• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CAMELLAZverimexy - vaše zkušenosti, ceny, sortiment
    Auditko o obchodech s chovatelskými potřebami a živými zvířaty, zaměřené na doporučení jednotlivých zverimexů, debatě o sortimentu, cenách atd. Reference zverimexů i co se např. péče o prodávané zvířata a kvality personálu týče. Bez inzerce, na to už jedno auditko je.
    rozbalit záhlaví
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    ZOLTY: a máte Complete řadu od versele-laga? Tj Cavia Complete, Cuni complete, Rat complete? A pak případně Cavia Pro (ale to je ted novinka, to asi těžko..), taktež od versele laga?
    ZOLTY
    ZOLTY --- ---
    NEVENA: už máme Vitakraft EM pro potkany:))
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    ARMAND: jo tenhle, vidíš, vubec mi nedošlo, že tam je...
    ARMAND
    ARMAND --- ---
    CAMELLA:
    CAMELLA: Ne,přišel my na mysl ten cca v polovině naproti Rámové ulici.
    CNV
    CNV --- ---
    V Brně na kraji Řečkovic je moc pěknej zverimex. Mám to tam daleko, ale přesto neváhám vážit cestu. Kdyby měl někdo zájem, tak najdu, co to konkrétně je, z hlavy si nevzpomenu.
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    já sem teda hodně spokojená se Zoo ve dvoře na arbesáku.. maj tam všechno, co sem kdy sháněla pro psa i pro fretku a levnější než v petcentru:)
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    petcentrum je jediny, kde bez problemu sezenu strivka od grandu (na kterejch je nas mrnous temer zavislej), takze ja si na nej nemuzu stezovat

nikde jinde jsem jeste uspech nemela - prilezitostne zkousim, protoze jich neni nikdy dost ;)

KACHITA
    KACHITA --- ---
    zensky a chlapi, co takhle sem hazet i nejaky echt akce - a co takhle treba zacit nejakyma (super premiovyma) kocicima granulema? Krize me dobehla a tak by se mi naka hodila, tak treba kdybyste nekde na neco narazili.... dejte to sem .)
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    _PINKY: petcenter jsou hrozně předražený. Některé věci i o 50% oproti ostatním kamenným obchodům, oproti internetu ještě víc. V nuslích pokud vím ted má pobočku Mlsný kocour http://ferplast.vltava2000.cz/store/serviceprices.asp
    Mají velmi rozsáhlý sortiment por potkany. Bohužel ale na eshopu maji ted docela problemy, takže lepší je asi zajít přímo k nim na prodejnu..
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    ARMAND: myslíš ten hned na začátku dlouhé, kousiček od staromáku? Tak ten už pokud vím neexistuje..
    _PINKY
    _PINKY --- ---
    ARMAND: ...to je teda trochu z ruky, ale kde tam? Hledam hlavne se sortimentem pro fretule a potkany:)
    _PINKY
    _PINKY --- ---
    ADITU: ...no jasne, mimo Petcenter:)...nejak me tenhle koncern prestava bavit...kor kdyz spolknul zverak ve Zborovsky:(
    ARMAND
    ARMAND --- ---
    _PINKY: Co třeba zverimex v Dlouhé ulici?Praha 1.
    ADITU
    ADITU --- ---
    mimo petcenter..?
    _PINKY
    _PINKY --- ---
    ...nejaky tip na kamenny zverimex v centru nebo v Nuslich? :)
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    Á super, že se to chytlo - měla jsem trošku obavy, zda to není další zbytečný auditko. Zítra se vrhnu na nástěnku atd.
    KACHITA
    KACHITA --- ---
    doporucuju www.4cat.cz - maj podle mne dobry ceny a pokud neco nemaji v nabidce tak radi objednaji, osobni odber jeste 5% sleva...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam