• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANCHEZAKAI APC40 // Launchpadaky berem taky:]
    MARKIZ
    MARKIZ --- ---
    levos: a ty pouzivas max for live? nejaky presety zadarmo pro launchpad pro max for live?
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    LEVOS_BOB: asi Nocturn
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    DUALCHANNEL: knoby chybi vo tom zadna, savle trochu taky, zalezi no, ja to fakt chci na tahani v malym batohu. K tomu nakej par automap knobu a bude vystarano.
    DUALCHANNEL
    DUALCHANNEL --- ---
    MARKIZ: me by chybeli hlavne savle a pak aspon 8 knobu. Proto jsem si poridil apc...
    MARKIZ
    MARKIZ --- ---
    LEVOS: ja to mam jen jeden den, takze nemuzu soudit.... Max for Live bohuzel nemam :) Ale nemuzu si vynachvalit to neoprenovy pouzdro, na prenaseni launchpad fakt vynikajici......

jednu vec jeste resim, zda budou dobre pouzitelny na launchpadu vytahavani savli mixeru, ale to ukaze cas.... chci si kupovat nejakej malej 2 oktavaovej keyboatd k tomu a nechci na nich mit duplicitni funkce, tak cekam co vsechno launchpad zvladne a co bude muset mit ten keyboard...
    DUALCHANNEL
    DUALCHANNEL --- ---
    tak kdyz jsme u toho, jak mate resenej liveset? Kokretne jak se v nem vyznate, kdyz mate vsechno plne? (soudim tak dle predesle diskuze..) Barvite si stranky jednou barvou, nebo snad koukate do monitoru? Ja si na LP tvoril z kazde stranky nejaky "obrazek", tak abych bezpecne poznal na ktere strance jsem a podle toho i jake samply kde jsou..
    U apc jsem prave v koncich, zde jsou stopky pod kazdou stopou a primo se to tak vybizi mit to plne...
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    MARKIZ: hehe, no probs, jinak spokojenost???? Mas Max for Live?
    MARKIZ
    MARKIZ --- ---
    LEVOS: jasne vole kurva...
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    MARKIZ: to de akorat v mixer view, nebo mozna nak prenastavit preference ale abych pravdu rekl tak sem to zatim nepotreboval protoze podle myho kdyz uz jednou neco vole spustis tak to proste musi valit a vypne to jenom ruka Pane nebo Paroubkuv obusek. Takze si to preber a postav si liveset jak ma bejt... ja sem dneska vtipnej vole...
    MARKIZ
    MARKIZ --- ---
    VALDIK: dik, vyzkousim...
    LEVOS_BOB: ja, zdravim kolegu launchpadaka v tomto foru..... resil jsem tady, jak nejlipt stopovat jednotlive klipy..... mam to novy, tak si se s tim seznamuju...
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    MARKIZ: ano? kdo vola?
    DUALCHANNEL
    DUALCHANNEL --- ---
    MARKIZ: jak pise valdik, nech si prazdnou radku, nebo aspon jeden prazdnej button ve stope na kazde strance. na 8mi radach mas mista az az (co mame rikat my s 5ti u apc). Stejne se v tom jinak nevyznas, kdyz to zaplnis uplne...
    VALDIK
    VALDIK --- ---
    MARKIZ: nepomohlo by nechat si vzdy jednu radu prazdnou ?
    MARKIZ
    MARKIZ --- ---
    :) LEVOS_BOBe ?
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    MARKIZ: nemam LP ale APC, tam je to tak ze spodni rada buttonu je na stopky a funguje to normalne i se strankovanim...
    musis asi pockat na LEVOS_BOBa :)
    MARKIZ
    MARKIZ --- ---
    diky, prepnuti na toggle pomohlo

pises: "na globalni stop dany stopy si normalne namapuj tu stopku co je dole nad mixerem"

- tim myslis namapovat ty sop buttony jednotlivych top na spodni buttony launchpadu a obetovat tak spodni radu launchpadu? ma to vsak nevyhodu, ze se pripravim o moznost strankovani doprava a doleva - mohl bych mit maximalne 8 stop s touto funkcnosti stopu, mam pravdu?
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    stop stisknutim toho sameho klipu udelas v launcher sekci toho klipu nastavenim na toggle

na globalni stop dany stopy si normalne namapuj tu stopku co je dole nad mixerem

se divim ze tohle zakladni nastaveni nema LP v defaultu..
    MARKIZ
    MARKIZ --- ---
    a muzete me napsat nahoru jako launchpadaka :)
    MARKIZ
    MARKIZ --- ---
    Ahoj, tak jsem se od vcerejska taky zaradil mezi launchpadaky :)

Hned po vybaleni nutnost neprijemne reinstalace abletonu na novejsi verzi - s mou verzi 8.0.4 to nepracovalo.

Pri hrani zapojeno jen na chvilku a hned mam prvni poznatek: Hrajici klip nelze vypnout stisknutim toho sameho klipu, da se nejak snadno premapovat (bez Max for Live) cela spodni rada klipu jako stop buttony, vcerne cudliku napravo jako stop button sceny?

Jake metody mapovani Launchpadu pouzivate? Ja ho budu chtit asi casto ovladat i jen levou rukou, tak si ty solo a stop buttony budu chtit asi namapovat do session view....

LEMUR
    LEMUR --- ---
    DUALCHANNEL: jojo dovoz a adapter jsem vyresil provizornim resenim (a vsichni vime, ze takovy reseni vzdy vydrzej nejdyl :D) a proste pouzivam jeden starsi od externiho HD, kterej ma stejny parametry a funguje normalne bez problemu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam