• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANCHEZAKAI APC40 // Launchpadaky berem taky:]
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    ARDNOX23: klik, stah...je to sestka, sorry.)
    ARDNOX23
    ARDNOX23 --- ---
    MONKEYFIGHTER: tak si to stahni...... ;-)
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    ARDNOX23: cumime na to samy?tam vidim hned prvni isotonik 7 lite a pod tim tlacitko download
    ARDNOX23
    ARDNOX23 --- ---
    MONKEYFIGHTER: to neni ani lite...a ze je placeny vim proto se ptam jestli ho nekdo nema ;-)
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    ARDNOX23: aha sorry,to je jenom lite koukam,normalni 7 je vypadato placena http://darrencowley.blogspot.com/2011/03/isotonik-7-out-now.html
    ARDNOX23
    ARDNOX23 --- ---
    MONKEYFIGHTER: tam se prave stahnout neda.......
    PIFKO
    PIFKO --- ---
    WACLOSH: nebylo to nic zasadniho, jenom jsem si uvedomil, ze treba Maschine od NI vazi 1,8 kg a kdyby se to APCko trosku na bocich zestihlilo, tak by mohlo vazit stejne pri stejne tuhosti.. imho APC 2 bude prave o fous mensi a lehci.. aspon si to preji.. asi proto, ze tusim, ze to udelat jde...
    WACLOSH
    WACLOSH --- ---
    PIFKO: Imho na co nadavate. Chcete snad, aby to neco vydrzelo, ne? Kazda vec, ktera obsahuje tisteny spoje, je hakliva na zkrut. Bejt to v plastu cely, muze se to ruzne zkroutit treba v zavazadle pri transportu a tisteny spoje se muzou poroucet. Mam mpk 25, je tezkej jak prase, ale i kdyz ho casto nekam taham, jsem rad, ze je takhle bytelnej.
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    TROX23: je to plugin pro max, stahnes tu
    www.maxforlive.com - Download Max for Live Devices
    http://maxforlive.com/library/index.php?tag=effect
    TROX23
    TROX23 --- ---
    ARDNOX23: to me zajima to je jenom software?? a kde se da stahnout
    ARDNOX23
    ARDNOX23 --- ---
    TMH: souhlas a neni to tak dlouho co sem na youtube videl jak honi weser bcfko prilepeny izolackou ke stolu..... mel sem BCR , BCF , SLmkII , vsechno plastaky co honis po stole ;-)
    TMH
    TMH --- ---
    PIFKO: já jsem náhodou rád že to neni prokletej plast'ák jak je na všechny midikontrolery zvykem.
    ARDNOX23
    ARDNOX23 --- ---
    nema nekdo....???

YouTube - Isotonik 7 - Part One
    http://www.youtube.com/watch?v=CW6fZLBdJNo
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    PIFKO: tj, asi bys prodal ale rozhodne uz za min no
    PIFKO
    PIFKO --- ---
    MONKEYFIGHTER: chtel jsem to cele drevene, mozna v kombinaci s hlinikem.. no vlastne neco jako Monome.. ale to plexi by mohlo taky fungovat.. nejake moznosti laseru mam, akorat resim cenu.. vzhledem k tomu, ze uz pak to APko neprodam...))

MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    PIFKO: hmm plexi by mohlo bejt taky fajn! a drevenej case myslis jako celej drevenej, bo by sis nechal predni plech a obalil ho drevem ze strany?
    zemeni rek bych nemusis resit vubec pokud to chces dat do dreva a pokud tam bude nejakej plech tak ho popripade uzemnis stejne jako je to ted, ale na to sou tu urcite odbornejsi hlavy, no az to budes mit tak se hlavne pochlub:)
    PIFKO
    PIFKO --- ---
    MONKEYFIGHTER: prave resim, cim to zaplacnu.. drevo mam moc rad, Monome je moje tajna laska.. )) spatne to rozhodne neni.. ja bych nejradeji vse vybral a udelal si vlastni dreveny kejs.. nejake moznosti mam, akorat spis resim, jak by to bylo se zemenim. nejsem moc elektronek, takze bych asi potreboval nejakou odbornou ruku.. (nebo spis hlavu).))

momentalne mam na boky jedno fajn plexi, ale jeste to zvazim.. )
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    PIFKO: myslim ze na velky prazdny krabice ala akai S5000 to furt nema:]
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    docela fajn jsou na tom dreveny bocnice,muzes si je udelat uplne tenoucky prd to vazi a neni to ze strany tak hnusny jako kdyz odmontujes ty puvodni

PIFKO
    PIFKO --- ---
    a vubec jsem zjistil, ze se uvnitr docela plytvalo mistem.. teda, chypu, ze aby lidi dali 400 dolaru, tak to musi byt "velke" a "tezke"... ale tak jako porad to mohlo mit 75% rozmer a max 1,5-2 kila..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam