• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CAMELLAZverimexy - vaše zkušenosti, ceny, sortiment
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    SNELA:nechce se ti ho kupovat na veterině?
    SNELA
    SNELA --- ---
    Je nejaky zverimex kde se v Praze da koupit limec na psa?
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    verca_zaba: pozeptám se ti v pátek v eliášovce,jestli můžem jeden 5kg pytel vzít (jestli to nemáš do dejvic extra daleko,příp by mohl jít se šéfem domluvit nějakej odvoz) ještě se mi kdyžtak připoměň ve čtvrtek v poště
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    CAMELLA: aha aha.. no, já když objednávám, tak právě pětikilovku a ještě nějakou hračku třeba, takže se to i vyplatí.. mám 5 kilo za nějakých 700
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    CAMELLA: ve většině zverexů mi řekli, že tak drahe krmeni se jim proste nevyplatí brát na sklad, ale pokud chci, tak ho objednají..
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    VERCA_ZABA: tak jasně, ale přes net za ně zaplatíš poštovné...
    já krmím Cavia Complete a už jsem hledání zverimexu vzdala, kupuju od veta nebo přes net a jako zálohu mám to Petko...
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    CAMELLA: no, tak objednat je právě můžu i na netu:/ a v zoo nemají, tam mají jiný od verselle-laga.. holt si to moje zvíře oblíbilo blbě dostupný granule.. a 250 za ně v pet centeru dávat nebudu, když na netu stojí o kilo míň
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    VERCA_ZABA: imho nejlepší je si zajít a objednat do nějakého tvému srdci blízkého. Díky ceně je Versele-laga k sehnání málokde krom toho Petcentra. Možná se zkus zeptat id Zolty, jestli u nich v Zoo ve dvoře nemají...
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    nevíte, ve kterým zveráči prodávaj granule pro fretky od verselle-laga Ferret Complete? žádný pet center prosím
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    CAMELLA: zastavka tram 10,16 jedna nad vodarnou...vystoupis - pokud pojedes od miraku a budes to mit po leve ruce
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    SARAJ: a kde přesně na vinohradské to je? Vinohradská je dlouhá a já zrovna dnes chci před divadlem nakoupit nějaké žrádlo pro hlodavčíky..
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    v posledni dobe jsem chodila do Black rabbit na Vinohradské, spokojenost,slecna fajn, velky vyber pro pejsky a ceny slusny:)
    RUKSAK
    RUKSAK --- ---
    CAMELLA: zoo bohouš je, co já vím, ve vladislavce a právě pod mírákem
    ZOLTY
    ZOLTY --- ---
    CAMELLA: jj, chtěla sem o jen upřesnit, že třeba nekončili celkově
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    ZOLTY: proto říkám dřív:)
    ZOLTY
    ZOLTY --- ---
    CAMELLA: jo, ale ted je tam petcentrum
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    RUKSAK: bohouš byl vždycky v Korunní, co pamatuju. Tohle je Eiva, dřív měli ještě pobočku poblíž anděla, na zastavce tram Zborovská
    RUKSAK
    RUKSAK --- ---
    NEVENA: to je zoo Bohouš, ne? je taky ve Vladislavce a jak jsem zjistila, mají v každém troch jiné věci (viz velikosti konzerv Rinti). Je to jeden z mých domovských zveráčů na konzervy
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    Dneska jsem udělala Nyx kontrolu v Zoo ve dvoře a musím říct, že palec nahoru:)
    Kromě granulí Cavia complete vše, co jsem sháněla, mám, obě slečny prodavačky sympatické (a ukecané:) a hlavně fakt vědí o zvířatech, co prodávají a pro která prodávají. Bohužel to nebyva pravidlem...
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    Dobře zásobený zverimex - Italská vedle Popocafepetlu. Sehnala jsem tam konzevry Gimpet i Almo Nature a další značky, které se po Praze shánějí dost blbě a viděla jsem je snad už jen v Zoo ve dvoře (ZOLTY) nebo U Mlsného Kocoura, kde už toho ale mají čím dál míň...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam