• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANCHEZAKAI APC40 // Launchpadaky berem taky:]
    RAPIDJO
    RAPIDJO --- ---
    DANCHEZ: já s tím ještě moc neumím používám to uplně přesně jako bych klikal myší na obrazovku. a mám hokej spíš v tom co hrát než jak to ovládat. prosím tě jak funfuje to makro je nějaký popis? jako že jedním kolečkem točíš a ovládá to více věcí? a ještě otázka když si chci přematovat dejme tomu něco v jedný stopě nebude se to hádat s tím továrním nastavením u jiných nástrojů?
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    taky nejsem z kraje:) ale chapu, doprava tam pry neni uplne jednoducha, ja mam nastesti odvoz
    RAPIDJO
    RAPIDJO --- ---
    DANCHEZ: škoda že nejsem z kraje přijel bych se podívat jak s tím válčíš.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    tak se mi v noci podarila migrace na laptop (sice sem to delal do pul treti, ale povedlo se:).. takze premiera APC na [ PSY2FRREEE - FALL CONSPIRACY / festival / 11.9.2009 / CR - Stredocesky kraj - Růžená, okr. Písek ]
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    RAPIDJO: ja nevim ani co je monome:)
    RAPIDJO
    RAPIDJO --- ---
    DANCHEZ: no měla by to být emulace monome :)
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    RAPIDJO: no hele, mam ho zatim chvilku tak jsem si ho presteloval na zivy hrani, monomulator ani neznam, k cemu to je dobry?
    PHATE
    PHATE --- ---
    RAPIDJO: nerikej to :) chci zustat v blazenem naivnim ocekavani :)
    RAPIDJO
    RAPIDJO --- ---
    PHATE: to jsem si myslel kdysik taky :D
    DANCHEZ: bylo by dobré nějak popsat změny apc které ulehčují práci. já na to nemám čas a když ho mám snažím se spíše vytvářet hudbu takže to zatím nechávám na továrním nastavení. eče to má fainschmekr ale ten má apple a už se mu dokonce podařilo rozjet i monomulator ( www.trackteamaudio.com ). já na to zatím nemám čas.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    STRANGELOVE: gratulace:]
    STRANGELOVE
    STRANGELOVE --- ---
    vcera jsem si ho konecne mohl vyzvednout. obednaval jsem si ho uz v dubnu, takze jsem cekal asi 5 mesicu. to bylo trpeni. ale ted mam o to veci radost... nechapu, jaktoze jim to tak dlouho trvalo, vymyslet naky hardwarecontroller pro ableton... bylo nejvyssi cas!
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    TULO: ne, jenom nyxaci kdyby se prihlasili:)
    TULO
    TULO --- ---
    DANCHEZ: je ich dalsich 6
    TULO
    TULO --- ---
    DANCHEZ: chces adresi a mena dalsich lidi co to maj:D
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    PHATE: gut, a diky
    PHATE
    PHATE --- ---
    ja budu majitel na konci mesice.

btw ten set je fine. libi se mi.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    btw.. vyresil jsem jak udelat ty momentary buttony bez sloziteho premapovani a pouziti translatoru, pouze za pouziti AL.. (8).. kdyby mel nekdo zajem sepisu podrobnejsi popis..
    no ale zatim to vypada ze musim pockat pul roku nez si to poridi vic lidi, zatim vim ze to ma RAPIDJO a ja:).. takze majitele hlaste se!
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    DANCHEZ: breakbeat
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    RAPIDJO: aha, mrknu po tom, ale jsem taky Win, navic Vista.. takze sem bojoval i s midi Yoke
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam