ONITSUKATIGER: Popravdě řečeno jsem filmy s 2pacem ještě neviděl ! soustředím se spíš na hudbu než filmy...(asi je to i tím že si radši přečtu knížku než abych se díval na film :P ) ...každopádně asi navštívím půjčovnu ,abych si prohlédl i jeho herecký talent ... :)) ...hlavně chci vidět Resurrection,v podstatě se asi nic nového nedozvím pač mám jeho život načtenej ale koukat se v klidu na film tím neopovrhnu.
STEVIE: Dík za zmínku,vím že už jsem to na čsfd viděl ale taky jsem se k tomu nedostal ! Navíc teď by to bylo i vhodné , protože Biggie vystřídal Tupaca v mé mp3 a vzdělávám se hudbou z Brooklynu :))
Tím bych asi navázal na otázku co vy a Big Notorious ?? Popř. Bad Boys či celý East Side G-rap ??
Já jsem jako prvního objevil Tupaca a opravdu jsem se ho naposlouchal tisíce hodin stále a pořád dokola,takže přestup na Brooklyn hudbu byl docela nezvyk.
Ta hudba se mi zdá mnohem více komorní a působí až syrově oproti energické tvorbě ze západu,což jí ale neubírá na kvalitě,prostě to k ní asi patří a pomalu se dostavá do rovnováhy stou zapadní ( teda alespoň u mě ) jak to vidítě vy?:)