• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    YMLADRISKontaktní rodičovství - attachment parenting
    ARQANA
    ARQANA --- ---
    SPIRALOID: Taky od osmi kil, coz u nás bylo kolem roku :) ale proste proto, že už to na břiše bylo moc..
    SPIRALOID
    SPIRALOID --- ---
    ALDETRUDA: já asi od 7m. když měl 8kg moje záda přestali zvládat nošení ve predu.
    řekla bych že v manduce ho tam nandáš snáz ale je to asi o praxi a o stylu jaký si na nandání dítěte zvolíš. věřím že se šátkem se to dá taky pěkně nacvičit;-)
    KATIA
    KATIA --- ---
    INUSHKA: naše novorozeně z nosítka vyskakuje. zatím jsme ve fázi pokusů o umístění vůbec...
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ALDETRUDA: Tak od čtyř měsíců už občas jo, třeba při vaření. Ale taky tam dlouho nechce být. Chce být pokud možno tak, abych já nemohla nic dělat :D
    ALDETRUDA
    ALDETRUDA --- ---
    Od kdy jste začaly nosit na zádech? A hraje v tom nějakou roli, jestli použiju šátek nebo Manducu? Albertovi jsou teprve tři měsíce, takže to ještě není aktuální, ale je to docela otesánek, takže se obávám, že brzo už pro mě bude na břicho moc těžký (já taky nejsem žádná rambo-žena).
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    TAPINA: Tak ty už máš dítě starší. Já tak nějak předpokládám, že novorozeně mi v šátku kotouly dělat nebude :-D A prostě si bude muset zvyknout, protože venčit budu muset taky.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Pak je tu ještě otázka spolupráce nošeného (když vidím, jak si tu nadšeně pořizují nosicí kabáty i ty, které ještě dítě nemají :o) ) Naše dítko se rozhodlo, že v létě bylo nošení fajn, ale pod bundou je vopruz. Takže zvládneme tak krátkou procházku s psama, ale i tam už mi posledních pět minut ječí z deseti cm do ksichtu a snaží se udělat v manduce kotoul vzad. Asi mu vadí, že vidí hůř ven.
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    RHIAN: to je taky pravda..ja se zamerila na to noseni a vubec mi nedoslo,ze by se clovek musel vyzipovavat porad..asi uz moc kojim :)
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    SELLIGAN: Jak který ;-)
    RHIAN
    RHIAN --- ---
    SELLIGAN: To ano, ale s choďáky to pod svrškem není úplně ideální - hop nahoru, hop dolů.. Já mám starší vcelku rychlou, v 11 měsících už dostala botky na ven a s nošením "pod" byl konec, pěkně navrchu, aby mohla být kdykoli sundaná a prozkoumávat při procházkách..
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    RHIAN: no tak ale deti nejsou preci nosici jen do jednoho roku..
    TULENI
    TULENI --- ---
    nositko meitai pro maly holcicky na panenky :) moje dcera nosila svou panenku kdyz ja nosila jejiho brachu loni celou zimu a sem tam i po zbytek roku kdyz si vzpomnela :) siju na zakazku..
    http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/547203_4167289897139_1795828819_n.jpg
    http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/408899_3037865902245_213219551_n.jpg

    IMG_20121211_124752.jpg (841938 B)
    RHIAN
    RHIAN --- ---
    Příští sezónu už to nebude ono, na roční batole, co chce lozit samo a ťapat po sněhu.. :-( Ačkoli dalo by se nekompromisně nařídit, že si matka chce ponosit v exkluzivním kabátku, tak ať kouká zůstat pod ním :o))) Určitě pak budou k mání i z druhé ruky..
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    koukam, ze vsem se nejvic libi hnedy :) tak to pristi sezonu az je budou mit, budem vsichni chodit ve stejnem :) protoze i me se libi nejvic
    RHIAN
    RHIAN --- ---
    Holky na ND na něj stojí už frontu :))
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    Tak jsem ten červený odmítla. Muž mi správně řekl, že to má cenu, jenom když z toho budu mít radost a dobrý pocit, a to bych neměla. Bylo by to jen řešení z nouze. Takže hlásím, že kdybyste ho někdo chtěli, je volný.
    RHIAN
    RHIAN --- ---
    Mně se červený taky zdaleka tak nelíbí, chápu a soucítím.. vracení peněz bych se nebála, Věrka funguje spolehlivě. Kéž by se ještě někde objevily, taky bych po něm chňapla..
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    RHIAN: Jo jo, právě jsem si přečetla e-mail :-( Hnědý opravdu není, nabídli mi červený. Takže teď jsem zase na vážkách, jestli ho vzít nebo ne. Ta červená se mi celkem líbí, ale modrá podšívka mi trochu vadí (modrou vůbec nenosím) a celkově mi ten červený nepřipadá tak elegantní. Druhou sportovně vyhlížející bundu nepotřebuju :-( Jenže jsem platila převodem a zas řešit vracení peněz... Ach jo, nějak se nemůžu rozhodnout.
    RHIAN
    RHIAN --- ---
    Já vám nechci kazit radost, ale Věrka teď v diskusi na ND psala, že to byla nějaká technická chyba, že systém povolil prodej hnědého L-ka, i když už nebylo, a že tedy rezervuje aspoň poslední zbývající červené L.. ale tak uvidíte, třeba to vyjde..
    SHARIE
    SHARIE --- ---
    INUSHKA: blahopreju! ten hnedy mam a fakt nebudes litovat:)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam