• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TURBONOCáci celého světa, spojme se!
    TURBO
    TURBO --- ---
    tak mi pomalu končí třítýdení dovolená/volno a čeká mě první samostatná směna, už se těším, jak budu vzpomínat na různý hesla a nebudu se moct tu a tam ani zalogovat do dohledů :D

A stejně nebudu vůbec vědět, která b(l)ije ;)
    DEINEIGE
    DEINEIGE --- ---
    =)) a nejvesti kamos NOCaka je na telefonu tlacitko MUTE, to mi uz nekolikrate pomohlo...

rozhodne musi mit clovek povahu delat na NOCu, ne kazdy umi resit operativne

co se tyce me, tak takhle prace me fakt bavi a dokonce bych rekl, ze i naplnuje
    E2E4
    E2E4 --- ---
    Hehe. Ja jsem dlouho pracoval v dohledu InWay, tenkrat se tomu jeste nerikalo NOC, ale rikali jsme tomu Network Management.. Pak kratce na NOC Interoute, ted delam neco trosku jinyho, a musim rict, ze mi ta akcnost dohledu dost chybi..

Bavi vas to? Bavi vas resit prusvihy, kriticky situace, improvizovat, komunikovat se zakaznikama / partneram atd..? Mne jo. :-)
    TURBO
    TURBO --- ---
    EX_ESKADR: ses koukám dobře uXkoval ;) Taky dobrá storka :D
    RONDALUS
    RONDALUS --- ---
    EX_ESKADR: tak to Ladika pozdravuj :))) od Ondry :)
    EX_ESKADR
    EX_ESKADR --- ---
    hod mu sem link ;]
    TURBO
    TURBO --- ---
    já chci Lontoše!
    DEINEIGE
    DEINEIGE --- ---
    a ja mam nejradeji, kdyz si nejprve vyslechnes 15minutovy monolog od kastana, co se honosi titulem architekt site a po 15 minutach na tebe vychrli jednu otazku a kdyz mu ji zodpovis, tak ti ji obratem polozi znova avsak s vetsim durazema a ty opet zodpovis,..a nakonec na tebe vyrukuje s tim,ze takhle to nejde a ze cely rozhovor byl z jeho strany nahravany a ze to pouzije v jednani s obchodnikem a zavesi....i love it
    TURBO
    TURBO --- ---
    u Miracle sou už asi taky trošku přepracovaný :D

Dobrý den,

žádám vás o přístup na bod

Kam: PVT Zizkova
    Kdo: Rathouský Jan
    Dobrý den,

Kdy: 20.8.2009mezi 10:30 - 11:30 hod.
    Důvod: profylaxe spoje

S pozdravem
    Miloš Bartheldy
    Dohledové centrum
    EX_ESKADR
    EX_ESKADR --- ---
    ;)) ..ne, to byl Ipex ;]
    TURBO
    TURBO --- ---
    EX_ESKADR: počkej to bylo jak si makal na Hlaváku a týpek neměl prachy, ale jenom chlast? ;)
    EX_ESKADR
    EX_ESKADR --- ---
    to je fakt
    jednou jsem dostal jako podekovani 3 sampansky, ale od ty doby to jde s tema kastanama jenom z kopce ::P
    TURBO
    TURBO --- ---
    právě mi technik od zákoše velmi moc poděkoval za vstřícnost a spolupráci, což se nestává a když, tak maximálně jednou-dvakrát za 10 let.

Dělám si čárku a čekám na další nasraný zákoše :D
    TURBO
    TURBO --- ---
    ZOMG co je, proč dycky když jeden ze dvou lidí odejde tak se to POSERE HILFE!!!
    EX_ESKADR
    EX_ESKADR --- ---
    naopak, ze hodne volaj cosi vypovida, ze maj dobryho sefa, ze se ani nezastavi ::)
    EX_ESKADR
    EX_ESKADR --- ---
    RONDALUS: mimochodem ..z Contactelu tady se mnou sedi Lada Kucera
    EX_ESKADR
    EX_ESKADR --- ---
    RONDALUS: ten je tam porad, kuci z DISKu ted uz aspon nemaj toliko prace
    RONDALUS
    RONDALUS --- ---
    EX_ESKADR: ja se ptal na dohled.. ten byl nejdriv v plzni... tak ted uz vim jak to je :))
    EX_ESKADR
    EX_ESKADR --- ---
    RONDALUS: no rikam, ze nesedi, prestehovali jsme se ..fabrika se zacala rozrustat a Vokovice uz nestacily
    jj, RM je Sloani inventar ;)
    Darebak uz ne
    RONDALUS
    RONDALUS --- ---
    EX_ESKADR: btw.. delaj tam este lidi jako Radek Mickal, Darebak atd? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam