• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANCHEZAKAI APC40 // Launchpadaky berem taky:]
    DUALCHANNEL
    DUALCHANNEL --- ---
    FIXED_GEAR: no ja docela nechapu tu jejich porovnavaci stranku, kde pisou ceho je to vsechno ekvivalent. A davat tam k porovnani HW od akai za 2000$ nebo kolik neni vubec fer. Pac ve skutecnosti to tak neni a kotrolerem ovladaj PC, zadnou masinku. To se proste srovnavat neda. Je to hezky udelane, osobne bych tam cekal spis launchpad, aby se clipy neovladaly na tom prisernym dotykaci. Ale budiz. Maskovat cenu ale porovnani s hw, se kterym to srovnavat nelze neni vubec fer...
    FIXED_GEAR
    FIXED_GEAR --- ---
    jasny APCcko je bez pochyb bezkonkurenci kotrol .,k notasu za tuhle cenovou relaci je to fakt sleha.. ale mit v jednom nastroji celkem schopnej kontrol a Intel Core 2 Duo 3.0 GHz processor, 4 GB RAM tak bych asi neprotestoval .. a hlavne v prepoctu za cca54ticek by se dalo nakoupit spousty srandicek :)
    DUALCHANNEL
    DUALCHANNEL --- ---
    FIXED_GEAR: okej, tak sorac. Uz jsem to pred par mesici pastoval do kontroleru tusim. Chtel jsem si to vyrobit aspon do case. C2D barbone, 15" dotykac, lauchpad, bcr2000 a externi mix. Je to naprd, ted si libuju s APC a 17" notasem..
    DUALCHANNEL
    DUALCHANNEL --- ---
    FIXED_GEAR: ??? co to placas, jakej apc killer? Mas snad pocit, ze dotykac je lepsi nez tlacitka? Delal jsi nekdy neco na 12" displeji? Ja to nakonec vzdal i s 15" a koupil apc. (nejdriv teda LP)...
    FIXED_GEAR
    FIXED_GEAR --- ---
    takovej vetsi bratranek APCcka - Akai MPC Killer - Open Labs' DBeat
    http://www.youtube.com/watch?v=yZHyh-dUjlo&feature=player_embedded#
    az na tech 3000 dolacu fakt pecka
    http://musicindustrynewswire.com/2009/06/11/min1788_154044.php
    RAPIDJO
    RAPIDJO --- ---
    umí někdo rozjet takovej ten switch mode abych šiftem přepl z defaultu na můj nastavený preset u apc?
    PIFKO
    PIFKO --- ---
    DANCHEZ: dobry!..
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---

Virtual scratch with APC40 and Ableton Live!

http://www.youtube.com/watch?v=zQLqAj3E0lQ
    No plugins!
    This is only made with Operator. The first scratch sound is a white noise with an Autofilter whose frequency is controlled by a knob.
    The second sound is a Saw4 (or similar), in this case the knob controls the absolute frequency of the oscillator.
    TULO
    TULO --- ---
    Mam na prodej livid ohm rok stary udrzovany prakticky hrany jenom doma aj s na mieru robenym case od sibi cena dohodou
    vice info posta
    sorry za spam:)
    ANIMAK
    ANIMAK --- ---
    Z4IK: kdy je vobjedname;)
    DUALCHANNEL
    DUALCHANNEL --- ---
    podarilo sa vam na apc rozsvitit nove namapovane tlacitka v abletonu?
    VALDIK
    VALDIK --- ---
    Z4IK: DIY :)
    Z4IK
    Z4IK --- ---
    jestli uz se resilo tak se omlouvam ale da se sehnat v cr nejakej case na apc?
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    DUALCHANNEL: fffff...
    DUALCHANNEL
    DUALCHANNEL --- ---
    sakra vcera mi prestala svitit jedna ledka u tech sviticich encoderu. Zaruku mam ve statech, takze :((
    Z4IK
    Z4IK --- ---
    Tak se k vam taky hlasim:) ted uz me z domu nedostane uz vubec nikdo:))
    DUALCHANNEL
    DUALCHANNEL --- ---
    U drum racku se mi nekdy stane, ze v device control neovladam makra, ale primo parametry. A nesviti mi tlacitko v track selection. Teprve na opakovany pokus se sepne a zacnou fungovat makra. Nestava se vam to taky, vyresili jste to nejak? Diky
    DUALCHANNEL
    DUALCHANNEL --- ---
    mate nekdo zkusenost s prekladacem midi typu Bomes apod? Jak to tak procitam, tak vsichni, co apc maj modifikovany to pouzivaj... Ja s tim zacal a nejake rady by se hodily...
    DUALCHANNEL
    DUALCHANNEL --- ---
    DREDIK: session overview. normalne se shiftem...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam