• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CAMELLAZverimexy - vaše zkušenosti, ceny, sortiment
    GRACIIJKA
    GRACIIJKA --- ---
    POLARKA: hele Yasmin teď pojede do polska a přijímá objednávky z www.fretki.com
    POLARKA
    POLARKA --- ---
    ZOLTY: ty trikilovky Sluis uz prestali vyrabet? Vsude maji jenom ty maly baleni :/
    ZOLTY
    ZOLTY --- ---
    POLARKA: ted máme na prodejně 3kg balení pro fretky značky sluis.. upozorňuji, že záruku má do 21.listopadu - jestli bys to do té doby zkrmila a pokud bys měla zájem.
    POLARKA
    POLARKA --- ---
    jsem se chtela zeptat, koukam, ze je tu par fretkaru.. jestli nesezenu nekde po Praze krmivo pro fretky ve vetsim nez kilovem baleni, nebo jenom v zahranici? A jestli v zahranici, jestli nevite o nejakym vyhodnym kupu v polsku, nebo madarsku :) diky
    MAGDALENA
    MAGDALENA --- ---
    Taky spokojenost s www.mujpes.cz Nad 1000 Kc dodani zadarmo a hlavne se da pruzne domluvit na dobe dodani, volaji vcas apod.
    Naprosta nespokojenost s www.spokojenypes.cz. Neda se spolehnout na online databazi, uvedene vyrobky nemaji a navic poslou SMS ze uz to odeslali aby pak volali ze to vlastne nemaji...
    http://www.shop-elfi.cz/ taky nic moc, ale aspon mi nenapsali, ze uz poslali neexistujici zbozi.
    GRACIIJKA
    GRACIIJKA --- ---
    Stoprocentní spokojenost s internetovým obchodem www.prozviratka.cz. Zboží při odběru do 1000 dovezou domů za 40,- nad 1000,- zadarmo. Vždy nejpozději do tří dnů. Pán mi to složí k výtahu, je moc milej a ochotnej. A dostanu i daňový doklad.
    Oproti tomu 100% nespokojenost s www.allpet.cz. Paní mi volala, že to mám k odběru na prodejně přitom jsem do objednávky psala dovoz domů. Přijel chlap jak hora...podestýlky sem si musela tahat sama, nedovezl všechno co měl, ošidil nás o jednu konzervu a ani daňový doklad nebyl.
    ANGELINE
    ANGELINE --- ---
    CAMELLA: klukovi to chutná a nikdy si nestěžoval.)
    POLARKA
    POLARKA --- ---
    CAMELLA: jinak supr napad, prehled o slevach a tak kdyby tu byl, bezva :)
    POLARKA
    POLARKA --- ---
    tak to musim prihodit osobni zkusenost s andyshop.cz, mame pejska a fretku a e-shopu uz jsme vystridali furu, s timhle jsem fakt spokojena, dobry ceny a zbozi k vyzvednuti do druhyho dne... tak by to melo byt vsude :)
    a vitakraft pro fretky 800 g za 111,- v petcentru za 170,-
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    POLARKA: jasně:)
    POLARKA
    POLARKA --- ---
    spadaji sem i e-shopy?:)
    DENYNKAA
    DENYNKAA --- ---
    ENY14:
    http://www.volny.cz/richardhorcic/www%20stranky/akce.htm
    zkus něco z tohohle....většinou tam prodávají chovatelé.
    ZOLTY
    ZOLTY --- ---
    ENY14: zkus to u nás.. momentálně máme 11 druhů exotických gekonů..

zoo ve dvoře na arbesáku
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    ANGELINE: hm, to není zrovna kvalita mno :)
    ENY14
    ENY14 --- ---
    Ahoj, nemáte někdo tip na zverimexem (nebo něco na ten způsob) s větším výběrem ještěrek (hl. gekonů). A taky aby tam byl někdo, kdo o těch ještěrkách ví víc než katalogovou cenu. Prolezla jsem o informacích inernet, ale mám radši lidi;-)
    ANGELINE
    ANGELINE --- ---
    NEVENA: Pro potkany mívají polskou Sczuru a Vitakraft menu. Je to na Hájích v bloku panelových domů,jestli znáš jak jsou tam krámky dole pod úrovní pavlače, nejbližší ulice je Kosmická.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    ZOLTY: škoda, to je to nejlepší krmení na trhu (tedy pro morčata určitě, pro králíky je lepší Genesis, ale to se da sehnat jen na internetu..)
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    ANGELINE: Jaké konkrétně, a nevíš adresu?
    ANGELINE
    ANGELINE --- ---
    Já jsem spokojená s vietnamským zverimexem na Hájích,
    mají za dobrou cenu Purinu Housecat i žrádlo pro potkany.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    CNV: morčata to miluji a potkani to take žerou..nic jineho jim stejně nezbyde. Ale nekrmím s tím stále, jen jsem měla trošku na zkoušku od kamarádky..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam