• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GLACIERAtletika - je jako život sám - poražení a vítězové, nakonec všechno co zní dostane je přimo úměrné vašemu úsilí
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    Náhodou mě se Farah líbil... a pořád tu nepindejte jak to bylo rozběhnutý pomalu, tak to měli kluci z afriky rozběhnout rychlejc aby ho setřásli. Farah zase ukázal, že je prostě NEJLEPŠÍ :)
    Gatlin a Bolt super souboj, ale čínskej režisér mě neskutečně sral tou Boltománií. Jako kdyby tam nebyl jinej běžec než on. Škoda, že Gatlin nezopakoval ten čas z rozběhu, tím by vyhrál.
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Už se těším na souboj Gatlin vs Bolt. Sice to je taky souboj farmaceutických firem, ale i tak jsou mi oba sympatičtější než ten slizoun, co běžel včera (protože věřím, že jeho konkurence je narozdíl od něj čistá)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    GLACIER: nebylo to vyloženě pomalý, ale měli běžet rychlejc
    a odjakživa bývala desítka v neděli, teď ji dali na sobotu a tím to Farahovi ještě ulehčili, má víc času na regeneraci na pětku. Ani bych se nedivil, kdyby si to tak zaplatil:/
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    Zase si za to mohou kenani... Bylo to pomalý a vyhrál zase ten feťák
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    KEVIN182: televize byla na pokoji:) viděl jsem pěkné pokusy Italů o trhák, nakonec koukám Pertile 4. Ve vlaku pak hlásili, že Fujiwara byl 21., ale žádná zmínka o vítězích.

Genzebe Dibaba už v rozběhu 4:02 na 1500m. To by vyhrálo nějakou DL. Přitom má ještě semifinále a finále a pak rozběh a finále na 5km.
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    KEVIN182: už běžel diamantovou ligu přece....
    KEVIN182
    KEVIN182 --- ---
    MAKOSHARK: Checkout tě neomezuje si tam dřepnout a koukat, ne? :)

já jsem zvědavej na Rudishu, jak to zvládne po zranění.
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Ovšem hlavní hřeb zítra večer 10km. Doufám, že se Keňani o něco tentokrát pokusí. Kamwaror to slibuje od března od MS v krosu.
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    GLACIER: Část marathonu uvidím zítra v japonské tv, marathon tu je populární. Proč neběží Kawauči? Akorát v 10 ráno mám check-out z ubytovny, 45 min před cílem:/
    NYX
    NYX --- ---
    Z diskuze vyplyva spis, ze to je kolik % z testu udelanych v dane zemi melo abnormalni vysledek.
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    KEVIN182: To teda...to by bylo 56 závodníků hehe...bych tak rád věděl. Těch 56 to se začlo počítat ještě asi za dob Zátopka :)
    KEVIN182
    KEVIN182 --- ---
    Dopingový skandál v atletice bobtná. A v podezření mají být i Češi - iDNES.cz
    http://sport.idnes.cz/dopingovy-skandal-atletika-dfi-/atletika.aspx?c=A150803_210859_atletika_ten

7% z ČR?? Tolik atletů v běhu ani nemáme :D
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    GLACIER: Jo a tvrdí, že Farah a Bolt jsou v pořádku. Připadá mi to jen jako akce, která má vzbudit dojem, že se něco děje a že se atletika očistí od dopingu. Přitom největší ryby jako Bolt a Farah zůstanou v klidu krytí miliardami úplatků.
    Chápu, že se vyplatí krýt Bolta. Je populární a vydělává atletice miliony. Ale jak může mít někdo rád Mobota, to nechápu
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    Takže dobrý den: www.sport.cz/ostatni/atletika/clanek/695365-hrozi-atletice-obri-dopingovy-skandal-tretina-medailistu-mela-podezrele-vysledky.html#hp-sez
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    Rakouská tyčkařka po pádu v tréninku ochrnula. Rakouská rekordmanka a tamní atletka roku.
    http://sport.aktualne.cz/...4f2e/?utm_source=centrumHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_term=position-4
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Dibaba World Record 3.50.07 Women's 1500m Diamond League Monaco 2015
    https://www.youtube.com/watch?t=130&v=SjOrUCGNhpI
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Kiprop 3:26!!! Trojička Makhloufi, Iguider a Farah za 3:28 a to byli úplně bez šance. Dalších pár běžců pod 3:30.
    A Genzebe Dibaba světový rekord na 1500m 3:50.08, víc než 20 let starý rekord Číňanek, to bylo neskutečný!

Nejlepší mítink sezóny. Monako je lepší než Olympiáda. Příští rok jsem ve Francii, tak tam rozhodně jedu.
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    A Genzebe Dibaba běží ženskou patnáctistovku. Říká, že ta poslední za 3:54 se jí běžela příjemně, takže tady chce běžet líp.
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Dnes Monaco. Farah běží patnáctistovku. Doufám, že Asbel Kiprop poběží někde kolem 3:27-3:28. Škoda že neběží Silas Kiplagat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam