• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STICKFISH64bit.cz eshop - servery, storage, workstationy Sun, virtualizace VMWare, firewally Juniper, OS Oracle
    Servery, storage, workstationy Sun, virtualizace VMWare, firewally Juniper, OS Oracle za specialni ceny
    rozbalit záhlaví
    STICKFISH
    STICKFISH --- ---
    A teď k číslům.

    Pokud jste prodejce HW, nabízíme Vám Reseller přístup do 64bit.cz s prodejní marží.

    Pokud jste ISP, nabízíme Vám zavádění do VIP sekce 64bit.cz s prodejem zboží za speciální ceny.

    Přes nyx.cz můžete získat slevu na samostatné objednávky v řádech desítek procent oproti list-price. Kolik procent konkrétně, zavisí na velikosti objednávky. Na jednu x2200 dostanete pochopitelně menší slevu, než na 10 x2200, Blady nebo řadu T (SPARCy) či M. Toto platí i pro ostatní produkty z naší nabídky.

    A jedna důležitá připomínka, pokud něco nenaleznete na shopu 64bit.biz, tak to neznamená, že to nedodáváme. Jsme schopni dodat vše, co Sun má dostupné, tzn. vyrábí se a dodává do Evropy, to stejné platí i pro ostatní.
    STICKFISH
    STICKFISH --- ---
    Zdravím.

    Rozhodli jsme se k nabídce našich produktů i přes tyto kanály. Přejdu rovnou k věci, kdo jsme, k čemu toto auditko je, a co Vám můžeme skrze něj nabídnout.

    Firma Stickfish je resellerem produktů a služeb firem, které vidíte v záhlaví, tedy Sun, VMware, Juniper, Oracle. U společnosti Sun jsme veden jako partner v programu "Sun Partner Advantage", naši zaměstnanci jsou certifikovaní společností Sun a obecně jsme schopní kvalitně pokrýt velké spektrum služeb, které Sun nabízí.

    Dále jsme provozovatelem serverů abclinuxu.cz, itbiz.cz, abcprace.cz.

    Vyvíjíme svoji nadstavbu OS Raydesk, kdy přes tento software a s použitím Thin klientu Sun Ray nebo Sun Ray 2 a serverů Sun jsme schopni poskytnout komplexní řešení virtualizace v jakkoli velké firmě.

    Něktré případovové studie / reference:

    - Magistrát hlavního města Prahy: Jsme dodavatelem komplexního virtualizačního řešení pro provoz VMware v režimu High Availability využívající servery blade a disková úložiště s přístupem po FC.

    - ČEPS, a.s: Cílem dodaného řešení virtuálního enterprise desktopu Raydesk a terminálů Sun Ray je implementovat koncovým uživatelům grafické uživatelské rozhraní, ve kterém by mohli spouštět aplikace jednoduše z pracovní plochy přes odkazy, a omezit povolený počet používaných nástrojů. Požadavkem bylo umožnit touto cestou spouštění vzdálených aplikací běžících na vzdálených serverech QNX. Dodávka mimo řešení Raydesk zahrnuje více jak 82 tenkých klientů Sun Ray 2FS a Sun Ray 2 pro pracovníky technických odborů ČEPS, kteří ke své práci potřebují přístup do dispečerského řídícího systému, pracoviště s dual-head monitory EIZO a Xinerama pro vývojové pracovníky SCADA.

    - Ústav teorie informace a automatizace AV ČR, v.v.i.: Jsme dlouholetým dodavatelem nejen vysoce výkonných výpočetních nástrojů Sun Microsystems, IBM a bezpečnostních prvků Juniper Networks. Jako poslední dodávku můžeme uvést vědecký výpočetní grid na bázi Sun Fire X4600 M2 . Server Sun Fire X4600 je stavebním kamenem pro budování velkých výpočetních clusterů UTIA.

    Český rozhlas: Realizace dodávky a implementace clustrového nódu pro zajištění provozu digitálního archivu českého rozhlasu. Systém vychází ze serverů Sun Fire V250, TB polí a LTO knihoven. Celou správu archivu zajišťuje SW Sun SAM-FS.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam