• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    B4NANQUANTUM59 obuvnická poradna
    KROBAS
    KROBAS --- ---
    taks e pak zastavte;)se divim, ze nemate tech smejdu dost, takhle si kazit vecer..:)
    HEELENA
    HEELENA --- ---
    Pojďte dneska do kina!
    Program letního kina | Karlínské filmové léto 2013
    http://www.karlinske-filmove-leto.cz/program-letniho-kina
    Letní kino v Karlíně, 50 vstup, Šmejdi.
    KROBAS
    KROBAS --- ---
    Zastavte se dneska na piivo v Husu, pokud nemate co napraaaci, budem tam hrat k poslechu s Colkem....pic!:)
    CAMKA
    CAMKA --- ---
    QYDO: jo, u mordy, dojeď ;)
    QYDO
    QYDO --- ---
    jste nekdo na pivu večer?
    PIXY
    PIXY --- ---
    BOMBING - kdyby se chtěl někdo s náma vydat za kultůrou na slovtek tak [ SLVTK13 - manuál ]
    DEAD_RAT
    DEAD_RAT --- ---
    Zdarec, na FALANXu sem v tom vojenskym stanu hnedka vedle pultu s gramcema omylem zapomnel zapojenou nabijedku na starou nokii (ma tlustej kulatej konektor) a kdyz sem se vratil nabijecka byla i s prodluzkou pryc, tak kdybyste o ni slyseli nejaky zvěsti, tak mi prosim dejte vedet... ;) dik!
    CAMKA
    CAMKA --- ---
    tak tentokrát mám ještě o trošku víc masa, ale musela jsem vstávat v 8, abych ho vyzvedla, tak doufám, že mě aspoň pozvete na pivo :))
    OTZ
    OTZ --- ---
    bigap, bigap for hace mamterada!:)
    KCHARI
    KCHARI --- ---
    XIFF: 4 lepsi nez 2 :) sem si to nak blbe prepocital...
    XIFF
    XIFF --- ---
    KCHARI: ať počítám jak počítám, neudělali my sme spíš 4kila než dvě? plus jeste kilo a pul třešňovo angreštový směsi čekající v mrazáku na sklenice.. :)
    ještě důkaz místo slibů..

KCHARI
    KCHARI --- ---
    hlasim, ze HC dnes vyrobili/y 2kg DIY marmelady (cervenej rybiz a cernej rybiz s angrestem nasbirany s laskou v BIO kvalite na Vysocine) tzn ze na nejaky pristi akci se muzete tesit na nejakou hroznou dobrotu z toho :)

ps: ta marmelada je sakra moc dobra!!
    OTZ
    OTZ --- ---
    jako nehori to, ale kdyz se to vrati, zlobit se nebudu:)
    DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    KROBAS: hele ten pekař co mi to dával říkal, že si je můžeme nechat, ale jestli je chtějí zpátky, tak jsou normálně ve skladu. takový žlutý. ale máme v nich asi věci, tak to musíš vyndat, až si je budeš brát.
    KROBAS
    KROBAS --- ---
    HAPPY COOKERS - prej mate nakou prepravku z posledniho peciva od Otazkare, je to tak?Vzal bych mu ji, az zejtra pojedu pro pecivo...
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    TIP: a je to po ceste!
    KROBAS
    KROBAS --- ---
    CAMKA: jj, urcite neco vemu:) ale nemusim brat 5 kilo:)
    CAMKA
    CAMKA --- ---
    KROBAS: jako něco si asi vezmi, nevím, kolik mi toho dají ;-) kdyžtak dám echo v pátek
    DUALCHANNEL
    DUALCHANNEL --- ---
    Dívka se opila vagínou. Stálo jí to málem život | EuroZprávy.cz - Aktuální události z domova i ze světa
    http://zahranicni.eurozpravy.cz/eu/74322-divka-se-opila-vaginou-stalo-ji-to-malem-zivot/
    RAFIGA
    RAFIGA --- ---
    :DDD tady je to zábavný!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam