• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    B4NANQUANTUM59 obuvnická poradna
    OTZ
    OTZ --- ---
    CHAPADLAFIALOVY: kdyb nikdo nemel cas tak ja bych to sfouknul:)
    CHAPADLAFIALOVY
    CHAPADLAFIALOVY --- ---
    cau, mame na klubu (nizkoprahovy kluv pro deti a mladez) novej mixak a cd playery. Bohuzel s tim ani ja ani kolegyne vubec neumime, nemohl byste kluci nekdo prijit a vysvetlit nam to? napsala bych nam nakej tahak co jakej cudlik dela, at to muzu tem deckam vysvetlovat, nebo ten tahak nad to vyvesit, nebo muzeme domluvit nakej workshop,neco takovyho, fakt s tim potrebuju pomoct!=) muzu za to slibit trebas flasku ruma, hm? je to na jizaku
    KING_JOHN_KILL
    KING_JOHN_KILL --- ---
    Spíš asi máme málo pohyblivých světel. (za nás žádný) Mě výbojky do derby asi nestihnou dodat... Měli je skladem, jsou objednaný a nikdo se neozývá, že bych to měl k odběru..
    PHRASE
    PHRASE --- ---
    BUKACEK: kdy to potřebuješ?
    měla jsem doma záclonovinu a možná i netkantku, pokud jsme ji z freezu dovezli z5, můžu pohladat, ale až v neděli
    NICKITA
    NICKITA --- ---
    BUKACEK: ahoj, mužů ti půjčí takovou tu látku co byla na těch krychlich na kknesmysl party
    BUKACEK
    BUKACEK --- ---
    ok...tak si ušetřím čas:)no říkal jsem si, že je spíš lepší mít než aby případně scházelo, ale asi máš pravdu, že toho tam bude až až...
    BUKACEK
    BUKACEK --- ---
    TIP: lahvon zaridi...ok tak ja to udelam
    BUKACEK
    BUKACEK --- ---
    SIMSALABIM: laser by byl takovej malinkej v tomhle efektivni...je ta netkanka nebo neco?
    SIMSALABIM
    SIMSALABIM --- ---
    BUKACEK: usetri si cas, krychle v krychly by problem nebyl, ale laser stejne pokud vim nebude...
    BUKACEK
    BUKACEK --- ---
    kluci co ta netkanka? chtěl jsem udělat krychly co je na obrázku, ale menší a v tom ještě jednu v jiný poloze a dovnitř dát takovej malinkej lejzr..vypadá to dobře a samozřejmě v menším...chce to potáhnout bud záclonovinou nebo tou netkankou..bohužel vzhledem k mý práci nemám fakt čas to schánět...sorry..a nebo jestli se nápad nelíbí dělat nemusím a mě to ušetří čas...

KCHARI
    KCHARI --- ---
    SIMSALABIM: Knizeci staci, do Plzne nepojedu :)
    SIMSALABIM
    SIMSALABIM --- ---
    TIP: no tak treba Kari by určitě ocenil i nejakej dobrej tip na ten herak... ;)
    OTZ
    OTZ --- ---
    TIP: nic novyho, je to spolehlivejsi nez se lidi vyptavat:)
    DUALCHANNEL
    DUALCHANNEL --- ---
    tomu rikam trest bozi.. (dokoukejte cele, ma neuveritelnou smulu.)
    Video. Chinese man survives two strokes of lightning. Tengrinews.kz
    http://en.tengrinews.kz/video/262/
    EVVA
    EVVA --- ---
    ROMANITO: najdi 10 rozdilu?:)
    HKS
    HKS --- ---
    TIP: hnus!!!!
    DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    Pozdrav od přátel z Berlína:)
    http://nomadbase.info/
    Nomad Base - A shared experience
    http://vimeo.com/73860016

...kdyby někoho takovejhle lifestyle více zajímal, můžu poslat nějaký kontakty.
    CAMKA
    CAMKA --- ---
    sakra tady je ale zima! doufám, že ten hus dneska platí, přijdu se za váma trochu ohřát! :)
    DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    TIP: lol :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam