• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILANLXRSlečny VS brýle O-O
    SKRITEKB
    SKRITEKB --- ---
    BULKA1: sluší ti moc :-) barvičky hezký rozjasní a rozveselí ti obličej ikdyž se sama o sobě směješ:-)))
    jinak ty moje jsou jasně až tmavě červené (blbé světlo a nekvalitní foťák), půl nožičky maj červený a půj stříbrný.
    BULKA1
    BULKA1 --- ---
    SKRITEKB: ale vypadají spíš do oranžova, ale je to asi tim světlem,))
    BULKA1
    BULKA1 --- ---
    SKRITEKB: já myslim, že ok.))
    BULKA1
    BULKA1 --- ---
    já mám červené brýle a kdokoliv si je vykouší tak mu seknou a vůbec to nemusíš ladit s oblečenim...

jinak Morávková je sama o sobě nic moc ženksá.. kort bez těch brejlí je právě uplně jalová.. proto bych řekla, že k sednou uplně dokonale:))
    SKRITEKB
    SKRITEKB --- ---
    moje maličkost a brejle Marc Jacobs...já červenou miluju....snad mi sedne...???

SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    BULKA1: fakt jo? tak to ja mam zas pocit, ze cerveny slusej fakt malo komu.. a ta Moravkova byla tvari ruznejch firem, ona si to nevybirala, ale bylo ji vybirano. libi se mi snad jen na ty hodne prebeleny fotce.. jinak je e e, jak ji zmalovavaj, takova sexy brejlata ikona za zenitem.. nevim no. mne se vona nelibi-je takova prehnana.
    FOX_E
    FOX_E --- ---
    BULKA1: červený jsou pěkný ale myslím, že je nemůžeš mít jako jediný.nehoděj se ke každému oblečení atd......to je teda můj názor:)
    TRESEN
    TRESEN --- ---
    BULKA1
    BULKA1 --- ---
    nejlepší.))
    BULKA1
    BULKA1 --- ---
    JINAK DANČA MĚLA VŽDYCKY VKUS - neznám nikoho komu brejle tak seknou a to jakýkoliv:))

BULKA1
    BULKA1 --- ---
    mě se líbí červený (mám pocit, že sluší všem.))

jinak další zajímavý kousky:

FOX_E
    FOX_E --- ---
    SAKJA_PANDITA: jasný, otázka vkusu a asi i trochu zvyku.Všechny módní trendy nebo spíš výstřelky mají své příznivce a odpůrce....
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    GIA_: tý na mikádko to taky sekne a hodí se to k ní..
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    FOX_E: všimla, protože je sama nosím (ne takový), to je jasný:) humorný mi to nepřijde ani trochu. nemám ráda rádoby zajímavé cílené stylizování. myslim, že na krásný bličej buď nic anebo teda pěkný brejle, jenoduchý, ať vynikne obličej.. v těhle případech zaniká.. ale je to věc názoru, vkusu. a tak že:)
    mně se zas líbí od GIA_ ta bruneta s drdůlkem s černými obrubami, to jsou zajímavé brýle
    FOX_E
    FOX_E --- ---
    GIA_: jj některý jsou fakt bomba.třeba ta zrzka.té tyhle brýle vyloženě padnou
    FOX_E
    FOX_E --- ---
    SAKJA_PANDITA: mě se to teda líbí.A té slečně to sluší.Je to vtipné a vypovídá to o tom,že i módě má své místo humor.Účel to splnilo.Rozhodně to zaujalo i tebe.Všimla sis. a to jbyl podle mého cíl.O těch brýlích se prostě mluví a to je lepší, než si na krásný obličej usadit naprosto nezajívavé a nudné brýle!
    GIA_
    GIA_ --- ---

BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    SAKJA_PANDITA: ,, z ne moc hezky holky to udela jeste min ne moc hezkou holku" to si vystihla naprosto přesně:-))))
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    BLEVAJZZ: ja vim no, ze je to hrozne in, ale nepusobila by ta slecna "hezcim" dojmem, kdyby ty babinky brejle nechala doma?? mne to proste prijde, ze chce mermomoci zaujmout, tak si vezmu ty nejvetsi a nejhnusnejsi brejle, co doma vystracham, protoze to ted frci a urcite me nekdo vyfoti jako vodvazanou intelektualku. a taky si myslim, ze si to muzou vzit jen hezky holky.. z ne moc hezky holky to udela jeste min ne moc hezkou holku.. tak proc to??:))
    (jsem asi trochu uz zaujata no):)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam