• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KARBANATEKK23KARBANÁTEKK × špirit pouštíme mlhovačem a laser ho krájí ,aby z něj měl každej kousek..
    LETUSE
    LETUSE --- ---
    ZRADCE23
    ZRADCE23 --- ---
    ACCROCHE: neboj .. jedem minimalne do pondelka .. nou stres .. v pondeli rovnou do skolnich lavic
    ACCROCHE
    ACCROCHE --- ---
    a to tam budete celej vikend? hned jak se kolbenka uklidi a heretici se trosku vyspej, budou hrat pro mekejse a koziskare tak by se ta venkovni chilout alternatiff stage mohla zmenit v nejakou speedcore prvokatiff stejdz...
    ZRADCE23
    ZRADCE23 --- ---
    ROMUALDO: tak jo .. diky tobe teda zadne oploceni nebude a vstup bude free .. i kdyz se to prici nasi myslence ale .. tak jednu jedinoiu vyjimku udelame .. jinak to je poprve a naposledy .. snad mi kluci od nas z karbanatkku prominou ..

ale me ho bylo lito ... ale tak uz jako malej kluk me pred skolou naucili .. prvni zdarma a pak plat ..
    ROMUALDO
    ROMUALDO --- ---
    ZRADCE23: tak to jsem zklamanej jakošto čestný posluchač frenchcorůů:/
    ZRADCE23
    ZRADCE23 --- ---
    ROMUALDO: nooooooooo ... ja nevim .. volnasek jsme chteli dat za ten skveli napad udelat čilaoutek venku .. ale tak jedine ze by jsi prisel s nejakym dobrym napadem a neco by se s tim udelat dalo ..
    ROMUALDO
    ROMUALDO --- ---
    ZRADCE23: uff to se mi ulevilo beru si pravou třetí řadu(má oblíbená.)a díky teda za volňásek sem moc rád nedá se to ani popsat.)
    ZRADCE23
    ZRADCE23 --- ---
    ale ten kaja to je frajer .. mohli by jsme ho pozvat nanejakou tu nasi halovku ze ??
    ZRADCE23
    ZRADCE23 --- ---
    SOJKA: no i em from kutna hora .. and i know who is superbass,but who is suburbass? a muzeme mluvit češky .. jete jsem to nezapomel za ty leta i kdyz jak jsem uz zde psal jsem procestoval co slo a az teprve ve francii jsem se dozvedel o sve rodne zemicce do ktere jezdi francouzove stat se hvezdou ..
    a k tomu bych si zaspival jednu od karla a evicky .. http://www.youtube.com/watch?v=1m0swQl5Zko to stoji za to .. pro necesky mluvici i s titulkama
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    ZRADCE23: You are from france?You are the stars? You know who is subburbass?
    ZRADCE23
    ZRADCE23 --- ---
    ROMUALDO: no tomu take nerozumim .. mozna je to tim ze je to party na cely weekend i kdyz druhy den je to v jinem zupanku a my hauz nehrajeme .. ale neboj diky rade nasich fanousku prijedeme nasim MB2323 a udelame si tam čilautekk .. takze rychta bude tedy .. ale pocitej se vstupičkem samozdrejme.. ale koukam ze jsi nas verny fanousek a to pro nase fanousky neni zadny problem preci .. coz WE ARE STARS ...WE ARE KARBANATEKK a to se vyplatiiiiii ..
    ROMUALDO
    ROMUALDO --- ---
    ZRADCE23: Jak je to možný bez Karbanátekku tam nejedu!!!žádná rychta žádná učast!
    ZRADCE23
    ZRADCE23 --- ---
    ACCROCHE: tak to by slo .. mame ted nove auto .. mercedes benz 2323 .. s vysouvaci bocni plosinou na ktere mame postavene bedny .. dekuj za napad .. mas u nas misto v prvni rade , jenom napis na ktere strane a dostanes rezervacku .. to by slo ne ??
    ACCROCHE
    ACCROCHE --- ---
    ZRADCE23: prijedte se soundem pred kolbenku nepozvani;) udelat show pro ty co nemaj na vstup
    ZRADCE23
    ZRADCE23 --- ---
    CO ZE ?? NO A MY NEJSME ZVANY ????

NOVATEKNOKREV23
    NOVATEKNOKREV23 --- ---
    teda tam ale bylo vedro,ale zase ti černouši maj rytmus v těle a na těch mejch 200bpm křečovali slušně...
    tak já teda nastartuju ten traktor a připravím ekskluzívní lajvko cedeso jak od mejch suprfrantíků
    hele tak mě napadlo,neměli bychom se zeptat těchle pseudospiriťáků -n_i,stembus,vklf,autist atd, jestli to můžem takhle dělat,aby nás nepomlouvali
    ZRADCE23
    ZRADCE23 --- ---
    RYSSA: ano samozdrejme .. take jsem koukal ze mohli okopirovat nas slogan ale budis .. aspon ze z nich budou penize .. original je samozdrejme .... WE ARE KARBANATEKK - WE ARE STARS
    RYSSA
    RYSSA --- ---
    :)))
    we are from france - we are stars .
    ZRADCE23
    ZRADCE23 --- ---

KARBANATEKK23: tak jsme kompletne vsichni v cechach ... tak uz to mam rozjete .. mluvil jsem s dydzejem ganezem a naplanujem nejakou tu rychtovacku .. pry zaridi i nejake francouzske djs .. uz ma i nazev pro tu party .. we are from france - we are stars .. bude to party v centru prahy , dalo by se udelat pekne vstupne mluvil neco okolo 10eur .. jo tady jsou porad koruny , ze ?, tak to zaokrouhlime na 300kc at se to lip pocita .. dale bych pozval gaygena , muj oblibenec .. uz radu let ho tajne miluji :)) ne ze bych byl gay :)

FBL: no takove pomale oidrhovacky a vykrucovacky uplne nenavidim .. pravej frogscore se hraje na krasnejch 223 .. je to uplna poezie .. no uslysite to samozdrejme na zivo .. jak se rika lajf ..

KARBANATEKK23: a k tem zabam .. mam kamaradi co je uplne milujou , nejradsi je maji rozsekane na sracku , mohu doporucit , pri priprave se i nadherne odreagujete a jetsli vas neco sere , neni problem , pri teto priprave to ze sebe muzete nadherne vyfiltrovat ..
    LUKASZ
    LUKASZ --- ---
    KARBANATEKK23: no rikal mi tadeasek od ovecek ze jste v thajsku :)) tak aspon ze jste zpet
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam