IBERIA:
MEDVED007:
diky moc obema. no, uz jsem se trochu zklidnila. je to sranda, ale co se syn prehoupl pres 12 mesicu, tak zacal docela jist. ja chtela proste vydrzet co nejdele. rozhodne jsem chtela pockat az bude sam sedet, coz se celkem povedlo. ale okoli dost tlacilo, tak jsem s prikrmy zacala v 9. mesici. ale to bylo uplne minimalni. pak me nedavno znejistila mama, ze je prokop bledej, ze uz byl dvakrat nemocnej (prochladnul), ze skoro teda neji... jo, on je v tom taky jeden hacek, ze ja jsem veganka, a syna bych chtela mit min. vegetarianem (partner je vegetarian), nez si sam rozmysli, jak to bude chtit. maso nejim 20 let, takze pro me je to normalka. mam dva synovce vegetariany, cela rodina jsme vlastne nemasari. no, takze samozrejme mi lidi rikaj, ze mu treba bude neco chybet, klasika.
pak jsem taky byla na rocni prohlidce, kde jsem teda priznala, ze nejime maso a doktor rekl, ze je uplne v poradku, pribira, a kdyz kojim, tak je to ok. tak znate celou mou historii :)
prave ze se snazim nesirit, ale ja syna jenom nosim, takze uz jen to je "divny". dudlik vlastne taky nikdy nemel, na coz moje babicka reagovala, ze ma spartanskou vychovu. hehe. jo, vybrala jsem si to, tak si to musim ustat, ale je to boj. a tak obcas se z toho vyrikat pomuze, takze dik ;)