• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANCHEZAKAI APC40 // Launchpadaky berem taky:]
    SLIK
    SLIK --- ---
    nemuze to bejt nejakym VST? od te doby, co je nepouzivam mi to nikdy nespadlo...
    BABB
    BABB --- ---
    prehodil jsem USB, vsechno odpojil, nic nepomohlo... na ty IRQ se mrknu

tohle je uplne nova instalace... vseho... a veskerej sw je legal :/
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    BABB: o mam ted taky, zacal se mi kurvit celej ableton desnym zpusobem a vyzkousel jsem snad uz vsecko, takze prijde na radu reinstall nebo rovnou format disku a reinstall celyho systemu asi, eh.. ale tim ti nechci rict, ze tobe nezbejva zadny jiny reseni .)

nebude to problem s USB, resp. IRQ kanalama..? nekrizi se ti nejaky zarizeni s tim APC? vis, jak to zkontrolovat? (napr. System information tool ve W7 - msinfo32.exe) obycejny prehozeni na jinej USB slot nepomuze?
    BABB
    BABB --- ---
    Cus tak APC 20 dobry, ale zlobi me to s kompem, kdyz zmacknu SHIFT nebo UP nebo DOWN (proste se prekresluje ten matrix) leti procak nahoru a dojde k dropu...
    (core 2 duo 1,8 GHz 4GBRAM W7 32) procesor je tou dobou na nejakejch 20-30 procentech, pri dropu vylitne pres 50... hejbani s latenci nepomohlo...

Kdyz to mackam zurivejc, zacne se z toho ableton sypat... celkem dost omezujici chyba... nestalo se to nekomu z vas?

Nechapu co je vypocetne narocnyho na poslani par bajtu pres USB s informaci, ktery clipy jsou aktivni... :(
    ARDNOX23
    ARDNOX23 --- ---
    dobrej napad

YouTube - How to make a step drum sequencer in Ableton 8 for APC Part 1.wmv
    http://www.youtube.com/watch?v=C9ajWsxNJfA

YouTube - How to make a step drum sequencer in Ableton 8 for APC Part 2.wmv
    http://www.youtube.com/watch?v=YFpzZVZYdbk
    BABB
    BABB --- ---
    silham po apc 20... kdo to mate? nejaky postrehy ?
    YSTR
    YSTR --- ---
    BINARSTORM: 64-40 : version 8.1.3 & higher
    BINARSTORM
    BINARSTORM --- ---
    :-( .. ty skripty asi nejedou s Abl 8.0.8
    HAGEN
    HAGEN --- ---
    SCHADE: du ho asi reklamovat...
    HAGEN
    HAGEN --- ---
    SCHADE: jj zkousel prave...
    ARDNOX23
    ARDNOX23 --- ---
    YSTR: DANCHEZ: chlapy znam a pouzivam jenze nevim jak si stejne namapovat jiz zminenej momentovej button
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    YSTR
    YSTR --- ---
    TMH: tenhle kádr to myslim naprogramoval i pro apc20, SHIFT+něco a máš user režim a mnohem víc prostuduj.....

Já mam 40ku a ten skript (64-40) je fakt suprmulti piča rozhodně všici čumte sem
    _Framework: May 2010
    http://remotescripts.blogspot.com/2010_05_01_archive.html

ARDNOX23: na těhle stránkách se něco naučíš
    DUALCHANNEL
    DUALCHANNEL --- ---
    TMH: muzes co chces, ale pak ti nepujdou na clipy..
    SCHADE
    SCHADE --- ---
    HAGEN: a zkousel jsi ten fader namapovat na jiny kanaly ? dela to u vsech ?
    TMH
    TMH --- ---
    já bych měl dotaz ohledně APC 2O...je možný, nalinkovat si pár padů podle sebe? kdyžtak dík :) mám ho už objednanej tak doufám, že jo :D
    HAGEN
    HAGEN --- ---
    zdravim nestalo se vam nekomu z apececkem ze prestal tahat nastavenej fader hlasitosti hlasitost uplne nahoru jakoze posledni tretinu netaha... v midi nastaveni mam vse v poradku... diky.
    ARDNOX23
    ARDNOX23 --- ---
    najde se nekdo kdo vypomuze s psanim skript pro apc do abletonu??? nak se v tom neorientuji...
    WACLOSH
    WACLOSH --- ---
    QBASS: Doporucuju ten bazmek od m-audio nebo mpk 25 ci mpd od akai. Je to drahy, ale tezko nahradis senzitivni tlacitka nesenzitivnima.
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    fhhhm zkousel prohazet USB porty trebas? ale je to divny...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam