• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TURBONOCáci celého světa, spojme se!
    TURBO
    TURBO --- ---
    TANTRAMAN: ozajstný masaker. Začínám bejt rád za 2 lidi + šéf na směně ;)

Na druhou stranu tady je prostor pro různý "open-space radovánky" typu usb raketomet, bedminton, mexická vlna :D nebo vlaštovky, což mi v práci trochu chybí ;)
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    Telstra, australia

DEINEIGE
    DEINEIGE --- ---
    TURBO: koumam,kde bych chtel sedet. Asi nejspis uplne vlevo a vepredu
    JANDIS_01
    JANDIS_01 --- ---
    TURBO: Koukám že ale nezbylo na to aby tam někdo makal :))
    TURBO
    TURBO --- ---
    tomu řikám pořádný NOCko! ;)

repost [ TOXICMAN @ obrazky, co mne rozstipou - CTI ZAHLAVI !!! (tzn. primárně formou či obsahem nadpruměrné, nikoli vtipné, morbidní a WTF) ]

Zajímala by mě ta stěna 11x4 nahoře, jestli pro ni maj normální použití nebo prostě holt padlo pár mega na to, aby tam svítilo THE AT&T GLOBAL NOC ;)

TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    byt na smene, kdyz je planovka na napajeni v global switch 2 je zaruka konstantni zabavy po cely den.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    EX_ESKADR: Když jsem dělal u českého ISP, měli jsme nad obchodníky navrch.. Pravda bylo to v jiné době, ve firmě s nulovým zazmrdováním.. :)

Obchodníka pro někoho cizího bych fakt dělat nechtěl..
    TURBO
    TURBO --- ---
    EX_ESKADR: fuj! Do politiky, stejně jako do obchoďáka bych nikdy nešel! ;) Největší syfláci :)
    EX_ESKADR
    EX_ESKADR --- ---
    E2E4: vono od stolu se to zase na druhou stranu dobre keca, si to zkus delat obchodaka ;)
    TURBO
    TURBO --- ---
    to slyšim poprvý, že by se obchoďáci jakkoliv "zahazovali" s NOCákama :D
    Na co byste jim jako chtěli to vaše "NE" řikat? To si jako při výpadku služby v dokumentaci otevřete předávák/tech. specifikaci a vidíte tam nějaký nesmysly, tak si řeknete "NE" a prostě to neřešíte? Hmmmmmmmmmmmm ... nehledáte někoho na NOCko? Takovej volnej přístup by mě velmi bavil :D
    E2E4
    E2E4 --- ---
    EX_ESKADR: kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody, znáš to.. :)
    EX_ESKADR
    EX_ESKADR --- ---
    E2E4: jenze kdyz lzou uplne vsichni obchodaci ..tak mas pak tezky, aby ten tvuj zrovna nelhal (zkus mu to zakazat ;D)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    JANDIS_01: nojo, no, jste slaboši, že neumíte říct obchodníkům "NE". Nebo "ano, stálo by to 100-200 tis instalace a 50 tis měsíčně" :)
    JANDIS_01
    JANDIS_01 --- ---
    TURBO: Ze všeho obviňuji obchoďáky... Všude naprosto stejný.... Může jim 150 lidí x-krát říkat že linka pro klienta se nedá realizovat za podmíének které chtějí a že to bude fungovat blbě... Ne prostě to prodáme a vy se na technickém poserte... no a vysoký SLA aby si náhodou nepřestal být ve střehu.... debilové
    TURBO
    TURBO --- ---
    ... ideálně s SLA s percentilem 99.999999999%

Vidim, že neutuchající láska k některejm kokotům (rozuměj "klientům") je všude stejná :D
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    a platej 3 stovky za wifinu v horni dolni a chtej aby jim to furt fungovalo
    TURBO
    TURBO --- ---
    ... a pingají si ICMP echem a z toho dedukujou stav linky ... ;)
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    při zapnutém torrentu....
    DEINEIGE
    DEINEIGE --- ---
    =))))) ja mam rad ty co, volaji, ze na dsl.cz provedli mereni linky
    JOAZIF
    JOAZIF --- ---
    NEONEK: doufám, že tento IPS z Horní Dolní dá už konečně výpověď.Jeho problémy jsou naprosto šílené :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam