• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANCHEZAKAI APC40 // Launchpadaky berem taky:]
    PIFKO
    PIFKO --- ---
    mam dotaz,

kdyz jste koupili apc a dostali k tomu cd s abletonem, kde byla prilozena licence? Tedy myslim cislo. Protoze na obalce cd ho nemam a jiny dokument tam nebyl..
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    ja ten default setup vubec nepouzivam, prijde mi to na pytel, radsi si napevno namapuju jenom to co opravdu potrebuju, nepotrebuju mit uplne vsechno na kontroleru.. akorat nevim jak pri pevnem mapovani pouzivat ty banky
    STRANGELOVE
    STRANGELOVE --- ---
    RAPIDJO:
    taky jsem to hledal, jak kontrolovat efekty ve sendtracku. Podival jsem se do manualu a tam nic. Pak jsem se koukal do abletonkurzu, tam taky nic. Fakt to tak vypada, ze se to musi rucne na mapovat, cos je hodne slaby. Chyby tam proste naky trackselect pro sendtracky.
    Jinak me este stve: posice transport buttonu primo nad crossfaderem, je to hodne blizko u sebe. A chyby mi tam taky "go back to arrange" button.
    Proste to neni uplne domysleny.
    PHATE
    PHATE --- ---
    PHATE: kdyztak posta
    PHATE
    PHATE --- ---
    Pustim sve APC do sveta za 8k stale se mi ho nepovedlo prodat...
    RAPIDJO
    RAPIDJO --- ---
    tak jsem se k tomu zase po dlouhé době dostal a nalezl jsem problem. ovladani sendu je jasné ale jak to zrobit abych se rychle dostal na efekt který v tom sendu mám. zase jenom si to namapovat? nebo mi něco uniklo?
    TULO
    TULO --- ---
    DANCHEZ: dik:D
    NEZBIS85
    NEZBIS85 --- ---
    DANCHEZ: dix
    NEZBIS85
    NEZBIS85 --- ---
    TULO: a kdo jako??? pecka info... :/
    TULO
    TULO --- ---
    mame akai SKLADEM!
    RAPIDJO
    RAPIDJO --- ---
    já si zase myslím že ableton využívat čistě jako na djaing je uplná zhovadilost. ableton je přeci postaven na uplně něco jiného :) to jsi potom nepochopil princip APC. apropo s max for live bude si možno postavit jakoukoliv vychytávku takže ho posléze nahradí pouze kontroler s větším počtem plošek a koleček.
    PHATE
    PHATE --- ---
    SMARIO: mno ja able pomerne bezne pouzivam, ale spise jako standardni player, ktery "rovnani" udela za me, protoze mam problemy s usima a nemel bych mit na hlave prilis dlouho vykotleny sluchatka. s apcckem mam sice mnohem vice moznosti, ale uz je to od toho klasickeho djingu hooodne daleko. preferuju spise praci na mixaku, nez na kontroleru, kde ani standardne nemusim pracovat s korekcema, protoze to sw udela za me.
    SMARIO
    SMARIO --- ---
    M0R: DJing vs Live hrani - to je ten problem z meho pohledu... ja se do toho abletonu ne a ne pustit (ne ze bych mel averzi na SW, ale kvuli tomu, ze to uz neni ten klasicky DJing)
    M0R
    M0R --- ---
    aha, gramce neznam...to ti asi teda vadi primo ableton, ne?
    PHATE
    PHATE --- ---
    :))
    SMARIO
    SMARIO --- ---
    heh - sem jasnovidec :D
    SMARIO
    SMARIO --- ---
    M0R: nemluvil o kvalite hudby, ale o tom "DJ FEELINGu"
    PHATE
    PHATE --- ---
    M0R: ja nemluvim o kvalite zvuku. myslel jsem djing jako takovej, ze nema koule. jsem odkojenej na gramcich a tohle uz je total o necem jinem.
    M0R
    M0R --- ---
    PHATE: coze? dyt to kvalitu zvuku nijak neovlivni, je to jenom kontroler..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam