• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANCHEZAKAI APC40 // Launchpadaky berem taky:]
    GAWYSS
    GAWYSS --- ---
    RAPIDJO:
    Jelikož max neřeší nějaký obchod s pluginama, tak se asi do toho moc lidi nerhne a spis si delaj pro sebe, nez by někdo trávil týdny programováním pro někoho za nějaký přislib pěnez nebo dotace. Jinak shlídni www.maxforlive.com, třeba tam něco najdeš.
    RAPIDJO
    RAPIDJO --- ---
    APC / Neuvažoval někdo kdo je schopnej, na ty našel blikátka, naprogramovat v maxu cokoliv. Že by si třebas přividělal tím že by naprogramoval APC dle požadavků ostatních uživatelů? Já bych i věděl částečně co bych chtěl ale nejsem schopnej to naprogramovat. Taková kombinace sekvenceru a defaultního nastavení.
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    tak se hlasim mezi apcckare.)
    RAPIDJO
    RAPIDJO --- ---
    ted nevím jestli jsem se už někdy ptal ale nepřišel na to někdo jak se dostat do drum racku? tak abych měl fejdry na jednotlivých bubnech? a ne na stopách?
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    max4live.info In Control: APC40 Edition on Vimeo
    http://vimeo.com/8956091
    YSTR
    YSTR --- ---
    APC40 / mam dotaz krs apc a max...povedlo se vam nastartovat sequencer?
    PIFKO
    PIFKO --- ---
    to je photosop,ne?.. :)
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    tyvole dal bych si, tak letos zase jenom www.sonicstate.com reporty:)
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    tedka koukam ze NAMM je taky tedka nekdy ( resp na webu maji odpocitavani na kterem uz je jenom 23minut.. ale nevim jestli je to do zacatku nebo do konce)
    SMARIO
    SMARIO --- ---
    DANCHEZ: :D jelikoz jsem tam nebyl, musim tomu rikat nejaky :D po shlednuti to zmenim na urcity veletrh ;)
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    SMARIO: nebyl to spise CES? spis jsem to myslel opacne, CES nebo NAMMu bych nerikal "nejaky veletrh":)
    SMARIO
    SMARIO --- ---
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    SMARIO: kul

SMARIO: prej nejakem veletrhu:)
    SMARIO
    SMARIO --- ---
    DANCHEZ: Power users can use the APC20 in conjunction with an APC40 to expand their track and clip controls.
    SMARIO
    SMARIO --- ---
    DANCHEZ: to jsou novinky ted po nejakem veletrhu ci co, takze detailu asi moc nebude... teprv to pujde na trh...
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    SMARIO: nepisou o tom jestli to jde kombinovat se 40tkou?
    SMARIO
    SMARIO --- ---
    RAPIDJO: krize ma vliv na vsechno ;)
    RAPIDJO
    RAPIDJO --- ---
    SMARIO: se jim to v akaji srazilo v pračce :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam