• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    B4NANQUANTUM59 obuvnická poradna
    mwahaha!
    AKCE / PAŘBY / KALBY
    KDY CO KDE KDO  
    nikde nic nebude

27.6.

4.7.

rozbalit záhlaví
    MASOO
    MASOO --- ---
    JAMES23: tak to se mozna pridam;)
    JAMES23
    JAMES23 --- ---
    JAMES23: jako tu nejvetsi aby bylo jasno ;) myslim ze se najde jeste nekdo a videl bych to na nejakej freekemp v centru
    JAMES23
    JAMES23 --- ---
    TIP: jedu, beru karu ;)
    KCHARI
    KCHARI --- ---
    a jel by tam nekdo na kole? ;)
    PHRASE
    PHRASE --- ---
    TIP: ja bych taky jela...a co sehnat nejakej apartman pro x lidi?
    SIMSALABIM
    SIMSALABIM --- ---
    HEINZZ: jj bohuzel je to tak, nekde to tu james psal, pry nastesti “jen“ vercajk, ale i tak vopruz...
    CHAPADLAFIALOVY
    CHAPADLAFIALOVY --- ---
    TIP: no...to nevim=)
    TIP
    TIP --- ---
    my mame s k akreditace... tak holt telocvicna, to bude sranda
    CHAPADLAFIALOVY
    CHAPADLAFIALOVY --- ---
    TIP: ja bych docela jela prave
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    SIMSALABIM: o tom nic nevim... to snad nee, si pamatuju jak mi james loni na podzim rikal ze zamek napicu ale ze neva, ze jezdi na karmu.. = )
    TIP
    TIP --- ---
    jak to mate letos s jihlavou? helcin byt je definitvne passe. ja tam kazdopadne jedu tak ci tak
    SIMSALABIM
    SIMSALABIM --- ---
    HEINZZ: ze by kuli vybranymu autu? ;)
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    JAMES23: MAm mistni simku, budou mi volat fizlove...? pochlub se jeste timhle... = )

jinak krasa strida nadheru!
    TIP
    TIP --- ---
    jj Prokletije je paradni misto, pred 4 lety jsme to prolejzali na albansky strane a bylo to opravdu neco nadherneho.
    JAMES23
    JAMES23 --- ---
    TIP: Ano je to stejný park, Prokletije, jen za hranicema ;))) Dobře ty!
    JAMES23
    JAMES23 --- ---
    TIP:Chtel jsem to držet trochu pod pokličkou ale sem to asi můžu napsat.

42°30'35.8"N 19°46'37.9"E

Je to to Černá Hora, ty vrcholky za autem jsou už Albánie. Nejbližší větší "město" je Gusinje a vesnička asi kilometr od fleku je Grebaje. Místní mi vysvětlili jak to tady je: Tohle údolí je útočiště pro Bosňáky (anglicky Muslimani - to je národnost, neplést s bosňákem z bosny) tedy pro muslimy, kteří se sem schovali za války o nezávislost. Je tu taky dost velká Albánská menšina. A proto to tu vláda Č.H nechávává napospas a sere na ně. Nikde to nepropagují a není tu jediný hotel - proto je to úplně opuštěné od turistů. Jsou tu jen nápasné villy a u nich zaparkovaná drahá auta a USA značkama - to jsou emigranti co za války jako děti byli odvezeni UN do USA (pro změnu křesťani, kteří tu asi dostávali čoud od Albánců) a teď se sem vrací a staví si tu "chaty" a jezdí sem hlavně na srpen (autem!) S pár z nich jsem mluvil a jsou to nejvíc v pohodě lidi - přátelský, nenamyšlený a zajímaj se.
    Jestli někdo máte rádi náročnejší chození-lezení po horách tak tohle je to místo! Neskutečne treků a neskutečně skalních převisů co spousta z nich je ještě neodpaňěná.
    Celý národní park je na trojmezí C.H, Albánie a Kosova, tady je to zrovna nejmenší. ALe zůstávám tady, mám místní simku, budou mi volat fízlové a do Kosova nejedu, protože mi tam neplatí povinné ručení a místní mafiáni to moc dobře vědí a snaží se tě nabourat a vojebat (jak jsem se již přesvědčil v Albánii u mafošů s Audinama a značkou RKS)

PS: příjezdovka cajk, pro ty co jezdí na techno brnkačka.
    TIP
    TIP --- ---
    JAMES23: hele to misto se mi zda nejak povedomy, neni to nahodou v albanii u vesnice Rrogrami, nebo takneco? pres kopec vesnice Thethi?
    JAMES23
    JAMES23 --- ---
    ak dneska "narozeniny"?
    Pro ty kdo sledůjí dodávky tak mám speciální pokračování pro 59káře.

Na tachometru přesně 200059 a zavezlo me to na nejlepší freeflek ever v Dinárských alpách, národní park Prokletije:

Tribute to Mercedes and 59
    https://www.youtube.com/watch?v=nZpdR23q7nI&feature=youtu.be

Je to včera, nevyšlo to okousek. Video jsem chtěl přidat 23.59 ale to by už asi bylo moc :)

PS: Jo fakt tam neni ani noha!

Užívejte!
    KCHARI
    KCHARI --- ---
    To to letí.... Tak ať se máte všichni fajn :)
    TIP
    TIP --- ---
    vsekno nej, petdevitka v srdi!
    SIMSALABIM
    SIMSALABIM --- ---
    Preju nic nejhorsiho k nedožitým narozeninam ;)

Doufam, ze se vsichni mate jak chcete bando! Prima den :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam