• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    B4NANQUANTUM59 obuvnická poradna
    OTZ
    OTZ --- ---
    TIP: taky se vam chce, koukam.
    JAMES23
    JAMES23 --- ---
    CANEBRA: sakra proč je tam 50 fotek zrovna když je mi nejvíc blbě v sobotu odpoledne? :))
    KROBAS
    KROBAS --- ---
    CANEBRA: ja myslim, ze dobry:))btw noblesni sal na kino se mi zda...sme nemeli zazevlit...
    QYDO
    QYDO --- ---
    nenasel nekdo v kine moje klice?
    CANEBRA
    CANEBRA --- ---
    canebra | Freeze Fest 2013 – rajce.net
    http://canebra.rajce.idnes.cz/Freeze_Fest_2013/
    nic moc, ale lepší než bejt střízlivej
    KROBAS
    KROBAS --- ---
    WONDRAS
    WONDRAS --- ---
    NICKITA: jop byly tam babetak je bral myslim
    NICKITA
    NICKITA --- ---
    Cusicek,

chci se zeptat, nenasli jste na freezu nekdo v kine cerno-cerveny sluchatka sony? Byla jsem dost mimo kdyz jsme odjizdeli a musela jsem je tam nechat nekde lezet.

Diky, kdyztak posta :)
    KCHARI
    KCHARI --- ---
    bry den

pomalu se nam blizi zima coz pro mnohe z nas znamena ustajit nekde nase prorezle kourici a rozpadajici se plechovky. tendle rok se mi uz nechce nechavat auto nekde ve stodole s dalsima vrakama a rad bych si sehnal/pronajal nejakou dilnu/garaz v Praze/okoli. utahnout to sam je nemyslitelny a tak shanim lidi, co by do toho taky sli a chtej si pres zimu dat svuj strep trosku do kupy

tzn byl by tady od nekoho zajem do neceho takovyho jit, potazmo nevi nekdo o necem?
    CANEBRA
    CANEBRA --- ---
    DLOUHA_POTVORA: I heart U . BB.
    DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    mrml.
    DATELON
    DATELON --- ---
    zdar ve spolek, date letos diy karneval?
    BUKACEK
    BUKACEK --- ---
    zitra odjezd na freez okolo 14:00 aby se uzil i den na miste..budu mit bud skoro nebo uplne volny auto...takze kdyby neco, tak posta...
    OTZ
    OTZ --- ---
    spam:

jezdis nacerno? a chces platit pouze jednu 24h sms jizdenku za 110 jednou za X a bejt v klidu furt? podrobnosti zde [ MHD ticket sharing ]

pristupy v poste u me

//spam
    CHAPADLAFIALOVY
    CHAPADLAFIALOVY --- ---
    my pojedeme znovu na freez taky v patek, cca kolem ctvrty, tak se kdyztak ozvete, az tri mista
    CANEBRA
    CANEBRA --- ---
    ahoj, pojedu na frýz zejtra kolem poledne, mam prázdný auto. chce někdo jet aspoň one way? zpátky pojedu v sobotu taky celkem brzo.
    THERESYS
    THERESYS --- ---
    hele máme nový spacáky

KCHARI
    KCHARI --- ---
    Jedu dneska na freeze kolem obeda a odpadnul mi zavoznik babeta, takze kdo chce pomoci s nakladkou a svezt se ma moznost :)
    PHRASE
    PHRASE --- ---
    HEELENA: Já také poptávám 1 místo ve čt odpoledne na Freeze
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam