v průměrfném čase podle mě
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    GLACIER: Na dream mile není. Vidím ho jenom v předprogramu na národní 1500m
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK: hlavne jakub holusa! :)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Dnes DL Oslo. Konečně přichází kvalitní vytrvalostní disciplína. Na pětce je kompletní elita, chybí jen Farah a Bekele.
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    GLACIER: 5. nejlepší evropský čas tak nějak znamená, že je šance na 5. místo:) navíc je pořád začátek sezóny, za chvíli to možná nebude ani v TOP10. Bude se muset ještě zlepšit, aby mohl pomýšlet vysoko.
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK: je to pátý evropský nejlepší čas a 2s od českého rekordu... myslím, že na bedně URCITE BUDE!
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    GLACIER: Moc hezký čas, ale na vítězství ME to podle mě nestačí. Medaile by vyjít mohla, pokud bude mít dobrou pozici v závodě.
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    JAKUB HOLUSA JE MISTR ZLO!
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    GLACIER: ve 4 odjíždím z Prahy, mi původně nedošlo, že by mohl být ten den Odložil
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam