• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILANLXRSlečny VS brýle O-O
    SEXILKA
    SEXILKA --- ---
    z jak vám je, jak...
    TOOMUCH
    TOOMUCH --- ---
    TOOMUCH
    TOOMUCH --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    IM_MORTAL
    IM_MORTAL --- ---
    BOBESH: sem čekala, že se nikdo jinej než ty neozve:D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    IM_MORTAL: dobre ty! ameriko! :D
    STU
    STU --- ---
    BLEVAJZZ: sorry, ze jsem k tomu nepridal slecnu ;) musel jsem se ale ozvat.
    fakt nemam rad tyhle pragomaniaky
    IM_MORTAL
    IM_MORTAL --- ---
    ha! sem objevila ameriku:D
    taky mám brejle, který nosim jen hodně zřídka

BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    a co takhle sem zase postovat krásné slečny v okulárech tohle si nechtě do pošty nebo do příslušných auditek......fakt obdivuji tady ty hnidopííšky..co si musejí do všeho a do všech píchnout...a další co se chytíí. fakt sráát na to ty voe.. :-)

VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    STU: nemluve o tom, ze slangove vyrazy jsou pod-druzinou cestiny, tudiz jsou naprosto validni.
    STU
    STU --- ---
    FFIREWALL: i presto, ze mluvim vyhradne cesky bez slangovych vyrazu zdejsich mistnich lidi.

btw. vysvetli mi ty prazaku umejici cesky vyraz "zdejsi mistni"...
    KIKOLKA
    KIKOLKA --- ---
    FFIREWALL: pokud napíšu/i hrubou gramatickou chybu, prosím oprav mě, ale upozorňovat na takové "maličkosti" jako je pro mě hovorový výraz "horký" místo "horké" .... osobně to nechávám bez povšimnutí a přikládám tomu menší význam než ty ve smyslu něco o tom vypovídá- ale budiž pokud ti to tak trhá uši....
    STU
    STU --- ---
    FFIREWALL: ja mam spis pocit ze jak nekam vleze prazak, zbytek naroda nema co dodat....
    FFIREWALL
    FFIREWALL --- ---
    KIKOLKA: mno, je to jedno. Ale vsude tady vidis jen naznak nejakych der Prahy a lidi, kteri neumi ani cesky (napr. vyraz "horky" bych nepouzil nikdy, maximalne "horké"). Je to jen uvaha k zamysleni, bezvyznamna, samozrejme. Ale o necem to vypovida. Nebo by alespon melo. Ja jsem totiz taky prazak, i presto, ze mluvim vyhradne cesky bez slangovych vyrazu zdejsich mistnich lidi.

Takze drobna statistika na zaver: kdo do tohoto auditka nepise z Prahy, at zvedne ruku..... Vidis? A nic. Jen sami prazaci.
    KIKOLKA
    KIKOLKA --- ---
    FFIREWALL: na to neznám odpověď, ale myslim, že to není zas tak horký :)
    FFIREWALL
    FFIREWALL --- ---
    Hm, proc mam pocit, ze krome prazaku NYX nikdo jiny nezna? :)
    KIKOLKA
    KIKOLKA --- ---
    ANDREIKA: v mém případě vždyskla převyšují o polovinu a více....ale nedá se nic dělat a platim... :)

nicméně dneska jsem si dávala pozor a všimla si - ve spálené ul hned vedle menzy s poliklinikou je optika do 31.5. vše za 50 % (mrkla jsem do výlohy a hned mi jedny padly do oka), na míráku v optice fashion krach cen skla myslim za - 80%, obruby - 70%.....jen kdyby se někdo taktéž poohlížel....

MODRAPUSINKA: nádherná cena :)....právě ve fokus optice mi posledně slečna hejbla žlučí už jen způsobem jakým pozdravila - příjemnost sama
    ANDREIKA
    ANDREIKA --- ---
    VON_GILOTINE: přesně!
    MODRAPUSINKA
    MODRAPUSINKA --- ---
    ve focusu maj ted slevu 50%..mam tam vybrany taky cerny plastaky a za 800KC,coz je zadarmo!.)))
    koukni tam
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ANDREIKA: no sedelo by to, vzdy tam byly takove dve velmi hodne damy/slecny..rovnez jsem ocenil ze jejich cilem nebylo prodat co nejdraz.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam