• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    YMLADRISKontaktní rodičovství - attachment parenting
    aktuálně: sdilime tipy a triky a rozšiřujeme nástěnku

    téma: bonding - těhotenství, porod, šestinedělí

    rozbalit záhlaví
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    MONIA: tak uvidíš.. kdyby se neozval někdo jiný, tak vydržím. ale mám pocit, že na léto je to ideální...
    MONIA
    MONIA --- ---
    SINSEMILLA: i když tohle je extra lákavá nabídka...akorát jsme teď bez peněz:/
    MONIA
    MONIA --- ---
    CHANA: o tom,ze v bavlnce je dražší vím,ale už mi jinak ušetřili kupu peněz ,takže tu stovku navíc u nich ráda utratím :)
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    když už se tu řeší ta ledvinka, mě je fakt malá, bydlíme daleko, takže na celý den potřebuju fakt hodně věcí, tak kdybyste některá chtěla...

    [ OFFERINGNABÍZÍM: Prodám Ledvinku Cool Hip / Praha / 500 CZK ]
    CHANA
    CHANA --- ---
    MONIA: jen ještě pozor a nekupujte ji v bavlnce, pokud k ní nějak zvlášť nelnete, protože je tam o stovku dražší než v jiných obchodech
    CHANA
    CHANA --- ---
    MONIA: také mám tu ledvinu Coleman a jsem s ní maximálně spokojená. Mě se tam věci na půl dne vejdou. Na cestách dostává dítě jen vkládačku a svrchňáky, takže tam mám třeba pět vkládaček, skládací nočník pro bezplenkovku, ubrousky na otírání vejde se i malá svačinka pití a body na převlečení a pak samozřejmě peněženka klíče mobil. Je nacpaná, ale jde to, pokud mám kde doplňovat vodu.
    THURINGWETHIL
    THURINGWETHIL --- ---
    SPIRALOID: Mně batoh na břiše nedrží. Nosím popruhy batohu přes popruhy nosítka a na zádech je to v pohodě, z břicha klouže dolů.
    SINSEMILLA: Tohle jsem se nikdy nenaučila tak, aby mi to bylo pohodlné. Zvládnu to, když je nouze, ale mnohem raději dítě odložím ze zad.
    MONIA: No, asi záleží na tom, co nazýváš delší pochůzkou, na půl dne nebo celý den tam věci opravdu nedám. :(
    SPIRALOID: Větší dítě ti z toho zase bude vylézat ven při manipulaci (tedy asi ne každé, určitě jsou i klidná a převážně spolupracující dítka). :)
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    TABBY: No oni jednou rukou rozepnout nejdou, je tam nějaká pojistka. Bezplenkovku asi nezvládnu, v plánu jsou látkovky.
    TABBY
    TABBY --- ---
    DALEEN: No, rocni dite uz (vetsinou) postavis na zem, takze to muzes byt bez starosti. Ja to Beco zvazovala pro dite mladsi, bezplenkovane. Prisel mi voser se v terenu svlikat (batoh, bunda), kdyz jsem ji potrebovala dat vycurat. Nakonec jsem to nejak prezila i s orvanym Ergem - paac jednou rukou jsem prezky te kapsy od Butterfly nezvladla rozepnout.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    TABBY: Cena je šílená, ale zas budeme mít levný kočárek, tak se to vykompenzuje. Já jsem ráda, že chce manžel taky nosit a tak je důležité aby mu bylo nosítko pohodlné (když si vezmu jaké nadělal caviky při koupi batohu).

    Je fakt, že s tím vyndaváním to bude horší, ale tak snad pak přijdeme na nějaký fígl, než bude bez plen bude to minimálně rok :)
    TABBY
    TABBY --- ---
    DALEEN: Tak hlavne, ze je vam obema pohodlne. Ja ho zvazovala, ale neplnilo to, co jsem s nim zamyslela (rychle a pohodlne vyndani mimca na zachod), a navic ta cena mi prisla sklicujici.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    ZEGA: Tak nějak obecně všechno :) Zkoušela jsem si ho dvakrát, jednou na veletrhu for kids přímo do babynositka.cz (s velmi milým a rozsáhlým výkladem) a jednou v Bráně k dětem (to aby si ho ozkoušel i manžel, chce taky nosit). Shodli jsme se že je nám oběma pohodlné.
    Tak mi asi jde jen o to slyšet že je s ním někdo spokojený :) Jsem naprostý "kontaktní" začátečník. Mrňous přijde na svět až v listopadu, tak se rozhlížím po možnostech :)
    SPIRALOID
    SPIRALOID --- ---
    MONIA: ona je docela velka. urco nejvetsi z ledvinek.ale pokud latkujes tak mas vic bagaze. ja ji vyuzivam dost i kdyz nosim vepredu. urcite dobra vec. ale batohu se objemem nikdy nevyrovna ;)
    MONIA
    MONIA --- ---
    SPIRALOID: aha....ja mam prcka a nosim zatim vpredu,takze dam pohodlne batoh na zada a tajne jsem doufala,ze v budoucnu to vyresim ledvinkou,nevim kde jsem dospela k nazoru ze do ni vleze vic:D
    SPIRALOID
    SPIRALOID --- ---
    SINSEMILLA: vyzkousim, dik za tip. myslim, ze tohle se asi lepe dela s vetsim ditetem. Tob je prte a v nositku je jeste dost zapadly.hlavu drzi vyborne i telicko ma uz pevnejsi ale jeste to neni ideal. musim davat bacha aby mi nevyklouz i pri nandavani. urcite se ale moje manipulace praxi zlepsi, plus Tob podroste ;)
    SPIRALOID
    SPIRALOID --- ---
    MONIA: tu mam ale ta je podle prave na ty kratsi pochuzky. na delsi pobyt mimo nestaci. vejdou se tam max 2latkovky, podlozka, nahradny obleceni a penezenka, opravdu mini skladny destnik a max 0,7lahev vody...
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    DALEEN: mám. co tě zajímá?
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    SPIRALOID: já ho vyndavám úplně stejně, rozepnu si v manduce ten popruh na prsou, trochu se předkloním a otočím dítě dopředu... zvládám obojí ve stoje a můžu u toho i popocházet... chce to cvik..
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    Ahoj :) Když tu tak čtu tu krkolomnou manipulaci s přendaváním dítka na záda jsem i docela ráda, že mi manduca ani ergo nebylo pohodlné a vybrala jsem Beco butterfly, máte tu s ním někdo zkušenost?
    MONIA
    MONIA --- ---
    THURINGWETHIL: už se to tu několikrát řešilo a řešení je zde. :)
    http://www.vbavlnce.cz/ledvinka-cool-hip-coleman.html
    SPIRALOID
    SPIRALOID --- ---
    ARQANA:
    THURINGWETHIL: dik holky! tak budu trenovat ;) a co batok na brichu na delsi pochuzky? to by melo byt v pohode ne?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam