• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    YMLADRISKontaktní rodičovství - attachment parenting
    aktuálně: sdilime tipy a triky a rozšiřujeme nástěnku

    téma: bonding - těhotenství, porod, šestinedělí

    rozbalit záhlaví
    THURINGWETHIL
    THURINGWETHIL --- ---
    ADD:
    ANNAWA:
    Zpočátku jsem měla pocit, že se řeší taška, která má nějak vychytané upínání na "nosičku", aby šla lépe než běžná taška používat v případě dítěte v šátku/ nosítku. Tašky na věci pro děti taky nechápu (stejně jako různé přebalovací taška a pod.), a to zejména proto, že jsem u všech, co jsem viděla, měla pocit, že jsou obludně velké a vejdou se do nich přitom JEN ty věci na dítě. Zatímco mezi věcmi, co nosím, začaly dětské věci tvořit většinu až v době, kdy děti byly dvě a krom toho dosta velké na to, aby bylo nutné ve dnech, kdy hrozí namočení a následné nastydnutí, nosit náhradní oblečení (takže rozhodně ne v čase. kdy byl mladší furt v nosítku nebo kočárku). A pořád nosím spoustu svých věcí. I když doby, kdy jsem s sebou VŽDY nosila alespoň jednu knihu, přestaly někdy v době, kdy se narodil druhý syn. :)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    ADD: jsme na tom stejně. Mně se některé na pohled i líbí, ale spíš jako tašky celkovým designem ale ty peníze bych za ně taky nedala. Nicméně když ke mně onehdy dorazila moje sestra a měla megatašku na věci pro mimino, v té době asi 4m staré, vrtalo mi hlavou, CO tam máa v ČEM je ta výhoda. Mám taky ráda funkční věci včetně třeba vychytaných stanů a batohů, ale tašku na věci pro mimino jsem asi taky nepochopila.
    ADD
    ADD --- ---
    V čem je dobré mít speciální tašku na dětské věci? Mně přišly všechny hrozně těžké; ta spousta kapes se musí projevit na váze. To raději chvíli věc hledám, ale tahat den co den takovou váhu navíc se mi nikdy nechtělo. Něco jsem nepochopila?
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    RHIAN: pekna, ale tolik penez jen za tasku bych ja proste nezvladla dat. Tak snad to umi vse co potrebujes :) a je hezka, bude se hodit pristri zimu ke kabatku co tu uz vsichni na nej cekame :)
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    RHIAN: filtr mlčí a tak doporučím tašku, kterou používám já, jednoznačně královna mezi taškami na dětské krámy. Je sice dost drahá, ale absolutně vychytaná. Mám jí teď něco přes rok, používám ji nonstop s dětmi i bez dětí a vypadá pořád jako nová (kromě odřeného švu, ale to jsem způsobila odíráním o omítku): http://www.pacapod.com/ (mám model portland)
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    INUSHKA: Sice už jsem objednala, ale i tak dík za pozitivní referenci. Už se těším na mikinu i na bundu (jo, rozšoupla jsem se)
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    DALEEN: Já si od nich před Vánocemi koupila tu softshellku, už jsem ji vyzkoušela se vsadkou i bez ní a jsem s ní spokojená. Je fakt teplá a neprofoukne.
    ARQANA
    ARQANA --- ---
    SHARIE: Aha, to jsi Ty :) vypada fakt výborně, ale co me vykradli v tramvaji kabelu, tak jen zaviraci :( děkuju
    SHARIE
    SHARIE --- ---
    RHIAN: Jo, davala jsem na nosenideti fotku jaka je v realu:) Je hodne velika a nahore je jen na patent. Jsem s ni spokojena.
    ARQANA
    ARQANA --- ---
    RHIAN: Me by jen zajímalo, jestli je na zip nebo je nahoře jen ten patentek?
    RHIAN
    RHIAN --- ---
    DALEEN: Určitě jde, viděla jsem i skutečnou nepropagační fotku skutečné "nosnice". Mně se právě líbí, že je to taková vychytanější varianta onbagu, ovšem váhám, zda do toho vrazit tolik peněz.. když už, tak aby to byla fakt pecka :)
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    RHIAN: Zkušenosti nemám, ale jestli to jde nosit jako batoh pak je to geniální a naprosto nutně to potřebuju k nosítku :)
    RHIAN
    RHIAN --- ---
    A jdu taky pro zkušenost, zajímá mě mama taška od Liliputi: http://www.liliputi.hu/babywearing/babywearing-bag/babywearing-diaper-bag-folktale Máte někdo? Naskládám se do ní třeba na výpravu ven s tříleťačkou a novorozenečkou? Jsou popruhy a všechny ostatní vychytávky dost vychytané, aby se to někde netrhlo, nezačalo třepit při zátěži a tak? Díky!
    RHIAN
    RHIAN --- ---
    DALEEN: Já měla fleesovou mikinu a taky spokojenost.
    SHARIE
    SHARIE --- ---
    DALEEN: Mam od nich tu fialovou mikinu dole s napletem a je vyborna! Hodne tepla, dobre se pere a rychle schne. Jen bych ji brala s kapucou:)
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    Máte někdo zkušenost s bundami a mikinami od Angel wings? http://www.angel-wings.cz/
    SPIRALOID
    SPIRALOID --- ---
    ATUARFIK: agatin svět na eliášové je super, akorát tam zas tak moc hraček pro mrnata nemají.
    Agátin svět - vzdělávací potřeby, hry a didaktické hračky pro děti
    http://www.agatinsvet.cz/
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    CASTROL: DALEEN: EUCHENIE: Díky moc za tipy!

    ADD: Jj, to předpokládám, já že mám dnes odpoledne "vycházku", zatímco otec hlídá, tak že bych se pokochala naživo.
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    ATUARFIK: kolem dejvické nevím, ale před vánocemi jsem objevila toto a to vypadalo dost zajímavě: http://www.darkysnapadem.cz/category.php?id_category=11
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    ATUARFIK: mám kolotoč od firmy Sigikid. Kupuje se držák, hrací strojek a kolotoč zvlášť (můžeš si tedy vybrat jen to co chceš) a držák je dřevěný http://www.plysovanek.cz/vyhledavani.php?katalog-hledany-string=koloto%E8
    ADD
    ADD --- ---
    ATUARFIK: Hledala bych na internetu, výběr i ceny budou mnohem lepší.
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    ATUARFIK: nejaky hracky maj v papiraku na letnamu,za budkou zastavky.ale ne moc a nevybavuji si jak moc mimini, ale nejaky krtky, auta.. kram s drevenejma je pak v holesovicich v osadni, v prvnim bloku od jatecni.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam