úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
KRUCIJE
reference:
+14
nabízím
žonglér
type: brigade-work / one-time job
sháním "multifunkčního" žongléra pro workshop v nízkoprahovém klubu 210Kč/60 min.
Jedná se o dva čtvrtky, tedy dvě akce. Pravděpodobně poslední čtvrtek v říjnu a druhý čtvrtek v listopadu (bude ještě na případné domluvě).
Odjezd 14.30 z Masaryčky nebo jiné zastávky co máte po cestě. Samotná akce je cca na hodinu 16-17 hodin. Příjezd do Prahy podle toho, jak to pojede, ale cca 18.30. Pokud jste z Kladna, tak samozřejmě cesta odpadá :-)
Sháním někoho, ideálně kluka, kdo umí žonglovat s míčky, fagulí, poi a dokáže rychlokurzem předat základy bandě puberťáků z nízkoprahového klubu v Kladně - Kročehlavech :-)
Workshopy budou sestávat z krátké ukázky, následně výroby míčků/poi a potom hromadným workshopem základů s vyrobeným náčiním.
Lze rozvrhnout, že jeden čtvrtek jim něco předvedeš a oni si vyzkouší s našimi náčiními (já mám zápalné poi a tenisáky na řetězu). A další čtvrtek budou vyrábět a zkoušet se svým.
Nebo jeden čtvrtek udělat workshop základů a druhý čtvrtek ho rozvinout.
Nezbytná je otevřenost otázkám, znalost něčeho málo z historie žonglování, pohotovost, energičnost a dobré rozpoložení. Reakce dětí se nedá odhadnout - ale jsou tři hlavní možnosti: budou se stydět nebo se budou snažit navzájem překřičet nebo nás budou ignorovat. Takže je dobré být připraven a umět je popíchnout nebo zkrotit :-) Ale workshop trvá hodinu čistého času, dá se to vydržet a navíc jsou v nízkoprahu další "dospělí". Navíc už jsem před nimi točila a byli z toho nadšení - problém nastává, když se po nich něco chce...
Materiál (petrolej, materiál na výrobu míčků/poi - ale co nejlevnější verzi, zdroje jsou omezené...) dodám.
Ze mzdy si zaplatíte cestu (obyčejná zpáteční Masaryčka-Kladno stojí 93 Kč).
Peníze: 210 Kč pokud jste z Kladna/ 630 Kč pokud jste z Prahy jsou za jednu akci a na ruku.
Možnosti a ceny dopravy
nejspíš poslední čtvrtek v říjnu a druhý čtvrtek v listopadu
R0C3S3K
---
---
16:09:33 31.10.2013
nechci rejpat, ale tyhle penize jsou slaby i na neziskovou organizaci,,, vzhledem k pozadavkum je to imo naprostej unreal, ale treba nadsenci nevymreli,,,
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam