• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GLACIERAtletika - je jako život sám - poražení a vítězové, nakonec všechno co zní dostane je přimo úměrné vašemu úsilí

"It was more than just perfection today" — Kenenisa Bekele

rozbalit záhlaví
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    GLACIER: Já to zapnu (pokud najdu stream) až teď. Na závody vozíčkářů se sice nedívám, ale rozhodně lepší se dívat na seriózně závodící vozíčky, než na předvádějící se exhibicionisty v maskách batmana apod. mávajících do kamer a běžících na čas 5h. "Doufám", že aspoň polovina přenosu bude na ně.
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    Už půl hodiny teda hodinu se dívám na kriply, to je neskutečný tenhle závod...
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Zítra marathon v Londýně. Běží Kenenisa Bekele, Eliud Kipchoge, Denis Kimmeto a další.
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK: To je strašně vtipný :D
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK: :_D LOL
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Caster Semenya ukončila hormonální terapii a dala si triple na národním šampionátu v Jižní Africe. V jednom odpoledni:
    400m: 50.76 - nejlepší letošní čas
    800m: 1:58.46, negative split, druhá čtvrtka za 57s. 45 minut po doběhu čtvrtky. Nejlepší letošní čas
    1500m: 4:10 běžela jen na vítězství

Letos padne rekord Jarmily. Jarmila sice nebyla čistota sama, ale aspoň neměla varlata.
    KRUDD
    KRUDD --- ---
    CHRAMOSTAK: to me teda mrzi, ze jsem stihl az poslednich 10 minut, jsem propasl docela dramaticky chvilky
    CHRAMOSTAK
    CHRAMOSTAK --- ---
    Ok, tak jsem to dokoukal. Kamworor hned na startu spadnul, dobrejch 10 sekund po nem behali lidi nez se zvednul. Behem mile si to dobeh, nekde okolo 10k urval Faraha a do cile dobeh s krvavejma kolenama, v neskutecnym slejvaku a vetru, par sekund nad svym osobakem a 26 sekund pred ruhym Kenanem a 50 sekund pred Farahem (co stejne zabeh evropskej rekord na 15 km). Dafuq?
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    CHRAMOSTAK: Do prdele, jsem to zapl teď. Viděl akorát Faraha doběhnout, naštěstí ne vítězně. Na iaaf.org zvorali čas a psali start v 16. Viděl jsem BBC stream.
    CHRAMOSTAK
    CHRAMOSTAK --- ---
    MAKOSHARK: Koukate nekdo? Jede vam nbc stream?
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    MAKOSHARK: Mě jo, taktizování k tomu sportu patří, zatím to vypadá, že Mo možná není úplně nejrychlejší, ale rozhodně je nejchytřejší ;)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Farah z tiskové konference: “If I’m thinking right, I don’t think you’ll see fast times. I’m expecting a tactical race."
    Ať ho někdo zastřelí během závodu, tohle už nikoho nebaví.
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Zitra MS v pulmarathonu. Bezi Mo, doufam, ze ho Kamwaror sfoukne.
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    PLUTO: no řekl bych že KURVA krásnej :)
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    Takže celá atletika je jedná velká žumpa a žijou tam jenom lidští špindírové a špindírky Maki a Anežku nevyjímaje :)
    Když teda odhlídnu od toho, že Holuša je fetka tak to byl pěknej závod.
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    ONASYS: hehe, přesně to mě napadlo, objektivita rulez!
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    ONASYS: Ne uplne. Kdyby to byl styl Moa, tak 4 kola pred cilem jde Holusa do cela to jeste vic brzdit:)

Pekne bezela Genzebe. Klidne by taky mohla vyhrat stylem Moa a zasprintovat az v posledni dvoustovce, ale nebavilo ji to, tak vsem utekla pred pulkou zavodu.
    ONASYS
    ONASYS --- ---
    GLACIER: za nazor? co blbnes
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    ONASYS: chceš dosttat banán?
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    Matthew Centrowitz Men's 1500m Final World Indoor Championships 2016 Portland
    https://www.youtube.com/watch?v=oWd044EzZOM
    ONASYS
    ONASYS --- ---
    Peknej zavod, je teda az agresivni v hlidani si svyho prostoru to ale k hale patri. Jinak zpusob zavodu jak to ma rad Mo, bezi se pomalu a ve finishi se rozhodne a zfoukne bezce co maj PB o trosku jinde, najednou to nevadi?:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam