• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NICO_PSYCHEFOTOGALERIE KONÍ
    ... fotky, které Vás okouzlily a budou okouzlovat i nás ... nepohrdeme ani obrazem ... vítáno je i video (odkazy) ... a popisky rovněž :o) A to vše, prosím, bez zbytečných dlouhých komentářů...
    rozbalit záhlaví
    MAIKA
    MAIKA --- ---
    MYS_USATA: jinak klido :) ja budu jen rada :)
    MAIKA
    MAIKA --- ---
    MYS_USATA: no ja mamkone v seleticich :) což hje hodka cesty navic, semice jsou bliž to je fakt...

ted mi volala holčina co to tam má, že to tam nekdo vykradl, takže nejspis nemam sedlo :((

napise mi jeste
    ach jo lidijsou svine :(
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    MAIKA: Kdybys ji dala do Semic, můžu ji jezdit několikrát týdně a ještě ti přispět. Minimálně do té doby, než si koupím koně vlastního. A to už budeš mít práci.
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    Semice - 3500. Vlakem do Lysé a odtud kousíček na kole
    http://www.jksemice.estranky.cz/stranka/ustajeni

MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    Pro mě je to daleko, bydlím opačným směrem od Prahy... Možná by za tuto cenu ustájili v Semicích u Vestce nebo ve Lhotě u Sadské... Zkusím se poptat. Kdybys měla kobylu ustájenou poblíž Lysé n. Labem, nebo přímo v Lysé, mohla bych ji jezdit i já a připlatit nějakou kačku.
    MAIKA
    MAIKA --- ---
    MYS_USATA: no prave že spis mesične :(( pač e moc daleko a na benal ted nemam jak sem bez prace :(

takže hledam bliž ustajení tak za 3 se vsim(+samo veterina a tak si platim zvlast) nekde pobliž(25km) od prahy jakymkoli smerem...
    no a pak tam muzu jezdit častejc :)

nebo pokud vis o nekom kdo by mi ji jezdil :) tak jsem pro :)

MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    MAIKA: Kolikrát týdně zvládáš jezdit?
    MAIKA
    MAIKA --- ---
    kobča je hlavne přežrana..ta najde i travu kde neni :)))
    no a prekažky jsou pro deti no ..aby se učili a naučili a tak..provizorko,ted se lakovali a ja nevim co normal pekny :) koupeny :) sice jetý ale porad funkční :)
    RETESKA
    RETESKA --- ---
    MAIKA: kobča pěkná a překážka vtipná :)
    MAIKA
    MAIKA --- ---
    tak toje moje Margotka :) a na ní holčička, co jí jezdí, když tam nemuzu já ..

TALANKA
    TALANKA --- ---
    KRYSQA: já je na westernovym sedle taky nemám :o) Nicméně zase mám poprsák, kterej je, když nehonim rávy, podle mne, taky na parádu, ale tak sluší, tak co. A navíc mám vsugerovanej pocit, že to sedlo kobyle líp sedí...

KRYSQA: Hele, proč nechodíš do auditka o koních? Bych tam alespoň měla nějakou podporu člověka, co má stejný ambice jako já :o))
    KRYSQA
    KRYSQA --- ---
    RETESKA: no já mám obě sedla od týpka, co žije na šumavě a má dobytek, dělal si ty sedla sám, to druhý mi upravoval na vysokej kohoutek ... tak teda asi proto ty podbřišníky, myslim, že ovce za nim z 10 ha louky na střihání samy nechodily...
    no na parádu, to mě to ani nepřijde :D ale nechci je dávat pryč, když už tam sou, že jo .. :)
    RETESKA
    RETESKA --- ---
    KRYSQA: sedlo je 14 dní starý, výrobce známý český sedlář Tonda Frinta ( http://www.frintasaddlery.com/ ), je to all around (Sedlo na všecko), sedí se v něm naprosto úžasně, je na míru koni (upravená kostra na vzadu široký hřbet). zadní podbřišník se používá když lasuješ, aby tah zvířete na lasu za hrušku nezvedl zadek sedla nahoru, jinak se s tím jezdí spíš na parádu, měla jsem to u minulého sedla.
    KRYSQA
    KRYSQA --- ---
    RETESKA: já právě ani na anglii neměla... ani sedlo sem první dva roky neměla :) pak sem koupila anglický sedlo, který sem nedávno vyměnila za western, protože jen na trip na tři dny v anglii je pro zadeček řehole ! :D
    kdo dělal to sedlo, který na těch fotkách máš? vypadá dobře, jen mě zaráží, že nemá zadní podbřišník...? já mam dvě westernowý a oba je maj... sice nevim moc na co, akorát mi to kobylu ze začátku znervózňovalo a lechtalo...
    RETESKA
    RETESKA --- ---
    KRYSQA: já taky jezdim na váhu. ale občas koníček chce víc dopředu než já :)
    trenéry jsem taky moc neměla, teda na anglii jo, ale na western nikoho, plánuju tozměnit jestli mi vyjde koupě nového koně.
    jinak zrzavec na fotkách je 13letý valach, poloviční chlaďas.
    KRYSQA
    KRYSQA --- ---
    RETESKA: ty ženo, nějaký přilnutí...já se z toho nějak nevidim..nikdy sem se neučila jezdit na jízdárně ani pod velením odborníka... jezdim od sedmi let (je mi 23) a to tak, že sem vylezla na koně a dokud sem se nenaučila držet, taxem padala jak brambora...kobylku, co mám teď sem si sama obsedla, naučila jí všechno, co potřebuju..vzhledem k tomu, že nehodláme závodit, ale jen "lítat po lese", taxi myslim, že to naše přilnutí nám asi stačí :)))) každopádně asi nejsme tak elegantní dvojka, jako vy dva :) (dvě?) s otěží to mám tak, že mi prostě visí tak nějak na volno a ani jí nepozuužívám nijak extra, kobylka chodí na váhu a když se rozběhne, tak běžíme no :) jednou zastaví...horší je to na tom angloarábkovi, ten někdy běhá dost dlouho :D nikdy sem koně nejezlila hubou, ale spíš váhou..
    a souhlasim, na barvu to nejezdí :D
    RETESKA
    RETESKA --- ---
    RETESKA: přilnutí o váze opřeného prstu o otěž
    RETESKA
    RETESKA --- ---
    mě se zas nejvíc líbí chestnut overo (hnědej strakatej).
    nicméně na barvu to nejezdí :)

KRYSQA
    KRYSQA --- ---
    LIENEN: no tak to je rozkošnej koník, fakt :) a klidně se můžem hádat, ale ryzáci sou nej :DD
    LIENEN
    LIENEN --- ---
    A vůbec, nejhezčí jsou hnědáci :-)
    RETESKA
    RETESKA --- ---
    KRYSQA: myslim že mýmu koni udidlo nevadí, vzhledem k tomu že když se mu přiblížim s uzdečkou k hlavě, tak sám otevře hubu a nechá si tam páku strčit. jinak. jestli ses koukala na další fotky, tak já většinou jezdím téměř bez přilnutí, na týhle fotce to byla výjimka, on chtěl šíleně cválat, já chtěla aby šel v klusu. na tvrdou ruku by otevřel tlamu a předvedl jelena.
    KRYSQA
    KRYSQA --- ---
    TALANKA: no ten náš hnědák - Zuni, jezdil na udidle od jeho obsednuí do 10ti let..celou dobu srašná problémy s nauzděním..jakmile dostal parelku, bylo z něj nejhodnější zvířátko na světě..ten je tak vděčnej, za to, že nemusí mít železo v hubě, že se neopováží nic provést, jen aby ho nedostal...a ona ta parelka, když má spránou velikost, tak těma uzlíkama tlačí na hlavu koně taky dost silně, takže je to opravdu jen o zvyku...

No a ženskou z práce být tebou nakopnu..nebo jí tu páku narvu do pusy a zatáhnu, ať ví, jakej je v tom rozdíl.. :// s kupovat si koně podle toho, jak na něm vypadá...ehm...přála bych jí kopanec od frísáčka do zadku, by si to třeba rozmyslela :) já sem nechtěla ryzku z odznakama..jedu se kouknout na kobylu a ona to ryzka s odznakama, co si mě na první pohled oblíbila víc než já jí..taky sem nechtěla velkýho koně...a vyrostli sme do výšky 178cm v kohoutku.. :) prostě láska a bylo :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam