• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NICO_PSYCHEFOTOGALERIE KONÍ
    ... fotky, které Vás okouzlily a budou okouzlovat i nás ... nepohrdeme ani obrazem ... vítáno je i video (odkazy) ... a popisky rovněž :o) A to vše, prosím, bez zbytečných dlouhých komentářů...
    rozbalit záhlaví
    KRYSQA
    KRYSQA --- ---
    INSEQUI: je to angloarab, tak má jemnější rysy... :) mě se víc líbí ta zrzavá, protože je muj :) a šetřila sem na ní rok a půl ...
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    KRYSQA: Hezký, a ten tmavej se mi líbí víc:)
    KRYSQA
    KRYSQA --- ---
    TALANKA: myslim, že kdyby mohla mluvit a měnit barvy, tak zčervená a poděkuje :)
    KRYSQA
    KRYSQA --- ---
    Kačenka a Zuni :)

100_2284.JPG (1840691 B)
    TALANKA
    TALANKA --- ---
    KRYSQA: Tak to je fakt krasavice
    KRYSQA
    KRYSQA --- ---
    RETESKA: tady na tý fotce je tříletá, teď jsou jí čtryři od 2. srpna, další fota nahodim:) hop:)

Snímek 394.jpg (2432582 B)
    RETESKA
    RETESKA --- ---
    KRYSQA: no tak ta je nádherná :) nemáš další fotky? to je tak dvouletka tříletka?
    KRYSQA
    KRYSQA --- ---
    moje kráska...

RETESKA
    RETESKA --- ---
    můj aktuální favorit

NICO_PSYCHE
    NICO_PSYCHE --- ---
    ... pěkný zadek, hih... :o)))

INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Tohle bylo focený tou padesátku s tim polarizákem, ještě to stále vychytávam, na posledních dvou focení bylo zataženo a tak s tim pozadim nešlo nic moc dělat, a nákup přechodových filtrů by mě zruinoval:(

RETESKA
    RETESKA --- ---
    navrhuji chatovat v poště ;)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    RETESKA: Já fotil párty a koncerty, ale koně mě vyloženě baví, jsou to modelky. Jinak teď mam Nikon D70s a většina toho co sem dávam je focena na pevnou Sigmu 20,1.8 AF a na Nikor pevnou 50, 1.8 s tim že na obou používam cirk. polarizák.
    Pak mam ještě Nikor 70-300 ale to neni moc šťastný sklo.
    RETESKA
    RETESKA --- ---
    RETESKA: tak já tam nic pěknýho nenašla. tak jen tu jak mi kůň zkazil úlohu na prvních závodech a běžel jinam než měl :D

RETESKA
    RETESKA --- ---
    INSEQUI: on k tomu měl skel spoustu a dělaly to všechny. reklamace nepomohla, akorát byl asi půl roku bez foťáku.
    teď má Canon 5D nebo jak se to jmenuje, já nevim.. nevyznám se v tom. nahodim pár jeho fotek z našich závodů. nemá ale moc zkušenosti s focením koní, fotil odjakživa jen motorky a auta :)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    RETESKA: Já mam Nikon. Napadá mě že to nedoostřování a prokreslování bude spíš sklem, je to nejčastější špatná vlastnost setových skel. Před Nikonem jsem měl Canon 300D
    RETESKA
    RETESKA --- ---
    INSEQUI: děkuju :) myslím že snad všechny fotky jsou focené Canonem 10D, ale s rozdílnými skly. ty zimní fotky jsou můj první pokus fotit s tímhle tělem a s nějakým levným dlouhým objektivem z bazaru (dostala jsem k vánocům). ta desítka ale fotí nějak divně, nedoostřuje moc, většinu fotek musim trochu doostřit (i proto mi ji táta věnoval a pořídil si něco lepšího, fotil na kšeft). nebaví mě ten velkej foťák tahat, takže s nim fotim tak jednou za dva měsíce, jinak spíš jen mobilem :)

NICO_PSYCHE: díky :) ráda sem budu postupně házet další. ovšem nejvíc fotek mám svýho koně ;)
    NICO_PSYCHE
    NICO_PSYCHE --- ---
    ... ale tady jo... podoba je ... dokonale věrná, hm? :o)

NICO_PSYCHE
    NICO_PSYCHE --- ---
    NICO_PSYCHE
    NICO_PSYCHE --- ---
    ... trapas... tady žádná hříva není... :o)
    NICO_PSYCHE
    NICO_PSYCHE --- ---
    A od dětství můj nejoblíbenější koník - haglinger ... tu jejich bujnou hřívu miluji :o))).

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam