• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GLACIERAtletika - je jako život sám - poražení a vítězové, nakonec všechno co zní dostane je přimo úměrné vašemu úsilí
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK: Taky dobrej kretýno...
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Farah si v neděli při závodě odflusnul na chudáka fotografa:
    Mo Farah Involved in SPIT, HIT & RUN on Photographer During 2 Mile race Birmingham DL 2014
    https://www.youtube.com/watch?v=mxdFC1T7KsM
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Ve čtvrtek v Curychu poběží na 800m Rudisha, Mohamed Aman, Nijel Amos, Souleiman a Asbel Kiprop. Kdokoliv z nich vyhraje, tak vyhraje celkově DL. Nikdo nevypadá líp než ostatní, všichni jsou na tom hodně dobře, bude to vyrovnané
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    Z nemocnice sledoval závod, v němž měl běžet. Ale už je mi líp, hlásí Holuša - Sport.cz
    http://www.sport.cz/...doval-zavod-v-nemz-mel-bezet-ale-uz-je-mi-lip-hlasi-holusa.html#section-artcl
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    DOKONALÝ!

The Price of Gold
    https://www.youtube.com/watch?v=8XnQyI3Mgbc
    TWARR
    TWARR --- ---
    PLUTO: Sekvent v tv říkal, ze nevedej, ze možna ty ledviny, ze čekaj na rozbor krve.
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    GLACIER: Co mu je?
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK: je na kapačkách v Břevnově . ledviny... ještě je simulant?
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Tak je jasné, co bude marathon podzimu
    Kenenisa Bekele, Eliud Kipchoge to Team Up at Chicago Marathon | Runner's World & Running Times
    http://www.runnersworld.com/...arathon/kenenisa-bekele-eliud-kipchoge-to-team-up-at-chicago-marathon
    Eliud Kipchoge takhle v r. 2003 na MS porazil Bekeleho a El Guerrouje
    2003 Paris World Championships Men's 5000m
    https://www.youtube.com/watch?v=xjlqokZ_Xgk

Nedávno přešel Kipchoge a marathony a běžel za Kipsangem 2:04:0? s "výklusem" v posledních kilometrech
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK: Je to možný, že to má Holuša v hlavě a že to je ze stresů, zase na druhou stranu už odběhal dost závodů aby si na takovýdle stresy zvykl...
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    PLUTO: Já mám podezření, jestli Holušova nemoc není jenom v jeho hlavě, nějak mi tak připadá. Zajímalo by mě, jestli už je dneska jako rybička, když je po všem. Tipl bych si že jo.
    Hejnová to měla taky, ale ta to nakonec překonala a jak se jí teď daří
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    Dostal v rozvojovym švýcarsku srajdu a taky se málem poblinkal :D
    Bohužel se to může stát...

MAKOSHARK: Když koukám, že desetibojaře jsme tam měli tři? A na maraton tam nikdo nebyl to mi přišlo smutný. Kluci asi fakt raději půjdou na nějakej pouťák vydělat pár kaček místo toho aby reprezentýrovali. Nebo jim křivdim a jsou tak špatný, že limit nedali...vlastně nevim co je horší :D
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK: Ahoj přatelé a kamarádi, bohužel mám špatné zprávy!! Už v pátek při rozbězích jsem se necítil dobře a večer se to ještě rozjelo. Včera jsem celý den ležel a bojoval s žaludkem a teplotou až 37,8. Asi mě srazila nějká střevní chřipka. Čekali jsme až do poslední chvíle, jen při chůzi ze snídaně jsem měl co dělat abych se nepoblinkal. Takže se bohužel NEPOSTAVÍM NA START DNEŠNÍHO FINÁLE. Je mi to moc líto. Tak snad příště.....Život občas není spravedlivý
    KEVIN182
    KEVIN182 --- ---
    MAKOSHARK: Jinak je to jasné - chyběl Maslák a Hejnová (škoda Rosolové), hned by to vypadalo jinak.
    KEVIN182
    KEVIN182 --- ---
    MAKOSHARK: Asi se moc napolykal curyšského vzduchu...

My už listky máme - já, Gláca, Pluto & Onasys. Jdeme na sobotu a neděli: sektor 414, řada 9, sedadla 14-17.
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Ví někdo, proč Holuša nenastoupil? Je opravdu nemocnej, nebo to psychicky už přestal zvládat? Jsem ale rád, že "posranej cikán" vyhrál. Myslím, že i kolega Mehdi Baala, se kterým jednou boxoval po závodě, ho tady hladil po hlavě. 800m, 1500m a marathon se mi líbily nejvíc.

ČR ale celkem zklamala podle mě, příští akce je HME v Praze. Kdo jde? Asi přijedu na to do Prahy, možná už se vyplátí koupit lístky teď - tyčkař Kudlička říkal, že už si koupil 70 lístků
    KEVIN182
    KEVIN182 --- ---
    Jako přes kopírák :(
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    PLUTO: Zatímco v Polsce mají x běžců s osobáčky kolem 2:10 (Szóst i pod 2:08). Jeden z nich skoro vyhrál stylem start-cíl. Zoufalá úroveň našeho běhu. Limit na ME určitě u nás někdo splnil, možná se jim nechce jako tenkrát Kreisingerovi na MS v půlmarathonu - nevydělal by tam ani korunu, tak radši přijede někam na pouťák, kde si vyhraje prize money
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    Koukam na maraton a zase tam nemame nikoho....a ja se ptam proc :)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    KEVIN182: Ale ve finále stejně nic nesvedou. Kdyby byla zdravá Hejnová a Rosolová neběžela těsně před semifinálem štafet svoje finále, tak ženy 4x400m už by na medaili myslet mohly
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam