• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    B4NANQUANTUM59 obuvnická poradna
    mwahaha!
    AKCE / PAŘBY / KALBY
    KDY CO KDE KDO  
    nikde nic nebude

27.6.

4.7.

rozbalit záhlaví
    WONDRAS
    WONDRAS --- ---
    DUALCHANNEL: mas tam skla navic,strejdo...
    BUKACEK
    BUKACEK --- ---
    DUALCHANNEL: jakože mám bejt víc hip jo?
    DUALCHANNEL
    DUALCHANNEL --- ---
    pro meho paleckare z lasky...

DUALCHANNEL
    DUALCHANNEL --- ---

KROBAS
    KROBAS --- ---
    twl...uz bezte, no:D
    DUALCHANNEL
    DUALCHANNEL --- ---
    hmm dobra pruda pracujicim takhle v pondeli po ranu.. .D dam obed a uvidim, jestli tu zustanu se s tim patlat, nebo vyrazim taky ven...
    HKS
    HKS --- ---
    nene, ja pak jedu do sarky na bike
    DUALCHANNEL
    DUALCHANNEL --- ---
    HKS: nechcete pro zmenu vyjit dal nez 200m od baraku? pojdte k vode, tam se chlasta moc dobre..
    DUALCHANNEL
    DUALCHANNEL --- ---
    DAWEIS: a jeje to uz tu dve hodiny nebylo.. :D
    HKS
    HKS --- ---
    DUALCHANNEL: a pod ted k holeckum na pivo, beztak delas hovno
    DUALCHANNEL
    DUALCHANNEL --- ---
    ja umim cist a rikam ti, ze takhle to nebylo.. nech to bejt. ondrej to moc hroti. Priste te holt budem muset vic vozrat... .)
    DAWEIS
    DAWEIS --- ---
    spíš vyhlašuju největšího přespolního jezdce lahvoně :DD tvl jak se ti to povedlo asi zůstane na vždy záhadou :D
    HKS
    HKS --- ---
    DUALCHANNEL: precti si treti prispevek pod tim co si ted napsal....
    DUALCHANNEL
    DUALCHANNEL --- ---
    ne, takhle to teda nebylo. to nezakecas :D trval jsem at mi reknes co to je za picovinu, kdyz te par hodin predtim vidim jeste upocenyho s pulitrem v ruce. Ja samozrejne vim, ze ten pacient potreboval domu a zes dostal propustak jen proto, zes prislibil, ze v sobotu dorazis.... ale ta party kamo rozhodne nahovno nebyla a jestli se ti nelibi hudba, tak si tam stoupni a hraj.. casu na hrani bylo fakt dost... skoda, prisels o nej cast party..
    HKS
    HKS --- ---
    KROBAS: ale jo ja si to zaslouzim a beru to, ale at je to aspon pravda
    KROBAS
    KROBAS --- ---
    tze zas lahvonova schyza?:) sem dost zmatenej:)))
    HKS
    HKS --- ---
    DUALCHANNEL: lahvoni, ja jsem ale nic takovyho nerikal, co to povidas?? Jedinej kdo nadaval si byl jen ty, ja se ti jen smal. ze to je nahovno sem rek kdyz ti vypadnul omylem kanystr me na hlavu :) naopak jsem rikal ze po dlouhe dobe jsem na dobre akci, tak se prober ty vole
    KROBAS
    KROBAS --- ---
    twl mrozzak lynch:) mno celkem me ale mrzi, ze sem nebyl..priste!;)
    DUALCHANNEL
    DUALCHANNEL --- ---
    no uprimne, me to bylo uplne vsechno jasne, ani jsem s tebou nemusel mluvit. Kombinace svoje auto a mikulec v nem nemohlo znamenat nic jineho, nez ze chces zdrhnout. Samozrejme si se vsim delam srandu, sam vis, ze ta saskarna s tim odjezdem byla rano jen na oko.. (kdybych chtel abys neodjel, tak neodjedes.)). Ale co me nasralo, ty duvody proboha. Proc se k tomu proste nepostavis a nereknes, jak to je. A proc si proboha vymejslis jak to tam stoji za hovno. Prispel si snad ty svoji pomoci, aby jsi to udelal lepsi? kritizovat umi kazdej, ale aby sis tam za to stoupnul a vsem teda ukazal, jak ma party podle mrozaka vypadat, to teda ne.. ale vsichni jsme teplousi a poslouchame sracky... :D
    CAMKA
    CAMKA --- ---
    a co teprv fotky ranního zvěřince od gandalfa (očekávejte tak za rok :D)
    mimochodem konečně jsme se dočkali fotek z moonshine: http://gandalf2.myf.cz/v/2012/2012-06-02-MoonshineParty/
    LAMPICZKA
    LAMPICZKA --- ---
    TIP: sakra, my jsme tak krásný!
    HKS
    HKS --- ---
    SIMSALABIM: ze sem to nerek tobe neznamena ze to nikdo jinej nevedel, takze si nech keci
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam