• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GATTA_NERAlékaři, medici a jiná havěť
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    CORNELA: Pral bych lekarum vic penez. Vcera jsem byl s dcerou na pohotovosti a prislo mi, ze je dost obtezujeme.
    KAMAR
    KAMAR --- ---
    CORNELA: 12. trida, 3. stupen, asi o 1500 vic, priplatek za rizikove pracoviste (psychiatrie) 600, osobko 1000, sluzby 416 hodin za rok a dal pres to vlak nejede (reditelstvi nam rozepsalo sluzby na cely rok vcetne vyuziti zakona o povinych 150 hodinach pro lekare, kteri doted odmitali slouzit) ..... za tehle podminek odchazi nekolik lekaru a jeste odejde par lekaru a u nas to muzou zavrit ;)
    QUIXDE
    QUIXDE --- ---
    CRUSHEER: Diky, sice s krizkem po funuse, ale do letnaku se to jiste hodit bude :)
    QUIXDE
    QUIXDE --- ---
    INFLIXIMAB: Tam prave nic neni moc :D
    QUIXDE
    QUIXDE --- ---
    CORNELA: Nemam, staci mi ve zkratce jen.
    QUIXDE
    QUIXDE --- ---
    Nemohl by mi prosim nekdo nastinit syntezu kyseliny hyaluronove? Dekuju.
    INFLIXIMAB
    INFLIXIMAB --- ---
    a ještě jedna do pléna, i když nevím, zda pochodím - má někdo nějaké informace o nemocnici Litoměřice?
    INFLIXIMAB
    INFLIXIMAB --- ---
    FLAVIGNY: děkuju!
    FLAVIGNY
    FLAVIGNY --- ---
    INFLIXIMAB: tabulkama se imho akciovka nemusi ridit vubec... jestli to maji jako zaklad nebo osobko, to netusim. ale zeptam se. kazdopadne spoluzacka na ARU v C.Budejovicich ma nastupni 28 tis.

CORNELA: no, ja ma na platovem vymeru napsanou platovou tridu a pak odpovidajici zaklad dle toho narizeni vlady. schvalne se zeptam spoluzaku, co pracuji v jinych fakultkach (ikdyz oni to maji k PhD stipendiu vetsinou kracene podle 3/4, 1/2 uvazku).
    INFLIXIMAB
    INFLIXIMAB --- ---
    FLAVIGNY: a to maj v rámci osobka, nebo jako základ? jak moc je teda organizace povinna se řídit tabulkami?
    FLAVIGNY
    FLAVIGNY --- ---
    INFLIXIMAB: tabulky neznam. ale ja mam ted ve 'fakultce' pri nastupu stejne jako spoluzaci na kraji... podle me je jenom jedna tabulka.
    jini spoluzaci v akciovkach maj v prumeru tak o 5 tis. vic.
    INFLIXIMAB
    INFLIXIMAB --- ---
    CORNELA: no, je to rozdělený, podle toho, kde toho lékaře děláš. A, e právě nevím, k Čemu je jaká tab.... viz tady http://kupnisila.cz/platove-tridy-tabulky/
    INFLIXIMAB
    INFLIXIMAB --- ---
    Prosím starší kolegy o pomoc - která platová tabulka se týká absolventa lf, který nastupuje do fn a do okresní nemocnice? pro rok 2015... nejsem si úplně jistá, zda jsou totožné,....
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    nechcete někdo nepoužitou, neotevřenou knihu Kapesní učebnice akupunktury http://www.grada.cz/kapesni-ucebnice-akupunktury_5447/kniha/katalog/ ?
    Za 200 Kč + poštovné (což bude cca 40-50 Kč).
    POTVORA
    POTVORA --- ---
    GATTA_NERA: beru za poštovné :)
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    před stěhováním třídím věci, hodily by se někomu neurologické časopisy?
    [ OFFERINGNABÍZÍM: Za odnos lékařské časopisy / Brno ]
    ABAYO
    ABAYO --- ---
    CORNELA: moc ti děkuju, to dost odpovídá... mám to z článku o působení hudby a o emocích tam padlo nejedno slovo.) mám to ke zkoušce z angličtiny, tak doufám, že nebude bazírovat na takových pojmech. ještě jednou díky.)
    ABAYO
    ABAYO --- ---
    Ahoj, doufám, že mě neukamenujete za OT... Ale říkala jsem si, že bych to tady mohla zkusit.
    Překládám do školy jeden text, který se dost týká lidského mozku a narazila jsem na pár termínů, u kterých mám problém najít český ekvivalent (je také samozřejmě možné, že žádný neexistuje. Chtěla jsem se zde tedy zeptat, zda vám jejich ekvivalenty třeba nejsou známé.
    Jedná se o spojení: insula, cingulate cortices in the ventral striatum, interoceptive system.

Pokud někdo bude vědět, budu samozřejmě ráda, případně se později smažu.)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam