• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KARBANATEKK23KARBANÁTEKK × špirit pouštíme mlhovačem a laser ho krájí ,aby z něj měl každej kousek..
    DAWEIS
    DAWEIS --- ---
    hmmm, pošlete taky pozvánku, ať to vidim na vlastní oči
    _AHMED
    _AHMED --- ---
    PEPITKA: joo,tak to vsadili na dobrou kartu ,ale ty to vsechno urco neuvezes :) dneska jedu na sever,tak ji votestuju . schvalne kdy se vratim :))
    FRENCHORE23HARD
    FRENCHORE23HARD --- ---
    JUZUELKA: jedinný koho jako berem sou neurozisk s těma je zaručen zisk...nechceme hrát jen tak pro každou socku zadarmo na open airu ať si lidi zaplatěj...když chtěj slyšet francouzský lajfka..
    JUZUELKA
    JUZUELKA --- ---
    FRENCHORE23HARD: tak hlavně že z toho bude nějaký vejvar ne, český jsou shit, buď maj dobrý bedny a hrajou hovno, nebo opačně..
    jou frantíci jsou boží =)
    FRENCHORE23HARD
    FRENCHORE23HARD --- ---
    JUZUELKA: sereme na český soundy ty uměj hovno....frantící a jejich lajfka jsou best !!!
    JUZUELKA
    JUZUELKA --- ---
    NEEDMOREKETA: myslím že to nebude problém ;o)
    JUZUELKA
    JUZUELKA --- ---
    FRENCHORE23HARD:tak ok, až bude nějaký sraz ověte se mi a nějak to dořešíme =) ... civoe frantíky jo, to jem nečekela že nasadíte laťku hned takhle vysoko, to bude rychtensiebitte =O
    NEEDMOREKETA
    NEEDMOREKETA --- ---
    JUZUELKA: klido ,ale musis hrat minimalne na 300bpm
    a tvoje srdce musi pri tom bít jeste aspon dvakrat rychleji
    FRENCHORE23HARD
    FRENCHORE23HARD --- ---
    JUZUELKA: já myslim, že by to šlo se nějak domluvit...přesně tyhle styly máme rádi...právě dohadujem halu na zimu s biftekkem a neuroziskem...pozveme nějaký francouze ještě atd. stroba, deco víšco...
    JUZUELKA
    JUZUELKA --- ---
    AZURIT23: neber mi mé iluze =...(
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    JUZUELKA: pochybuju ze te vezmou, kdyz nehrajes speed freaka
    JUZUELKA
    JUZUELKA --- ---
    hele klucí nesháníte djku???hraju weasla, narkotek, ale jedině speedcor...
    PEPITKA
    PEPITKA --- ---
    _AHMED: o tom jsi můžeš nechat jen zdát.....místo osobního řidiče karbantku mam zabrané já heč :))
    _AHMED
    _AHMED --- ---
    NEEDMOREKETA: jj,uz soupu nohama .) tak to bych mel dat i ja ten svuj skopek dohromady at ty vase mazacky bedny muzu nekdy vodvezt :))
    ROMUALDO
    ROMUALDO --- ---
    RYSSA: už to chápu:))po tom co si mi včera říkal a co tu čtu prostš diktát jak sviň.)
    ROMUALDO
    ROMUALDO --- ---
    ha sem tu:))
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    KARBANATEKK23: myslis playlist z winampa? :D
    KARBANATEKK23
    KARBANATEKK23 --- ---
    JUZUELKA: Joo kalba super,probral sem se z toho az ted.Jak psal Keta,akce jak v devadesatejch!!Spiritu jak nasrano,mna playlistu samej (FR)antik a lidi taky dost takze mame vydelano do prvni halovky.Doufam ze nas zase vsichni podporite!
    NEEDMOREKETA
    NEEDMOREKETA --- ---
    JUZUELKA: akce s legem nemalomoc!!! pripominalo mi to akce rok 95 96..atmosferou!!
    ŠPIRIT sme pousteli do kotle mlhovacem misto mlhy a laser ho krasne krajel aby z nej mel kzdej trosku ;)))

_AHMED:
    jak dalsi banda...my jsme jiní !! odlišní !! inovační ! zlomoví!!!
    zavri pusu a smir se s tim ze sme tu!!!

JUZUELKA: dalsi akce zatim nevime!! mozna v jachymove na SUMMER REVENGE ale uvidi se!
    JUZUELKA
    JUZUELKA --- ---
    tak co klucí jak to rychtí???jsem slyšela od kámošky, že kalba byla krutopřísná.
    asi se na vás přijedu nejblíž podívat.bude teď někdy nějaká ekšn?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam