• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GLACIERAtletika - je jako život sám - poražení a vítězové, nakonec všechno co zní dostane je přimo úměrné vašemu úsilí
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Kdyby Holušovi nepřekážel Lewandowski v poslední zatáčce a nevypustil 30m před cílem, tak má bronz.
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK: taky jsem si říkal, že mu neměli uhybat....ale pětka super.
    GLACIER: Pěknej závod, škoda, že to kluci černí rozběhli takhle rychle a Holuša si udělal tu mezeru. Jinak ve finiši je pekelně rychlej. Asi mu to poradil jeho novej kamarád MO se kterym byl na kafíčku jak říkali ve studiu :D
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    Pěkných 1500m zajímalo by mě co je s tím Kipropem
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    GLACIER: Jenom velká škoda, že Kejelcha ustoupil do druhé dráhy v poslední rovince. Mohli Faraha zavřít a byl by bez medaile.
    Kroutím hlavou, když Dusík a Kašpárková/Formanová tvrdí, jak udělal chybu, že nevyhrál. Ale jsem rád, že nesleduju BBC. Co tam asi říká Paula o Mouovi?

Edris mě potěšil i mobotem:)
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    Konečně!!!
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    S tímhle člověkem teď budu dělat rozhovor o dopingu: https://www.zdravoafit.sk/clanok/mudr-jiri-dostal-je-laktat-hodny-zly-nebo-osklivy-1
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    Bolt: Takze kdyz se to vezme, tak Actovegin byl zakazan v roce 2000 ale jen na 2 mesice, a co za tim stoji vi asi jen kdo za to loboval...

In December, 2000, the IOC banned the use of Actovegin as an ergogenic substance after noting its prolific use at the Sydney Olympic Games and that year’s Tour de France [8]. The ban was lifted however, 2 months later after no indisputable evidence was provided demonstrating Actovegin had performance enhancing potential. The current stance from World Anti Doping Agency (WADA) is that Actovegin is legal under 50 mL every 6 h. However, 50 mL is 25 fold higher than the amount injected for a muscle tear and that is without concentrating the drug; making these guidelines somewhat ill-informed. Further, neither intravenous nor intramuscular injections of Actovegin are prohibited in or out of competition according to latest search in Global Drug Reference Online, which is approved by UK Anti-Doping (UKAD), the Canadian Centre for Ethics in Sport (CCES), the United States Anti- Doping Agency (USADA) and WADA [9,10].
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    PLUTO: Je evidentní že asi nevíš že se ten kluk nebyl schopný dostat ani z rozběhů a pak objeví pán s názvem Salazar který z něj udělá běžce, který dokáže dvakrát po sobě vyhrát pětku i desítku. Podle mě v tom jsou ilumináti, židozednáři nebo ufoni.... Žádné zakázané látky bych v tom ale nehledal...
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    PLUTO: Jenže byli odhaleni, protože se v tom lidi šťourali a nenechali to na oficiálních kontrolách:) Kdyby byli všichni jako ty "nechme to na komisařích a jejich kontrolách", tak je Armstrong doteď hvězda
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK: (Lance i Marion byli odhaleni), až bude odhalen Farah tak to bude jiné. Teď je prostě pro dopingáře čistej a tak to je. Já Faraha nemám vůbec rád, přijde mi dost nesympatickej, ale prostě běhá mu to dobře a hlavně vyhrává a o to jde.
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    PLUTO: To jestli jede v bobulích a dalších sračkách to bych nechal na dopingovejch a spol. To pak nikdy nezjistíš pravdu (viz Lance, Marion Jones, atd.). Já mám svůj vlastní úsudek.
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    Farah běžel dobře...celá desítka byla dobrá, ty nástupy tam byly fajn.
    To jestli jede v bobulích a dalších sračkách to bych nechal na dopingovejch a spol.
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Dneska je marathon. Bekele měl běžet a byl by favorit, ale stáhl svoji účast. Rozhodl se běžet Berlín, takeže bude Berlín Bekele vs. Kipchoge!
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Snad do deseti let všechny medaile vrátí, včetně svojeho titulu Sir.
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Měli by ho diskvalifikovat za vyšlápnutí z dráhy. Bohužel organizátoři jsou jeho fanoušci. Ještě mu udělali double co nejjednodušší - vždycky bývala desítka v neděli a pětka pak další sobotu. Teď dali desítku na pátek, aby měl Farah dva dny navíc na regeneraci.
    KEVIN182
    KEVIN182 --- ---
    Vskutku zajímavá 10ka...
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    No co na to říct, Salazar má prostě dobrý zboží...
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK: Jestli to poserou kenani jsou to největší dementi
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Dneska Farah.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam