• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILANLXRSlečny VS brýle O-O
    rozbalit záhlaví
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    JANDOS: ofinu pryč a bude to super:)
    tahle je rozkošná
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    ňiňi

SAKJA_PANDITA: ňiňi
    FOX_E
    FOX_E --- ---
    SAKJA_PANDITA: myslím,že té slečně nesedí:/
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    LNDT: oukej tak se těšíme:) přímo o brýlích a čočkách kdyžtak jinde, ať nejsme MT. (rozhodla jsem se počeštit zkratky- takže to znamená mimo téma):)
    LNDT
    LNDT --- ---
    SAKJA_PANDITA: se slunečníma dioptriema je problem no- čočky taky nenosim a žadny spešl slunečnice nemam, proste kdyz chci tmavy skla, tak na ukor rozhledu- jsem kratkozraka;D ale zjistila sem, že když blbě vidim, mnohem líp slyšim :DD

fotku samozřejmě nahodim;) ale až z domova, esli se zadaří...
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    KIKOLKA: díky, to je milé:)

a co holky dávejte svý brejlatý fotky šup šup!:) co, LNDT? :)
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    FOX_E: no možná to vyzkoušim. ale připadala bych si právě spíš jak rádobyvýstřední intelektuálka. divná mladá babička. a tak no. smt like this?:)
    FOX_E
    FOX_E --- ---
    přijde mi super,když někdo umí nosit výstřední a třeba i větší brýle.Udělat z brýlí přednost,která zaujme.Nemá cenu brát si brýle,které z nositele udělají šedivou myš....
    SAKJA_PANDITA: mě se velké brýle líbí a pokud to v nich někomu sluší,tak přece proč ne?možná bys měla vyzkoušet...:)
    KIKOLKA
    KIKOLKA --- ---
    SAKJA_PANDITA: díky. Rozhodne sis vybrala dobre.
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    LNDT: já vim, vždyť já jsem si dělala převážně legraci:)
    já je právě taky nosim furt, čočky mi nedělaj moc dobře, unavuje mi to to nemocný voko. a o slunečních si můžu nechat zdát - jsou drahý jak blázen s těma dioptriema..(mám jedny, ale už dost ozevlený, tak je ani nenosim:)
    SITH
    SITH --- ---
    SAKJA_PANDITA: zatím nejlepší kočka tady :)
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    KIKOLKA: hele tady od nás z Brandejsa z optiky za asi 800,-. Viděla jsem je i v optice v Praze v centru za dvaapůl, což je fakt směšný tydlencty optici:/ jsou to Kooky. možná jsou i dětský čoveče, mám dost malou hlavu:)

MILANLXR: simtě brejle byly určitě to poslední, čeho sis všimnul, tak nedělej :P
    LNDT
    LNDT --- ---
    SAKJA_PANDITA: hele ja myslim ze bys to nemela tak hrotit:D

brýle jsou kůl všechny..možná ty á la Matrix už vyšly z módy, ale dle meho soudu se veci maj tak- neni ti videt do ocí-jsi záhadná-jsi frikulín- klasický "rejbeny" maj dost silenej tvar..jsou výrazný..a takovy hity se sirej nejrychleji..

sry za proslov, brýle nosím whole-day-every-day , sluneční sbírám a dlouho jsem nenapsala prispevek do diskuze ;D
    MILANLXR
    MILANLXR --- ---
    mě se líběj takovyhle brejle 8-)

KIKOLKA
    KIKOLKA --- ---
    SAKJA_PANDITA: odkud máš ty fajnové obroučky?
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    SAKJA_PANDITA: jo a pardon za tu chybu pravopisnou, mělo to být samozřejmě ať SEM přijdou:)
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    SEXILKA: to nevim teda, všude je teď hroznej hit, co jsem teda tak našla a všimla si, tyhle poslední brejle, co jsem sem dávala. tak jdu za babičkou a nějaký si půjčim, abych byla frikulín nebo co já už nevim fakt :))
    SEXILKA
    SEXILKA --- ---
    SAKJA_PANDITA: In je to, co nosíš ty, to co nosí druzí je out!
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    at uz jsem prijdou taky nejaky holky a reknou mi, proc se a jestli vubec se ted hrozne nosej tyhle brejle? keskse?
    MILANLXR
    MILANLXR --- ---
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    MILANLXR: nesmim zahanbit svý holky přeci:))
    ty růžový musim mít!!!!! nutně!!!:)

:)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam