• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANCHEZAKAI APC40 // Launchpadaky berem taky:]
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    M0R: v tom pripade to ma reseni jedine pres M4L, to maj nevychytany, by se mohli ucit z controller editoru pro Traktor...
    M0R
    M0R --- ---
    nota v abletonu pokud vim taky funguje jako toggle, kdyz si treba namapujes klavesu aby neco zapinala a vypinala
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    ARDNOX23: musel bys pres midi translator premapovat aby button nevysilal CC ale NOTE. Ableton nema na vyber zmenit chovani butonu na TOGGLE nebo TRIGGER. Vzdy je to TOGGLE..
    ARDNOX23
    ARDNOX23 --- ---
    jako ze zmacknes -> zapnes effekt pustis -> vypnes effekt
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    kratkodobej button?
    ARDNOX23
    ARDNOX23 --- ---
    nevite nekdo jak namapovat kratkodobej button na jakekoliv tlacitko treba na efekty??? pomoci ceho??? uz mi dochazej nervy....
    YSTR
    YSTR --- ---
    RAPIDJO: nemam tady ted klid se na to mrknout ale tohle by mohlo dost problemu poresit http://vimeo.com/9224660
    ARDNOX23
    ARDNOX23 --- ---
    http://www.maxforlive.com/library/device.php?id=137

a tady video......mozna se nekomu hodi ;-)

YouTube - Ableton Live - Isotonik Template Demo
    http://www.youtube.com/watch?v=UNBe0hkPQy8
    RAPIDJO
    RAPIDJO --- ---
    YSTR: jo to kdybych věděl ale myslím to musíš udelat přes max jinak to nepůjde pokud se nepletu
    YSTR
    YSTR --- ---
    zdar nevite jesli je nejak mozny prepinat nastaveni apc pro priklad....
    preset 1: klasik mod
    preset 2 : sequencer
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    DUALCHANNEL: ja vzdy warpuju tak abych mel jenom jeden warp marker, a davam repitch (pokud to neni moc vyrazna zmena rychlost, pak davam pro).. ten automaticky warp je uplne naprd.. mozna u house funguje, ale bb ci dnb ne
    DUALCHANNEL
    DUALCHANNEL --- ---
    no jako taky se priznam, ze jsem uz koukal, jestli si nekdo nepohral s pluginem na VDJ. Obcas mam chut si jen tak zamixovat a ne se furt s kazdym trackem srat v abletonu. Mimochodem jdou vam vsechny veci nawarpovat? me to prijde, ze cim je to rychlejsi, tim se s tim musim vic srat a vysledek neni vzdycky 100%...
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    TMH: a) ja uz apc40 mam
    b) pouzivam ho i na produkci samozrejme
    TMH
    TMH --- ---
    DANCHEZ: tak na to stačí mín sofistikovanej kontroler jako je APC 4O ne?
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    TMH: samozrejme mluvim o djingu, na nic jineho to pouzit nejde
    TMH
    TMH --- ---
    DANCHEZ: no já používám ableton k něčemu jinýmu než je mixování písniček :) pro mě traktor a jemu podobný sw přijdou jako slepá větev vývoje :) ( pokud to někdo nepoužívá jako serato no)
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    TMH: proc ne? tebe bavi si ty tracky porad pripravovat a predwarpovavat pro ableton? beatmatching umim tak to nepotrebuju
    TMH
    TMH --- ---
    DANCHEZ: bože proč by to někdo dělal?
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    tady je nejak mrtvo:) mate uz nekdo APC40 namapovany na traktor?
    QBASS
    QBASS --- ---
    tak uz ho mám taky!!! jupí :) a nahodou, nemate nekdo odkazy na naky free monome atd??? díky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam