• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    B4NANQUANTUM59 obuvnická poradna
    mwahaha!
    AKCE / PAŘBY / KALBY
    KDY CO KDE KDO  
    nikde nic nebude

27.6.

4.7.

rozbalit záhlaví
    MATESO
    MATESO --- ---
    DLOUHA_POTVORA: než na program bych se soustředil na to, co strana opravdu udělala.
    Top je pro mě bohužel senila s nelidou a kol....
    DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    ROMANITO: hlavně že ti tak vadila ta knížecí pankáčská kampaň, tohle mi přijde úplně na stejný úrovni. program mají pěknej, taky nad nima fskutečnosti uvažuju.

i když petr cibulka má zase v programu, že odsud vyžene agenty kgb, což mi přijde jako taky docela prospěšný, ne? a taky se mi líbí jeho nekonečné věty a nedostatek interpunkce v nich. ten člověk evidentně umí jít proti proudu. ách.

a volit či nevolit?
    možná jsem idealista, ale když si představím, že na zemi existuje takovejch států, kde jsou svobodný volby jenom absolutní sci-fi, přijde mi nevyužitej hlas jako zbytečný plýtvání. čímž se tady nevoliče nesnažím přesvědčit, že volby mají nějaký smysl a reálný dopad na společnost, jen si myslím, že je to jedna z pák, kterou na "ně" jako svobodní lidé máme a jít či nejít k volbám mi přijde stejné rozhodnutí, jako zda jít či nejít na nějakou demonstraci.
    KCHARI
    KCHARI --- ---
    ROMANITO: no tak to video je s odpustenim dosti debilni (nezastavam se pravice kdyby neco :))
    _MARIE_
    _MARIE_ --- ---
    ROMANITO: Vidim to úplně stejně :)
    SIMSALABIM
    SIMSALABIM --- ---
    CANEBRA: myslim ze 70% naroda sou stejne zaslepeny, konzumem uchvaceny hltaci blesku... tu masu stejne nas par mladejch, chytrejch ( a krasnejch, kdyz chces) nikdy nema sanci prehlasovat, i kdyby bylo komu dat hlas, jako ze stejne neni...
    KCHARI
    KCHARI --- ---
    TIP: ted uz zbejva volit jen Petra Cibulku a jeho sidericke kyvadlo :))
    CANEBRA
    CANEBRA --- ---
    No jo, taky fakt. Když si vzpomenu na masovou oblibu Schwarzenberga s čírem... Jako bych nic neřekla. :D
    CANEBRA
    CANEBRA --- ---
    SIMSALABIM: jako já to chápu. Naprosto. Ale zas na druhou stranu.. jako když se na to takhle vyserou všichni mladý, vzdělaný, chytrý (a krásný) lidi jako my, tak to tu za chvíli fakt bude k posrání..
    MOD_A
    MOD_A --- ---
    SIMSALABIM: souhlas
    SIMSALABIM
    SIMSALABIM --- ---
    Ja sem po x vsemoznejch volbach od 18 let konecne letos poprve dospel k nazoru ze klin klinem nevyrazis, smejdy smejdama neporazis a konecne sem si prestal sam sobe nalhavat, ze volby neco zmeni. Zacal sem na veskerou politiku aktivne srat a dost se mi ulevilo. Zkratka letos poprve volit nejdu a at se tam treba ulzou k peklu... Na zakony stejne seru, tak proc s nima hrat nejaky jejich hry?
    DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    to je fakt konec tohle. asi budu na just volit stranu s nejmíň "cool" kampaní.
    Ondřej Liška: Barva tvýho hlasu - YouTube
    https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ppcuYt198gI
    QYDO
    QYDO --- ---
    málo
    SIMSALABIM
    SIMSALABIM --- ---
    Ale dědo
    SIMSALABIM
    SIMSALABIM --- ---
    TIP: kurva fakt me sere ze sem uz nemel silu :(
    KCHARI
    KCHARI --- ---
    neni nad to mit houm ofis. pisen pro dnesni den. hell

Haades - Home Office (OFFICIAL HOME VIDEO, 2013, ZNK) - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=SvXlHoXGApY
    LAMPICZKA
    LAMPICZKA --- ---
    CANEBRA: jezis my jsme tak krasny.
    MACCINO
    MACCINO --- ---
    v pátek se uvidíme? možná se vejde ještě jeden člověk na hraní, kdybyste chtěli...
    [ double birthday!!!! / partyparty / 18.10.2013 / CR - Praha - la tortuga loca ]
    OTZ
    OTZ --- ---
    kusuj uz ale..:)
    OTZ
    OTZ --- ---
    QYDO: shanel sem ho asi tejden hele
    QYDO
    QYDO --- ---
    OTZ: to je divny v den odjezdu co :)
    CRAZYHBO
    CRAZYHBO --- ---
    hele dík za mejdan..byla to jízda..!!!
    a tady přihodim něco z naší selekce během cesty..dejte si celou kompilačku..stojí za to:)))
    Zvěřina versus Paroubek - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=kPjVlKTtXtU

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam