• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANCHEZAKAI APC40 // Launchpadaky berem taky:]
    DUALCHANNEL
    DUALCHANNEL --- ---
    YSTR: ja osobne provozuju C2D 2ghz notebook s 32b XP SP3 na jinem logickem nez mam hlavni 64b W7. Nic jineho v nich nedelam, takze v service.msc mam zakazane vsechny sluzby ktere vim, ze nebudu potrebovat, (centrum zabezpeceni, automaticke rozpoznani site wifi, aktualizace.. apod. Min spustenych (nesmyslnych) uloh = mensi riziko crashe. V msconfig mam v "spustit pri startu" vse prazdne. Dale neistaluji zadny antivir a nepouzivam v tomto OS ani firewal, (nepripojuji k siti).

Pouzivam k LP i BCD2000. Jeho zvukovka je znama problemy s USB, drivery a stabilitou obecne. Takze kvuli tomu mam v device manageru vypnuty vse co by mohlo byt na stejne sbernici, nebo s tim jinak souviset, (delit se o IRQ apod). Modem, wifi, ethernet, fingerprint, kameru, ctecku karet...
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    PIFKO: ok
    PIFKO
    PIFKO --- ---
    DUALCHANNEL: je v tom jiste pro a proti.. :]

1. nemam LP, takze me zatim nezajima moc cist posty k Launchpadu..
    ale na druhou stranu, by se tady mohlo nekdy objevit neco, co muze byt transformovatelne z LP na APC. . otazka je, kdy to prijde?. :]

osobne bych to mozna vyresil zahlavim a v nem neco jako:

Pokud mate dotaz k APC, tak zacit post: APC dotaz/problem/napad/tema...bla bla.. a naopak k LP.. tak by se to mohlo trosku uhlidat..

ono se tady pravda zase tolik prispevku neobjevuje zatim..
    DUALCHANNEL
    DUALCHANNEL --- ---
    LEVOS_BOB: neni skoda tim prijit o lidi s APC40?
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    GAWYSS: mam Launchpad a radsi bych taky vlastni auditko.
    GAWYSS
    GAWYSS --- ---
    Dotaz k launchpadu:

Tadyhle (http://www.youtube.com/watch?v=Jkvq_6Jg6UU&feature=player_embedded#) ukazují, jak rozsvítit button po stiku v user1 modu.
    Krome feedbacku si udela i blikající metronom, ale problém je v tom, že ten metronom pak bliká ve všech modech (session i mixer, coz je dost debilni).

Nevím jestli mám něco blbě, na tom videu on sám nepřepiná do jiných modů, takže mu to třeba dělá taky. Pokud jo, tak to trochu postrádá smysl. Řešil to někdo?

K launchpadu je dost zajímavých věcí, ale ne všechny se dají lehce rozběhnout nebo fungují hned na poprvní a tak by nebylo vůbec špatný mít tu nějaký svoje auditko, kde bysme vyměnovali zkušenosti. A tak se ptám, má smysl základat speciálně vlákno pro Launchpad? Je nás tu launchpadaku dost na to aby to mělo smysl? A nebo to budeme i nadále cpát sem?
    RAPIDJO
    RAPIDJO --- ---
    no tož právě nevím jestli na to mám buňky a mozkové kapacity v tom maxu něco postavit. líbí se mi ta možnost z defaultního setupu kterej doposud používám přejít na další nádstavbu třebas jen toho drupracku to bych potřeboval. postavit si buben jako by naživo a pak už je přihrávat nástroje do skladby zapomocí dalších lidí.
    FAJNSCHMECKER
    FAJNSCHMECKER --- ---
    RAPIDJO: CL1 mam nechtelo se mi predtim cekat na max docela v poho ale po tom co sem zacal s maxem to brzo asi smazu...
    RAPIDJO
    RAPIDJO --- ---
    a tak jsem našel alespon něco pokud by někdo potřeboval http://mi3.com.ua/2008/06/05/print:page,1,bomes_midi_translator_pro_v1_6_1_896talula.html
    RAPIDJO
    RAPIDJO --- ---
    nemáte někdo ten bome trenclátor v sociální verzi? a neuvažoval někdo o koupi apC-CL1 od nativekontrol.com ?
    YSTR
    YSTR --- ---
    tak a je na rade format kompa......nakej cas to na nem pobezi tak me zajima jesli mate nejake oblibene verze win..napr. pro audio digital workstation, pro performance..., 64bit x 32bit.......Nejradsi bych to mel jen na able, net na tom pc nepouzivam a druhej os na ostatni..dikes
    PIFKO
    PIFKO --- ---
    RAPIDJO: mam na tom male samolepky.. :]
    RAPIDJO
    RAPIDJO --- ---
    PIFKO: Tak můžeš vyzkoušet tam něco nakreslit jednoduchý piktogram popřípadě tady jako fajnšmekr třebas pájkou vypálit nějaký tvar ale to bych asik nedělal co když by jsi to pak přenastavoval.
    FAJNSCHMECKER: Se s tím teda nepářeš kurnik to bych asik nedokázal do toho říznout. Vidím že jsi muž rázných činnů
    PIFKO
    PIFKO --- ---
    no kazdopadne pekny custom.. :]
    FAJNSCHMECKER
    FAJNSCHMECKER --- ---
    jo to taky ale hlavne to tam drzi ve spravnem miste :)) jelikoz ten technics tam fakt nepasuje takze nejde zasroubovat ten zadni kryt...
    PIFKO
    PIFKO --- ---
    FAJNSCHMECKER: takze ta izolepa je tam jen, aby se tam nedostal bordel, rozumim-li tomu dobre..
    PIFKO
    PIFKO --- ---
    ale to se doufam vyresi u APC 2nd gen...
    FAJNSCHMECKER
    FAJNSCHMECKER --- ---
    PIFKO: Ono to je docela jednoduche co se tyce zapojeni sou tam male dvirka na ten crossfader ale jesltikoupis jiny typ tak je to treba otevrit cele ptotoze ten dratek je tam zaskreceny nejakym plastikem mno a pak je to otazka jen to tam napasovat :)
    PIFKO
    PIFKO --- ---
    btw, takovy dotaz na rano... nestve vas, ze jsou pady clip launch/scene launch/clip stop .. vsechny stejne?.. Ja bych uvital treba jiny tvar na stopku, nebo nejaky plasticky rozdil.. v pritmi klubu uz se mi nekolikrat stalo, ze jsem se prehmatl..
    PIFKO
    PIFKO --- ---
    FAJNSCHMECKER: ale aspon vim, komu se ozvat az se to stane me. :]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam