• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    B4NANQUANTUM59 obuvnická poradna
    WONDRAS
    WONDRAS --- ---
    davam k dispozici 2 projektory jeden u lahvone druhem na zizkove... pokud ma nekdo splitter a jedno delsi vga, bude se hodit
    THERESYS
    THERESYS --- ---
    clovek neni den na nyxu a 32 prispevku..uf..jojo fotky dam nejak do kupy, banan snad taky neco bude mit, obepisu jeste par lidi at mi to primo posilaj..Lahvoniku ty mi teda posli nejak pres uschovnu stary whs fotky, nejak to namicham..budu stahovat z rajcat co tak vim kdo ma (james, dt?) plus banan disk..
    OTZ
    OTZ --- ---
    CHAPADLAFIALOVY: ..na psychologii?:)
    CAMKA
    CAMKA --- ---
    a já bych potřebovala 1 místo zpátky do prahy v sobotu, v neděli odjíždím na korsiku
    EVVA
    EVVA --- ---
    ja bych taky chtela jet autem...v patek:)
    DUALCHANNEL
    DUALCHANNEL --- ---
    BUKACEK: jak myslis no, ale abys pak neodjizdel az v utery vid ;)
    BUKACEK
    BUKACEK --- ---
    DUALCHANNEL: ja vim, ze je to skoro az zbytecny, ale lepsi nez nic...
    LAMPICZKA
    LAMPICZKA --- ---
    BUKACEK: Ráda bych jela v pátek. Minule jsem přijela v sobotu a pak jsem litovala.
    DUALCHANNEL
    DUALCHANNEL --- ---
    v sobotu se na party nejezdi!
    BUKACEK
    BUKACEK --- ---
    kdy chcete jet holky?ja mozna pojedu az v sobotu totiz..
    DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    a pro mě?
    LAMPICZKA
    LAMPICZKA --- ---
    Máte pro mě někdo na tu slávu místo v aute prosím?
    DUALCHANNEL
    DUALCHANNEL --- ---
    zvlastni ze si pamatuju, ze jsem na sraze rikal, ze bych rad na kalbe udelal projekci. Ale to ze terka bude na tom poustet fotky z dob minulych uz ne. Nebylo to skutecne receno az po brku, ci nebyl jsem zrovna telefonovat na zachode? Docela me to sere, buh vi o jake informace tedy takto prichazim treba kazdy den.)

DUALCHANNEL
    DUALCHANNEL --- ---
    mozna mate pravdu, nevylucuji. Za svou pamet ruku do ohne radeji nedavam.)

Ale spis bych rekl, ze me to trklo, kdyz jsem rano cetl, ze nase znicene repraky sly do sveta. Tak jsem ke svemu prispevku na private zacal lovit ve fotkach mrozaka, jak si leje pivo na hlavu a tavi pri tom repraky. No a vzhledem k tomu jak nostaligicky krasna podivana to byla, prolejzat stovky starych fotek, tak mi to nedalo a o par jsem se alespon s nekym z vas chtel podelit. Pri ukladani do hajan jsem jeste stihnul zakopnout o shamotuv projektor, vzhlednout k bordelu ve skrini plnou dalsich zarizeni na reprodukci obrazu a uvedomit si, ze diky teto vymozenosti, se lze podelit s vice lidmi a to uz velmi brzy na velmi vhodne akci :D
    ATYKIN
    ATYKIN --- ---
    DUALCHANNEL: dobře že se to vytáhlo, aspoň se to pohne
    ATYKIN
    ATYKIN --- ---
    CHAPADLAFIALOVY: :DD a jde ti to!

CHAPADLAFIALOVY
    CHAPADLAFIALOVY --- ---
    jasnej priklad toho jak lahvon neco zapomnel ve vedomi, ale uchovala se mu to v podvedomi, vybavil se mu ten napad a mysli si jak na to prisel=) (ucim se ted na statnice)
    DUALCHANNEL
    DUALCHANNEL --- ---
    TIP: hmm jak rikam, tohle si nevybavuju. takze beru zpet, nenapadlo to me, ale kacku pred trema mesicema a sber fotek s projekci dela terka..
    DUALCHANNEL
    DUALCHANNEL --- ---
    promin, ale na to si fakt nepamatuju. to bylo nekdy jeste pred prazdnima,ne? jestli to ma starosti terka, pro me o starost min. Nase fotky z akci whs+q59 dodam..
    ATYKIN
    ATYKIN --- ---
    DUALCHANNEL: přesně na to, navrhla jsem to přece na srazu ve Sběrných surovinách (byls tam). Honza to vytáhl na posledním srazu, a měla jsem za to, že to má na starost Íhahe... takže teď vlastně nevim ke komu to přesunovat
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam