• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SKRUKNÍR - na nastence anketka pro vsechny
    SKRU
    SKRU --- ---
    a kdyz uz sme u te (krome milostne predehry) nejkrasnejsi hry na svete
    Zdenek Nehoda

Petr Janecka

David Seaman

a nakonec jeden decentni volant, Ben Roethlisberger, quarterback letosniho viteze Superbowlu Pittsburgh Steelers

SKRU
    SKRU --- ---
    a zde, legendarni knir foceny v miste nejsvatecnejsim!
    MASOO
    MASOO --- ---
    SKRU
    SKRU --- ---
    JANDOUR: rafinovany v chemickem slova smyslu, ne ze to je podmaniva elegance

VZPOURU, VZPOURU, BIJTE BILY!
    JANDOUR
    JANDOUR --- ---
    To zavání zlou homofobií. Podle mý zkušenosti tohle nemůže nosit nikdo, komu roste jenom chmýří - na takovouhle geometrii člověk potřebuje buď bytelnej základ, kterej bohužel strašně vošulí, nebo líčící tužku. Tohle vypadá na první případ. Rafinovaný to podle mýho moc neni, je to spíš unylá nuda. Což nemění nic na tom, že není důvod, proč to tu jako okrajový žánr nezmínit a v kladnym případě pak rovnou halasně odsuzovat.

Já... já... já.... já myslím, že se bouřím.
    SKRU
    SKRU --- ---
    JANDOUR: knir, poctivej knir, myslim jako z vousu a ne z chmyri, je uz z podstaty chlapackej..tohleto tady kousek pode mnou je eskalovany, rafinovany a bezobsazny hnus a zaslouzi si jen opovrzeni..
    JANDOUR
    JANDOUR --- ---
    Každej jsme nějakej. Já nevim. Připadá mi, že by se tu nemusel hned pojímat jako genetickej odpad. Přecejen je to auditko o kníru a ne specificky o chlapáckym kníru, ne?
    SKRU
    SKRU --- ---
    smarja takovej founa co neumi vzit do ruky lopatu a raci si hraje s velkejma panenkama..
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    JANDOUR: No především musí mít děsná traumata z matky, protože navrhuje velmi hyzdící šaty pro ženské.
    JANDOUR
    JANDOUR --- ---
    Co má za orientaci? Geometrofil?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    A pán, kterého by měli uspat a oholit... (i když vzhledem k jeho orientaci je asi v pořádku, že mě tento sestřih skutečně nepřitahuje. )

TWORBO
    TWORBO --- ---
    jeden preslechtenej "adolf" na Mugabem

JANDOUR
    JANDOUR --- ---
    Já vim, že nejde o nic novýho - ale kdyby tu byla síň slávy, tak mám jasnýho nominovanýho.
    http://www.youtube.com/watch?v=GFGzGfym-7Y
    SKRU
    SKRU --- ---
    2MEK: no vida, co zajima prosty lid..takze anketka
    SKRU
    SKRU --- ---
    TWORBO: :))))
    tedleten
    http://tworbo.kybi.sk/5124-2/DSC02942.JPG
    vypada jako "rychle sipy jdou do kina na nepristupny film", dvanactileta tvar a nalepeny knir:)
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    hindustany stajl

MISHACZEQ
    MISHACZEQ --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam