• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    B4NANQUANTUM59 obuvnická poradna
    DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    TIP: nebyly na tohle téma ještě nějaký hejbací gify?
    KING_JOHN_KILL
    KING_JOHN_KILL --- ---
    TIP: Hodně dobrý! :D
    DUALCHANNEL
    DUALCHANNEL --- ---
    B4NAN: jj. to bylo naposledy, co jsem nechal 5050 clipnout. Prvni test nasich beden. hralo to naprosto neskutecne... .DD

B4NAN
    B4NAN --- ---
    TIP: tipnul bych space piknik predposledni
    DUALCHANNEL
    DUALCHANNEL --- ---
    WONDRAS: jj cumel jako puk, dobre jsme to meli sestelovany .D
    CAMKA
    CAMKA --- ---
    GUERILLA: bohužel jedu na moravu, ale bejt tady, rozhodně jdu na tuhle party: [ ZUQWA&FRIENDS NA CIBULCE / divadlotheatre / 25.10.2013 / CR - Praha - Cibule ]
    GUERILLA
    GUERILLA --- ---
    Co dnes večír, někde něco?
    JAMES23
    JAMES23 --- ---
    TIP: posílám ti písničku na spravení nálady.
    Rebel Youth - Deep Star - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=KG_mpqvyFdQ&feature=share&list=PL83972483B5B7ABD2
    MOD_A
    MOD_A --- ---
    ROMANITO: úžasný...
    SIMSALABIM
    SIMSALABIM --- ---
    TIP: má to letět teď v 11, tak mu držte palce... snad budou piloti profíci, aby to nemusel Mrožák odřídit sám :D
    DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    FREDA: tyve teď koukám, že má i pirátskej dudlík!
    FREDA
    FREDA --- ---
    Toníček má jasno
    PAPRIKKK
    PAPRIKKK --- ---
    piratska strana neasi...
    OTZ
    OTZ --- ---
    btw nevolit je taky volba, viz

Zdržení se hlasování voličů je tak skutečným autentickým politickým činem, který nás přímo konfrontuje s prázdnotou dnešních demokracií.

Volby a nejnásilnější gesto | A2larm
    http://a2larm.cz/2013/10/volby-a-nejnasilnejsi-gesto/
    MOD_A
    MOD_A --- ---
    59

jinak já půjdu letos taky volit, asi po 7 letech kdy jsem nevolil... program jsem nečetl ani jeden, seznam stran který kandidujou vůbec neznám... z těch několika málo barev co na Zemi vidíme, nám k volbám zbyla jen zelená a černá... a proto že zelenou volím už dlouho, poletí tam letos černá... snad to bude volba dobrá... znáte snad všichni tu stranu bílou, stranu lásky, stranu světla, stranu dobra?.

59
    FRANTISSKA
    FRANTISSKA --- ---
    Nejdete se nahodou dnes nekdo projit mestem za svetelnymi instalacemi?
    GUERILLA
    GUERILLA --- ---
    Obecně jsem se setkal u mnoho lidí s názorem, že TOP09 volili, protože to bylo nejmenší zlo... Když jsem se opáčil, proč nedali hlas třeba nějaké menší straně, která jim je sympatická, bylo mi odpovězeno, že by tím jejich hlas neměl sílu/smysl, protože se menší strany nemají šanci dostat do Parlamentu ČR... Byť program a strana jsou sympatický, stejně v důsledku vlivu většiny jdou lidi jiným směrem.

Ad TOP, cíleně zaměřena na mladé voliče, protože staří vědí, že to je stejná verbež, jen s jinou nálepkou. "Cool" kampaň je k pláči.

Moc na výběr ale fakt není, proto já osobně hodím hlas jedné z menších stran, v nich vidím skutečnou šanci na změnu, byť to možná pár let potrvá, vzhledem k výše psanému 1. odstavci.
    OTZ
    OTZ --- ---
    na agenta 009 se prosimvas vyserte, zeleny budiz (taky pro jejich pristup k veg. a zvirecim pravum), divim se ze nikdo nezminuje piraty. Nicmene do parlamentu se nedostanou ani jedni (coz je asi lepsi, pro piraty rozhodne), tak je otazkou jestli to ma vubec cenu, ale jestli za kazdej hlas dostanou nejaky penize, tak urcite. Treba zrovna pirati to delaj vsechno vedle prace nebo skoly.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam