Speciální jen "dětskou" tašku bych taky nevyužila, resp. byla by zanedlouho zbytečná; proto hledám univerzální zavazadlo, dostatečně členité a dostatečně objemné, abych se do něj poskládala s věcmi pro sebe a pro dvě děti, a vhodné na nosící výpravy - na hřiště (piksla se svačinou, lahev pití pro starší, pro mě, přebalení pro mladší, převlečení pro obě..) nebo třeba na koupaliště (ručníky, plavky, oblečení..) + k tomu čas od času pikniková deka, hračky, igelitka s bábovičkami.. + občasnej nákup nějakých drobností.. nesnáším ty anabáze, kdy se pak vleču ověšená dětma, kabelou a třema igelitkama v rukou. Onbag senzačně využitelnej jsem už prodala, když starší odrostla každodennímu nošení a takovou nějakou pořádnou kabelotašku použiju i později pak třeba jako pracovní. Pořídit batoh (kterej navíc nedostanu přes dítě na zádech) nebo nechat si nějakou šít vyjde na srovnatelnou cenu jako ta Liliputi (teda aspoň manšestr, bavlna a práce mi u onbagu srovnatelně vyšly, nešila jsem si ho bohužel sama), ta navíc vypadá velká a pokud něco vydrží a nebudu muset napřesrok shánět něco jiného, tak do ní ráda zainvestuju, jen bych potřebovala zjistit, jestli je to fakt kvalita a to asi nakonec budu muset ověřit sama :)