• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TURBONOCáci celého světa, spojme se!
    GAUNER
    GAUNER --- ---
    JANDIS_01: odpovědi mu napřed přelož vypatlátorem :) ono ho to přejde
    JOAZIF
    JOAZIF --- ---
    LOFEEK42: asi ma zese nejaky naval :) .... ze JANDIS_01:
    TURBO
    TURBO --- ---
    JANDIS_01: tak je pravda, že já se v vnitrofiremní, resp. spíš ve vnitroúsekový ;) komunikaci občas neubránim nějakýmu tomu "pls" nebo "dick" atd., ale to spíš jenom když si píšu s lidma, s kterejma si děláme obecně prdelky a jsme něco mezi "kolega" a "kámoš/známej". Ale třeba obchoďákům takhle nepíšu (tam bych velmi často velmi rád používal úplně jinej slovník, ale to by nebylo moc košer :)).
    LOFEEK42
    LOFEEK42 --- ---
    JANDIS_01: ty ses taky alergickej na vsechno :)
    JANDIS_01
    JANDIS_01 --- ---
    TURBO: Kolega mi pise do tiketu a mailu a i do mezifiremni komunikace jako na facebook. . Obzvlaste jsem alergickej na dve "ii" ve slove. . "prosiim" a "diiky" Snazil jsem se mu to vysvetlit, ale nereaguje ani na vyhruzky ze ho pochciju nebo zabiju. . Vzdycky me to rozhodi. .
    EX_ESKADR
    EX_ESKADR --- ---
    TURBO: no toho bych se prave u tebe divil ;D
    TURBO
    TURBO --- ---
    EX_ESKADR: to je jasný, každýmu hrabe, copak si nevzpomínáš na moje "já na něj haló, on na mě haló, já na něj haló, on nereagoval, zřejmě porucha sluchu nebo sluchátka"? Ale to si můžu dovolit maximálně tak interně, do ticketů nebo interních mailů apod. :D

P.S.: já se nad tim taky nepohoršil, kdybych se měl nad každou blbostí pohoršovat, sem pohoršenej tak, že se stanu nejpohoršenejším (což by ale byla výhoda, už by mě nikdo nemohl víc pohoršit) :)
    EX_ESKADR
    EX_ESKADR --- ---
    TURBO: ja vim, ale treba mu na jeho pozici uz hrabe, kazdej ma na to pravo imho ;)
    mam tim na mysli, ze jako pobavim se nad tim, ale nepohorsim :)
    TURBO
    TURBO --- ---
    EX_ESKADR: spíš bych to viděl na klasický "že má někdo titul neznamená, že neni mimo" :) Nevim, mě tohle v oficiální komunikaci a navíc od studovanýho člověka přijde ... divný :)
    EX_ESKADR
    EX_ESKADR --- ---
    TURBO: a proc si neudelat legraci z araba? ;)
    TURBO
    TURBO --- ---
    Citace z emailu z jedné z větších společností (řešili s námi nějaký obtěžující volání tzv. "fraud call"):

Volající jsou nějací arabi co vyhrožují džihádem či co.

Pisatel je prosím pěkně absolvent magisterského studia :D
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    jaky kdo mate odezvy frankfurt hong kong ? 225ms ?
    EX_ESKADR
    EX_ESKADR --- ---
    co zitra, dneska! ;]
    DEINEIGE
    DEINEIGE --- ---
    u nas je tez klid a doufam, ze to vydrzi i zitra =)
    JANDIS_01
    JANDIS_01 --- ---
    TANTRAMAN: Jojo u nás je mrtvo.. (zaklepávám na dřeva)
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    to miluju, když v noci zákazníkovi něco zdechne a backup nefunguje jak by měl.
    nějakej chytrák shodil BGP na druhej route reflektor. 100 Mb linka v háji. ještě, že to v noci moc nepoužívaj. to jsem zvědavej, co se přes den bude dít s poruchovým lístkem. takovýhle konfigurační omyly zákazníka moc nepřesvědčí o tom, že by nám měl platit.

spal jsem jen 4 hodiny, pak celej den na nohách. doufám, že nedojedu v buse někam hluboko do středočeského kraje. musím si nařídit budík, ať nepřejedu.

mám pocit, že se tady nikomu v práci nic neděje a všichni mastíte travian nebo koukáte na filmy :-)
    EX_ESKADR
    EX_ESKADR --- ---
    E2E4: zatim jeste ;)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    TANTRAMAN: no ale všichni v oblasti nejsou češi žejo :)
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    E2E4: já myslím, že všichni v oblasti :-)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    TANTRAMAN: IRT ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam