BUBLINKY: Máme manducu, nosíme v ní třetí dítě, používáme ji od druhého týdne věku dítěte. Všechny naše děti ji milovaly, vydržely v ní klidně celý den (jako malé úplně, ale nebránily se ani jako větší). Novorozeneckou vložku to má integrovanou. K manduce nosím batoh, příjemně mě vyvažuje a nebolej mě záda. :-)
BUBLINKY: Mimino přebaluju všude možně. Na starší jsem používala jednorázové podložky, na tohle jsem si pořídila obdélníky z látky na látkové pleny (froté s PUL zátěrem). Měli to jako zbytek v metráži, ani zaobroubovat se to díky té vrstvě nemusí, pere se to v pračce. Na rozdíl od některých nyxích matek, které přebalují na záchodovém prkénku veřejných záchodků, já toto neumím a nepřijde mi to moc hygienické, raději jsem se naučila přebalovat na vlastních kolenou (dítě zády na mém břiše). :-) No a pak na lavičkách, v trávě nebo klidně na podlaze - dítě je v tom případě na té podložce, nezamaže se ani povrch, ani dítě. :-)
KLEVKA: Asi záleží na tom, jaká krosna. Určitě jsou i krosny nepohodlné; my máme Deutera a Nikko a jsou pohodlné jak nám, tak dětem. Používala jsem to na celodenní pobíhání po Praze, dítě v tom má svůj prostor, dobrý rozhled, zároveň ho nevzbudí, když krosnu sundám, krosna s dítětem jde postavit na špinavou ulici a dítě se nezamaže... Kombinovali jsme i malé dítě na břicho do manducy a starší do krosny na záda.
BUBLINKY: S kočárkem jsme tentokrát za víc než dva měsíce vyrazili jen dvakrát, asi třikrát jsme ho použili na zahradu na houpání,... Mám pocit, že hluboký kočár tentokrát vynechám a vytáhnu až sporťák, možná až golfky. :-))) Tam to má smysl, dítě už je na nošení těžké, ale neujde dlouhé trasy. Nad hlubokým kočárkem teď vrtím hlavou a nechápu, na co jsem ho používala. :-) Tedy, vím to: na nákupy, když jsem je všechny řešila sama právě s kočárem. Teď jezdíme nakupovat jednou za čas autem a kočárek ztratil smysl. Beztoho jsem ho tehdy dost často tlačila břichem, protože dítě v něm nechtělo být a musela jsem ho nést. :-)