• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILANLXRSlečny VS brýle O-O
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    FOX_E: fakt, jo? dnes jiz lze lepe? tak to se tesim o kolik omladnu az si pudu kupovat novy ;)
    FOX_E
    FOX_E --- ---
    YMLADRIS: ty brýle tě dělají starší.Jsou nezajímavé.Nemají šmrnc.rozhodně špatná volba...
    LNDT
    LNDT --- ---
    nehledte na kompozici pls..s temahle brylema je kříž. už se těšim až si je vezme do paradyIVETMTN

ROCKMAN
    ROCKMAN --- ---
    YMLADRIS: zastrcit cedulku .)
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    taky sem nasla fotku.

rekla bych ze to celkem jde (kdyz srovnam s ruznyma predchozima brylema). kritika vitana ;).

Tip: Brno, zastavka #1 Hrncirska, obchudek s brylemi pobliz te zastavky, ted nevim presneji. Prodava tam pani, ktera se koukne, zalovi, vytahne bryle. Pak samozrejme necha vyzkouset 100 dalsich, ale stejne ty prvni jsou nejlepsi. Je to teda uz x let na druhou stranu, ale pripadala mi fakt prima po jinych zkusenostech.
    ZUSZKA
    ZUSZKA --- ---
    SASH: nice.)
    BABULA3X
    BABULA3X --- ---
    nadherna
    MERMAIDA
    MERMAIDA --- ---
    CLEMENTINA: dobré
    SKRITEKB
    SKRITEKB --- ---
    CLEMENTINA: pěkné
    SARGONOUT
    SARGONOUT --- ---
    MASOO:

CLEMENTINA:

nadhera .... nadhera ! ... :P
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    MEESHA: týjo pěkný! škoda že mně takový brejle neslušej..
    BULKA1
    BULKA1 --- ---
    CLEMENTINA: super:))
    CLEMENTINA
    CLEMENTINA --- ---
    SKRITEKB
    SKRITEKB --- ---
    MASOO: nice
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    MEMENTO_ISHMENE: jojo taky souhlasim, vyraznejsi obroucky, sesmikat trochu ofinu a bude tovypadat lip:)

ELS: tyjo na tobe by se mi mozna libily mene vyrazny obruby.. ze jako zbytecne upoutavaji pozornost jen na sebe.. ale jako jsou hezky, zajimavy..
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    UGLYDOLLS: no jasne ja vim, ze se ted rejbeny kopirujou jak sileny..ale neprijde mi to dvakrat slusivy.. nereknu ty slunecni, ty jsou jeste rekneme stylovy, ale ty dioptricky.. jeste k tomu tam ma urcite pulka lidi superstajlis ciry skla:)
    IVETMTN: ne, tady nikdo raye charlese nezna.
    MASOO
    MASOO --- ---
    kamoska
    LNDT
    LNDT --- ---
    IVETMTN: to jsem nevedela. zajímavé. poučení od odbornice;)
    IVETMTN
    IVETMTN --- ---
    Ray Bany sou hlavne hodne kvalitni oproti jinym znackovym brylim jako dior, versage a vsechny tyhle sracky.. Btz znacka Ray Ban je pojmenovana po Rayi Charlesovi, jestli vam to neco rika:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam