úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
PISCHCOOTEK
reference:
+1
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
prodej : 9 inzerát
nabízím
Hadry na prodej
Už to dlouho leží ve skříni a nikdo to nenosí :)
1. Delší svetr/šaty, nikdy nenošené, jako nové, velikost uvedena L/XL ale odpovídá tak M, za 200,-
2.Tričko Rip curl, dětská velikost, odpovídá dámské M/L, skoro nenošené, ale bílá část potisku je částečně opraná/popraskaná, jinak super stav, za 200,-
3. Tričko Puma, velikost M, skoro nenošené, za 150,-
4. Tričko Planet Earth, velikost M, trochu delšího střihu, skoro nenošené, za 200,-
5. Saténový top Amisu, barva neidentifikovatelná :D, velikost 38, zavazování za krkem, pouze jednou na sobě, za 250,-
6. Sportovní triko, spoustu funkčních detailů, nikdy nenošené, pánské Sko, ale já si ho koupila pro sebe (dámské tak L), za 250,-
7. Mikina Represent, světle modrá mikina, nošená, má už trochu žmolky, ale stále pěkná, odpovídá vel. M, za 200,-
8. Zapínací pruhovaný svetřík, jen jednou nošený, vel. uvedena S, ale je rozhodně větší, má větší výstřih, za 300,-
9. Bundička Fishbone, vel. uvedena L, ale je menší (tak M), na zip se stojáčkem a přesto ještě zapínání na druky, nevyteplená, vhodná na jaro/léto/podzim, za 300,-
10. Černé šaty s límečkem, Fishbone, velikost L, ale podle mě menší, zapínání na druky, nošené, černá už není tak černá, za 150,-
11. Gepardí tunika/minišaty, zn. Reserved, vel. M, super k legínám, dole zúžený širší lem, za 250,-
12. Gepardí tunika/minišaty, zn. Flame, vel. M, super k legínám, modročerná krásná barva, polyester/elastan, dole pružný černý lem, za 250,-
Možnosti a ceny dopravy
Osobní předání Praha.
KASHEESEK
---
---
5:28:11 11.2.2014
ahoj mam zajem o tu cernou bundu.kdy si ji muzu vyzvednout?
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam