• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SKIMkrádeže, loupeže, zloději, lupiči
    Vše o krádežích, loupežích a podobných činostech.
    rozbalit záhlaví
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    Nevim jestli je to OT ale z auta na Proseku mi nekdo uriznul katalyzator z vyfuku, Octavka benzin. Kdybyste mel nekdo nejaky napad jak se podobnemu chovani branit, tak budu rad. Policie to pry zna, reze se to diamantovym dratem.
    NAZGUL
    NAZGUL --- ---
    Včera na Mělníku mezi 17-19 hod mi z parkoviště před barákem odcizili moji milovanou T4ku. Přikládám fotky. Kdybyste ji někde viděli dejte prosím vědět. Díky za sdílení a jakékoliv případné info.

    EKIM
    EKIM --- ---
    Cus, tenhle typek mi ve stredu v crosu slohnul founa, na fejsu znamej jako Jarda max malek, tak bacha na nej, a kdyby jste ho znaly tak za info budu vdecny.

    ROBICK
    ROBICK --- ---
    Neznáte někdo tyhle zm*dy?

    Tyhle zm*di ukradli zamčený kolo (25tis.) minulej tejden na Argentinský. Za bílýho dne v 16:38, pod kamerama, na drzovku mezi lidma co chodili kolem...
    Jakýkoli info do pošty (odměna jistá).
    Díky.

    BAMBUSARNA
    BAMBUSARNA --- ---
    BAMBUSARNA: odměna za informace 5000tisíc děkuji
    BAMBUSARNA
    BAMBUSARNA --- ---
    V sobotu 2. 9. ve 13 hodin bylov ulici Lucemburská na Praze 3 ukradeno horské kolo značky Yeti. Fox Float 34 140 Factory, zlatá řidítka RACE FACE, červené šlapky, 1x11 Shimano XT KAZETA ČERVENÉ BARVY,brzdy Guide R, rám vel. M. Prosím o sdílení a info, pokud kolo někde uvidíte a Děkuji Hezký Večer.

    MRFRIGHT
    MRFRIGHT --- ---
    Někdo nám 18.11. ukradl tmavě modrý VW Golf II. Po straně měl bílý pruhy a pod maskou červenou linku. Kdybyste ho kdekoliv spatřili dejte mi prosím vědět. Ty bílý pruhy jsou docela výrazný poznávací znamení, třeba jen stojí někde odstavenej. Díky

    CURFEW
    CURFEW --- ---
    V noci z 13. na 14.10 mi čorli z auta(ano jsem debil) v Podolské ul. tohle kolo
    Scott Spark 940 2013 Mountain Bike - XLarge (Soiled) | Evans Cycles
    http://www.evanscycles.com/products/scott/spark-940-2013-mountain-bike-xlarge-soiled--ec059313
    v tom samém barevném provedení, sedlovka bílá
    odměna: 5tis.
    COAKONE
    COAKONE --- ---
    20.6.2015 bylo ukradeno v n diskontu Albert v nepresne urcene casti prahy 4 ks nescafe, 22ks Calvo konzerv tunaka. copit
    RUTHAN
    RUTHAN --- ---
    Vinohrady vcera, nekdo mi kdyz jsme se stehovali a odnaseli veci z bytu a par minut tam nebyli ukrad tohle:
    Thinkpad E120 s 1TB diskem
    Playstation VIta 3G + 64 GB kata
    JXD 7800b + 64 GB karta - neco jako Vita
    Pokud mi to nekdo pomuze najit dam mu tretinu ceny veci jako nalezny (4000/1500/1000), pokud si nekdo chce udelat vylet po zastavarnach a internetovych a treba vydelavat. Seriovy cisla pripadne sdelimo obratem.
    STILL_PRIMITIVE
    STILL_PRIMITIVE --- ---
    REELOO: me jednou rozkopali veterana pod kamerou a fizlove ani hovno... k nicemu se nedostanes bez znamejch u fizlu... hodne stesti!
    REELOO
    REELOO --- ---
    Ahoj, jde nějak nahlédnout do záznamů dopravních kamer? V noci z neděle na pondělí nám ukradli auto a chápu, že policie má jiné věci na práci, než sledovat záznamy z okolí.

    Popř. máte tip, jak se dá pomoc nalezení vlastními silami?
    RAKED
    RAKED --- ---
    zdravim, v pondeli nad ranem mi pri kratkym slofiku na zastavce vinohradska vodarna nekdo ukradl cernou sportovni tasku s napisem Bilbao se starsim projektorem acer P5280,prelepenym stribrnou tejpou, bilym platnem asi 4m na 3m, 15 metrovym vga kabelem, bilym kosikem, v pripade jakehokoli infa odmena jista:)

    DHA
    DHA --- ---
    Ahoj, hledám svůj tablet Sansung Galaxy, 7 palců, který mi měl dobít týpek na Space Pikniku. Celou dobu se kamarádil, když si půjčoval nabíječky apod., ...možná, je to pouze nedorozumění, tak ho jistě podle simky dokážeš vrátit, nebo zpráva. Nejde mi ani tak moc o ten stroj, jako takový, ale o fotky, byly tam nezálohované poslední fotky našeho psa, který už s námi letos nemohl být. Pokud jsi ho ještě nerestartnul, tak si ho ráda odkoupím, to samé pokud je v zastavárně. Bohužel, já jsem fakt naivka, žijící na těhle party někdy před rokem 2000
    Hoch se hlásil k autu, dodávce s barevným klaunem na zadních oknech a vůbec k jakémusi Béčku Cirkusu Alien, což nevím, co je a teď to beru s rezervou. Děkuji Dita
    23CHARLIE
    23CHARLIE --- ---
    Zdar. V sobotu 23.3 mi ukradli na vinohradech kolo. Ve prostřed na rámu napsáno modře štětcem SF7. Kdyby někdo to kolo viděl někde bazerch atd., dejte prosim vědět.
    Odměna 2 000 ,-

    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    kdyby nahodou

    KOSOKRYCHLOV
    KOSOKRYCHLOV --- ---
    + nemel by nekdo typy na bazary ve kterych konci kola z Vrsovic?
    KOSOKRYCHLOV
    KOSOKRYCHLOV --- ---
    NĚJAKÉ NENECHAVÉ RUCE SI PŮJČILY VE VRŠOVICÍCH MOJE KOLO
    KDYBYSTE NĚKDO NĚKDE VIDĚL DEJTE PROSÍM VĚDĚT
    ODMĚNA 1500,-
    DÍKY

    SHAMI
    SHAMI --- ---
    v Luhačovicích byla ukradena celá žlutá vnitřní část batohu Burton Focus s:
    Canon 600d sn: 073063028647
    Canon 18-135mm sn:7852006291
    Sigma 20/1.8
    Canon 50/1.8
    rekordér Zoom H1

    KRISTIAN_LOL
    KRISTIAN_LOL --- ---
    Zdravim, nemate nahodou zkusenosti s kradezi kola a naslednym resenim s policii, vsechny materialy ohledne koupe a fotek jsem jim dodal. Dnes mi totiz ukradli kolo znacky Scott, ram byl v bile barve s mensim zastupem modre kolem napisu scott, zadni cast a predni vidlice v barve cerne. Foto jeste dodam. Predem diky za rady a tipy na postup ohledne reseni tohoto problemu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam